Azért ezt a vircsaftot nem fogjuk bevezetni ! A vándordíj azért az ami, hogy más egyedek is részesüljenek az áldásaiból. Itten van például ez a Vanek, aki már elég régóta retkel ahhoz, hogy legközelebb ezt csak a következő évben tehesse meg :-DDD
A tegnapi római-parti sörözés Szentendre felé kerekezve meg vissza, valamint az atlétikai VB kicsit megviselt, de már túl az első KVn jelentkezem, de már zúzok is dolgozni, így a retek délutánra elhalasztva (csak nehogy este legyen belőle), üdv :-)
Szentendre felé ? Római parton keresztül ? Sörök ? ezt a programot én(mi) is végrehajtom(juk), bár az ezer fok állítólag 2séges, de kemények vagyunk/leszünk :-))))
Bejelentés iránt kijelentem, hogy jövö héten jól elmegyek a retekbe és nyaralásnak látszó tevékenységet fogok elkövetni, bünszövetkezetben, halmazatilag.
Na kedves kartácsok, tiszteletteljes csákány, vigázzatok magatokra. Megyek a sörös retekbe, meg ilyesmi. Hétvégén 1000fokban fogok bringázni a Római parton keresztül a Szentendre felé és ott hatalmas söröket fogok belémtölteni.
A retket sziggggorúan titkos államügyek miatt megszakítottam és miután parókában, álszemüvegben és valódi szakállban beosontam a munkahelyemre : dolgozni kezdtem...
...illetve majd fogok, ha +ittam a KVt :-)))
....oooooo.....izé..... hát az úúúúgy volt, hooogy.....én már pont le akartam menni, de akkor hirtelen felhívtak, hogy éhes a macska és haza kellett rohannomm. Becsszó tantónénikérem ez ííígy történt.