Még a 70-es években történt, hogy Pécsett leszólított egy alak, s megkérdezte, hány óra van. Sötét volt, és egy kihalt utcán mentem a kollégiumba. Én már akartam válaszolni, amikor látom ám, hogy gombolja ki a nadrágját, és venné elő azt, amire én nem igazán lettem volna kiváncsi.
Jött mögöttem egy másik lány, nos tőle már nem kérdezett semmit, hanem cserlekvésnek látott. hanem a lány síkoltozására szerencsére megijedt és elmenekült.
Feleség hazaér a tornáról es tusolás elott még meztelenül mutogatja a férjének, hogy miket tanultak. Ám a spárgánál (mivel meztelen) annyira lecuppan a konyhakore, hogy a vákuumtól nem tud felallni... Feszegetik, eroltetik, nem jön fel... Szomszéd átjön, feszitik, tovább, orvost hívnak, csak nem akar feljönni a nő a kőről. Nincs mese, kihívják a burkolót. A járólapos odaguggol a nő elé és elkezdi csavargatni a nő mellbimbóit, mire a férj:
- Mit képzel, mit csinal?? - Felizgatom, akkor ki tudjuk csúsztatni a küszöbig es utána csak a szélső sort kell felszednem...