Először is ez jobbkormányos... Magyarországra ilyet ne vegyél! Másodszor akkor most volt Porsche-d vagy nem? Egyik mondattal ütöd a másikat! Az a kis doboz nem a telefontartó konzol? Persze azt sem írtad, hogy kívül, vagy belül, vagy hol!
meg egy kerdes: eddig Boxsterem volt, de abban nem volt az a kis doboz, jobb oldalt, mi lehet az? (csok most neztem jobban, kereskedonel nem igazan neztem, mi az)
Jovo heten veszek egy 911-es Carrera-t (996), szeretnem megtudni hogy mik a tapasztalatok vele? (1998-as evjarat).
Mit kell megnezni, odafigyelni? Nem vagyok teljesen muszaki analfabeta , de Porschem meg nem volt sosem...eddig.. :-)
Minden tanacsot,tapasztalatot szivesen fogadok!
Ja, meg annyit hogy ugy hallottam, a 98-2000 kozotti modellek 3.4-es motorjanak sok hibaja van, tobbek kozott a henger repedest is ...ez is csak riogatas vagy valoban igy van?
Jelenleg két darab 964-es katalizátort látok a német e-bay-en (szonda nélkül): a jobbik állapotút (ez olyan, mint az enyém) 750 euróért és egy erősen rozsdamartát 500-ért kínálják. Mindkettő fix árú.
A jelzett kis számtani feladvány elvégzése szerint az ár 92e Ft.
A Boxster forumban páran megpróbálunk összetartani a hétvégén valamelyik pályán, (Kakucs, brezova, vagy valami). Ha van kedvetek kikerekíthetnénk carrerákkal a dolgot. Ha valakit érdekel, szóljon...üdvözletem!
A HaHu-n van ez a darab: 930 Styling Ezért 9.2-őt kérnek (ami durván 30e euro) és komoly zavarok vannak az információkban. 1973-as a 930, meg ugye 1975-től van. 3.6-os szívó, tehát esélyesen 964-es motor van benne (amihez viszont nem tudom, hogyan jön össze a 243 lóerő). Egy csomó típus/stílusidegen elem van rajta (frontend, óracsoport, whalethale, ülések, kormány). Természetesen ugye ez nem 930-as, de még csak korai G-Typ-ből is beazonosíthatatlan. Nem tudom ki hirdeti, nem is akarom megbántani, az üzletét ronta meg pláne nem. De. Nem szebb ez a G-modell ugyanennyiért? Ezért nem igazán keresgélek itthon.