Keresés

Részletes keresés

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.17 0 0 175

Egyre inkább az az érzésem, hogy a fidesz-kdnpések azért akarnak több gyereket Magyarországon, hogy legyen kiket börtönbe zárni...

Előzmény: ámokfutár (174)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.17 0 0 174

A rendőrállam legáltalánosabban megfogalmazható célja a társadalom lehető legszélesebb körű kriminalizálása. Ez a gyakorlat nyelvére lefordítva így hangzik: mindenki potenciális bűnöző - a potenciálist is csak azért teszik hozzá, hogy a külvilág és kiszemelt áldozataik gyanakvását valamelyest elaltassák...

 

Börtönbe küldené a graffitiseket egy fideszes

 

"Egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetné a graffitik elhelyezését a Fidesz I. kerületi polgármestere. Nagy Gábor Tamás azért van szükség a drákói szigor alkalmazására, mert a falfirkák rohamos elterjedtek és szerinte veszélyeztetik az egészséges környezethez való jogot..."

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.17 0 0 173

A rendőrállam nagyon élvezi, hogy bár egyelőre csak az ország kis részén, de kvázi rendkívüli állapotot tarthat fenn - útlezárások, "géppisztollyal" (valójában, gépkarabéllyal) parádézó bohócok, stb. -, így érthető, hogy nem szívesen adná fel az állásait...

 

"Lőjenek belénk: polgári engedetlenségre készülnek a devecseriek

 

Független Hírügynökség

 

2010. november 17., szerda

 

Szándékaik szerint megtartják pénteken a betiltott demonstrációjukat a devecseriek, akár polgári engedetlenség árán is követelik jogaikat - tudatta a demonstrációt támogató Magyar Szociális Fórum-Szociális Kerekasztal (MSZF).

 

A devecseriek hiteles tájékoztatást kérnek a vörösiszap katasztrófa után kialakult egészségügyi helyzetről, illetve kárenyhítés helyett teljes kártalanítást követelnek. Ezért szerveztek péntektől a 8-as főútra félpályás útlezárást, de azt a rendőrség megtiltotta.

 

A devecseri szervezőkkel szerdán újra tárgyal a rendőrség."Nem mondtunk le az akcióról. Teljes kártalanítást mindenkinek, Élhető Devecsert feliratú táblákkal készülünk felvonulni. Ha korlátozzák gyülekezési jogunkat, polgári engedetlenséget szegezünk szembe azokkal, akik vonakodnak teljesíteni ígéreteiket, és megpróbálnak kijátszani minket. Életünket tönkre tették, most pedig még a jogainkat is kétségbe vonják. Mi ezt nem hagyjuk, lőjenek akár belénk" - mondta Csenki Géza, a devecseri civil ellenállás szervezője Simó Endrének, az MSZF szervezőjének.

 

Az MSZF szerdai közleménye szerint a szervezet támogatásáról biztosítja a devecserieket és pénteken személyesen is részt vesz a demonstráción Simó Endre, az MSZF szervezője. A devecseri Csenki Géza szerint van, aki százezer forintot kapott segítség gyanánt, s van, aki semmit sem.

 

Eddig összesen körülbelül 40 millió forintot kapott a katasztrófa sújtotta három település: Devecser, Kolontár és Somlóvásárhely. Arra való hivatkozással fagyasztották be a másfél milliárd forintos alapot, hogy csak akkor kaphatnak pénzt, ha eldöntötték a lakók, mit akarnak: elköltözni, vagy maradni.

 

Ez azonban nem csak rajtuk múlik, a szervező szerint ugyanis nem kaptak tisztességes tájékoztatást arról, hogy élhető lesz-e a térség, szabad-e ott maradniuk, nem veszélyezteti-e gyermekeik egészségét az okozott környezetszennyezés - tudatta az MSZF-el a károsultak érdekében fellépő 63 éves vállalkozó, aki, 54 éve él Devecseren, és az iszaplavinában mindene odaveszett. Szerinte az államnak azonnal teljes anyagi és erkölcsi kártalanításban kell részesítenie a katasztrófa áldozatait. Az államnak meg kell előlegeznie a kártalanítás teljes összegét, utána pedig majd neki kell behajtania a megelőlegezett összeget a károkozókon."

 

(www.index.hu)

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.16 0 0 172

"Retteg a szegénytõl a gazdag

 

s a gazdagtól fél a szegény.

 

Fortélyos félelem igazgat

 

minket s nem csalóka remény."

 

(József Attila: Hazám)

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.16 0 0 171

"Lecsukták egy túrórudiért és egy izzóért

 

Független Hírügynökség

2010. november 16., kedd

 

A kecskeméti rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 25 éves román férfit, aki hétfőn este Kecskeméten egy áruházban megevett egy túró rudit, és fizetés nélkül akart kivinni egy prizmaizzót.

 

Ezzel összesen 622 forint kárt okozott, amit később ki is fizetett. Az őrizetbe vett ember még most is a rácsok mögött ül.

 

Várhatóan szerdán vagy csütörtökön gyorsított eljárásban bíróság elé állítják, közölte Mihályné Bornemissza Eleonóra, a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság szóvivője."

 

(www.index.hu)

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.15 0 0 170

Úgy látszik, kétféle ember van: az egyik élvez rá, a másiknak okádhatnékja van tőle...

 

Rendőrállamban BDSM kedvelők előnyben: kézbilincs, lábbilincs, vezetőszár és mindenféle finomságok azoknak, akik erre gerjednek, és még fizetnek is érte. Kell ennél több?!

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.15 0 0 169

BÓCZ ENDRE: A SZÖKÉS VESZÉLYE, avagy, mitől retteg a rendőrállam többek között, de különösen...

Baszajev Creative Commons License 2010.11.13 0 0 168

Mert a magyarokkal mindent meg lehet csinálni. Ha az én feleségemmel csinálnák ezt, megrugdosnám az egész bagázst.

Előzmény: ámokfutár (151)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.13 0 0 167

Ha van, amitől minden rendőr és minden rendőrállam retteg, az a nyilvánosság...

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.13 0 0 166

Police state...

 

Bizony, egy demokratikus államból érkező utazónak azonnal feltűnik, hogy rendőrállamba érkezett, de ne keseregjünk ezen, örüljünk inkább mások szerencséjének, azokénak, akik a rohamosan demokratizálódó Mianmarban élhetnek...

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.12 0 0 165

Egy rendőrállam hatékonyságának legobjektívebb fokmérője a rabok száma, így nem csodálkozhatunk azon, hogy a rendőrállamok számára komoly kihívást jelent a rabok tárolása. Egy jó rab kis helyen is elfér – tartja a rendőrállami bölcsesség...

 

Megdöbbentő jogszabálymódosítás - megfulladnak a rabok

 

"A büntetés-végrehajtásban tapasztalható túlzsúfoltságot a kormány nem a fogvatartotti létszám csökkentésével enyhíti, hanem a jogszabályok megváltoztatásával kozmetikázza. Módosult ugyanis a szabadságvesztés és az előzetes letartóztatás végrehajtásának szabályairól szóló rendelet, amely előírja az egy fogvatartottra jutó terület minimumát. Mostantól "lehetőség szerint" kell csak biztosítani az eddig kötelező minimális mozgásteret - írta a Magyar Helsinki Bizottság közleményében...."

 

PS: Nem kis megkönnyebbüléssel vettem tudomásul, hogy a fenti jogszabálymódosítást személyesen Navracsics miniszterelnök-helyettes úr jegyezte...

Előzmény: ámokfutár (156)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.12 0 0 164

Egy rendőrállamban soha sincs elég rendőr, így a rendőrállam bármikor rendőrimportra szorulhat...

 

Jobbik: külföldi rendfenntartókat hívhat be önkényesen a kormány

 

"Több mint aggályosnak tartja a parlament előtt lévő rendészeti tárgyú törvényjavaslatot a Jobbik, amelynek alapján szerintük válsághelyzetekben külföldi rendfenntartókat lehetne behívni Magyarországra - ezt Kiss Sándor, az ellenzéki párt képviselője közölte sajtótájékoztatón Nyíregyházán..."

Bga123 Creative Commons License 2010.11.11 0 0 163

Ez egy reális verzió.

Előzmény: ámokfutár (162)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.11 0 0 162

Ezen agyalok én is.

 

Még azt is el tudom képzelni, hogy Pintér kegyet gyakorolt, mert egyre szembeötlőbb, hogy nagyobb a hatalma és a befolyása, mint az összes miniszternek és miniszterelnök-helyettesnek együttvéve...

Előzmény: Bga123 (161)
Bga123 Creative Commons License 2010.11.11 0 0 161

Hende bajtárs vajon mit tudhat? Mi értelme volt ennek az egésznek.

Előzmény: ámokfutár (159)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.11 0 0 160

Többször nekifutottam ennek a hírnek, de nem igazán sikerült értelmeznem. Látszólag, a rendőrség súlytalan protokoll feladatoktól szabadul meg, de hogy van-e ezen kívül más is a háttérben, azt nem tudom...

Előzmény: ámokfutár (159)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.11 0 0 159

Megcsonkítják a Köztársasági Őrezredet

 

Index, MTI

2010. november 11., csütörtök 15:33

 

Kiebrudalják a rendőröket az Országház kupolacsarnokából. 2000-ben a Fidesz odaadta, 2010-ben elvette a Szent Korona őrzésének feladatát a köztársasági őrezredtől.

A jövőben a Magyar Honvédség fogja őrizni a Szent Koronát, a koronázási jelvényeket és a Sándor-palotát, mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter egy infokommunikációs konferencián csütörtökön Balatonfüreden. A szerdai kormányülésen született döntésekkel bővül a honvédség feladata, jelentette be Hende Csaba...

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.10 0 0 158

"2010. november 10.

 

Vizsgálják a börtönöket

 

A kormány felhívta a belügyminisztert, hogy végezze el a büntetés-végrehajtási intézetek és intézmények működésének átfogó felülvizsgálatát abból a szempontból, hogy mennyiben felelnek meg a Magyarországra nézve kötelező, illetve számára ajánlást tartalmazó nemzetközi dokumentumok elvárásainak.

 

Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny keddi számában jelent meg.

 

A vizsgálatnak a fogva tartás és elhelyezés körülményeire - különös tekintettel a zárka egy emberre jutó területére -, a kapcsolattartás egyes formáinak érvényesülésére, valamint a biztonság fenntartásának a zsúfoltságból eredő nehézségeire kell irányulnia.

 

A feladat elvégzésének határideje 2010. december 31.

 

A belügyminiszternek jelentést kell készítenie a vizsgálat eredményeiről, amelyben kitér arra, hogy - ha a magyarországi bv-intézetek a felülvizsgálat alapján nem felelnek meg az elvárásoknak -, mely pontokon tart szükségesnek akár jogszabályi változást, akár egyéb fejlesztést a hiányosságok pótlása érdekében. A jelentés mellékleteként a belügyminiszter cselekvési tervet készít a nemzetgazdasági miniszter bevonásával arról, hogy az esetleges fejlesztések milyen ütemezéssel, milyen költségvetési forrásból végezhetők el - rendelkezett a kormány, határidőként 2011. január 31-ét állapítva meg.

 

Forrás: MTI"

 

(www.stop.hu)

borzimorzi Creative Commons License 2010.11.10 0 0 157

Holló a hollónak, ugye...

 

Süveges már alighanem pályázgat valami jó kis szóvivőségre valamelyik multinál. Neki olyan is jó, ahová Hardy már nem megy el, még az is ötször annyit hoz a konyhára, mint a (köz)tévézés. Hátha majd Hardy őt ajánlja. Hányás.

 

Feriheggyel kapcsolatban ez az egyetlen dolog, ami igazán érdekes. Aztán még az, hogy  miért nem kell sehol máshol emberi jogokat feszegető módon megalázni embereket ugyanazért a besorolásért, illetve, hogy Hardy miért nem a minősítők ellen lépett fel, pl. felvetve azt, hogy mégis, volt-e már olyan eset, hogy légikisasszonyok vagy pilóták vitték fel a bombát a gépre? Mert ha nem volt ilyen eset, akkor talán előbb a jemenből jövő csomagocskák feladóit meg az abroszfejű fanatikusokat kellene motozgatni. Ki kellene deríteni azt is, hogy az  a nemzetközi szervezet, amelyik ezeket a besorolásokat osztogatja, adott-e direkt utasítást emberek ilyetén kínzására és megalázára. Mert ha nem, akkor saját hatáskörben lépték túl Hardykámék a józan ész, az illem és a jogtisztelő magatartás határait.

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (155)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.10 0 0 156

Megkövetem Navracsics Tibort, a Magyar Köztársaság közigazgatási és igazságügyi miniszterét, mert eddig ő hibáztattam  a büntetés-végrahajtási intézményekben elkövetett törvénysértésekért.

 

Szégyellem magamat, de számomra csak most vált nyilvánvalóvá, hogy a büntetés-végrehajtás már nem tartozik az igazságügy minisztériumhoz, mert a Magyar Köztársaság minisztériumainak felsorolásáról szóló 2010. évi XLII. törvény szerint a belügyminisztériumhoz került, és 2010. május 25-óta Pintér Sándor belügyminiszter a büntetés-végrehajtás teljhatalmú ura.

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.10 0 0 155

A jelek szerint, nálunk nem így működnek a dolgok.

 

A Ma reggelben Süveges 10 percen keresztül kérdezgette Hardyt, hogy Ferihegy mikor kapja vissza a "clear" besorolást. Hardy pedig 10 percen keresztül válaszolta az, hogy nem tudja. Süveges egyetlen félmondatban jelezte, hogy nem is hajlandó azzal foglalkozni, hogy kik, kit és hogyan motozott meg…

 

Most majdnem azt írtam, hogy ez az újságírás szégyene, de ennek nincs is semmi köze az újságíráshoz.

Előzmény: borzimorzi (154)
borzimorzi Creative Commons License 2010.11.08 0 0 154

Ezért kellene már nagyon néhány precedens értékű per, lehetőleg százmilliós vagy több milliárdos nagyságrendű összesített kárértékre. Ha anno 1954 körül a Brown nevű afroamerikai háborús veterán nem perelte volna be Topecában a helyi oktatási bizottságot, akkor az amcsi négerek ma is külön kocsiban utaznának a villamoson.

 

Egyszer oda kell csapni, különben megy tovább az elszemtelenedés, a barbarizmus térhódítása. Azért az mégsem normális, hogy kislánykorunk ideáljaira, a légikisasszonyokra ma nem felnéznek a kisleányok, hogy vajon milyen egzotikus országba repülnek majd legközelebb. Hanem csak lenézik őket, hogy na, ennek a p...jában vajon melyi hájfejű, foghagymaszagú taplóbunkó turkált ma reggel...

 

Csót:

b

 

 

Előzmény: ámokfutár (151)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.08 0 0 153

Valahogy úgy... :-(((

Előzmény: Törölt nick (152)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.08 0 0 151

Mikor lesz biztonságos Ferihegy?

 

Hardy azt mondja, hogy a külföldi személyzetek nem panaszkodnak. Persze, hogy nem – teszem én hozzá -, mert velük sohasem mernék megcsinálni a suttyó biztonsági őrök azt, amit a magyarokkal...

Előzmény: borzimorzi (147)
borzimorzi Creative Commons License 2010.11.08 0 0 150

Helyén a kérdés!

 

Mert ez a valódi botrány, nem ám az, hogy a 100%-ban csak cigány származású 30 év alatti lakossággal "megáldott" falvakban hogy merészelnek csupa cigány gyermeket járatnia  helyi iskolába. (Mert nincs is más helyben, pl.)

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (148)
ámokfutár Creative Commons License 2010.11.08 0 0 149

"Rokkantkártya miatt hurcolták meg

 

2010-11-08 04:40:00

 

Budapest – Mint egy köztörvényes bűnözőre, úgy sújtott le a rendőrség Tóth Lászlóra (60,) aki mozgáskorlátozott feleségét vitte el egy barátnőjéhez.

 

Kitettem Marikát (58), aztán parkolóhelyet kerestem a környéken, de nem találtam. Gondoltam, körözök egy darabig. Közben elfogyott a cigim, beugrottam hát egy trafikba. Amikor kijöttem, már vártak a rendőrök – kezdett bele a rémálommá váló történetbe László.

 

Magáé a kocsi és az igazolvány? – kérdezték szigorúan az egyenruhások. – A feleségemé – válaszolta László. – Hol van? Magával van?– Nem kérem, egy barátnőjével beszélget. – Akkor most megbilincseljük vagy jön magától?

 

– Hova, kérem?

 

– A kapitányságra! Lászlót közrefogták a rendőrök, és bevitték, mint egy tetten ért bűnözőt. Jó fél napot tartották bent, addig faggatták, vallatták, okirat-hamisítással gyanúsították meg. Fél négy is elmúlt már, mire kiengedték. Felesége közben halálra aggódta magát, el nem tudta képzelni, mi történhetett az urával. Még inkább leesett az álla, amikor László odahaza mindent elmondott.

 

Tóth Lászlót bíróság elé állították, mint egy bűnözőt. Végül nem csukták börtönbe. A bíróság pénzbüntetésre ítélte, de méltányosságból végül ezt is felfüggesztette három évre.

 

– Nem értem a rendőrséget. Ha Tóth László például kórházba vitte volna a feleségét, és egyedül kell haza jönnie, ezzel az erővel akkor onnan is bevihették volna a kapitányságra – vélekedett az esetről Ignéczi Tibor, a mozgáskorlátozottak érdekeit védő Ember Egyesület alelnöke. Ignéczi nem érti, „miért nem azokkal a maffiózókkal foglakozik a hatóság, akiknek tényleg semmi közük a mozgáskorlátozott igazolványhoz."

 

– Bárki láthatja, milyen sok drága terepjáró parkol igazolvánnyal a városban! Ők vajon tényleg mozgáskorlátozottak? Nem tudhatja senki, hiszen őket nem merik igazoltatni a rendőrök! – jegyezte meg az alelnök.

 

A rendőrség illetékesei lezárt ügyekben sosem nyilatkozik, ezúttal sem tették meg.

 

V. J. Z."

 

(www.blikk.hu)

ámokfutár Creative Commons License 2010.11.08 0 0 148

Az egész történet annyira bizarr, hogy szinte hihetetlen, de ki lenne olyan hülye, hogy ilyesmit kitaláljon, és még a nevét is adja hozzá, hogy polgári peres és büntető eljárásokat kockáztasson meg maga ellen. Tehát, még is azt kell gondolnom, hogy nagy vonalakban valóban az történt, amit eddig olvashattunk.

 

Az egésznél már csak az érthetetlenebb, hogy miért nem lett ebből azonnal nemhogy Európára, hanem világra szóló botrány?

Előzmény: borzimorzi (144)
borzimorzi Creative Commons License 2010.11.08 0 0 147

Nyilvánvaló a cég vétkessége, hiszen a testüregi motozás még akkor is legneccesebb téma, amikor bűncselekményekkel alaposan gyanúsítható személyeket a letartóztatásuk után vetnek alá ilyennek, és csakis rendőri szervek e tárgyból alaposan kiktatott alkalmazottai végezhetnek ilyen vizsgálatot,  ellenőrzött, előírásos körülmények között. Nem ám holmi büdös WC-be berángatni az áldozatot, aki ellen semmiféle gynú sem áll fenn,  és puszta kézzel taperolni az intim testrészeit!  Agyrém. 

 

A cég a bűncselekmények elkövetését aktívan elősegítette, hiszen sem megfelelő vizsgálót nem rendezett be, sem egészségügyi képzettségű személyzetet nem vett fel, sem egészségügyi és etikai képzést nem biztosított az ezzel foglalkozó alkalmazottainak, de még csak eldobható steril gumikesztyűket sem.

 

Nyilvánvaló  az is, hogy kellően érzékeny fémdetektorral minden kimutatható, nem kell ahhoz ujjal turkálni senki hüvelyében vagy végbelében,  bőven elég csak odatartani az eszközt a felöltözött személy fenekéhez pár centire.

 

Ha elég önbecsülésük van az áldozatoknak, akkor megkeresik a megfelelő ügyvédeket és akkora pert akasztanak ennek a szemét cégnek is, meg az egyes bizt. őröknek is a nyakába, hogy csak úgy brünög. A cég bűnsegédként és/vagy felbujtóként természetesen a Btk.-s ügyekben is megnevezendő. Mert azt, hogy a megalázó procedúrát még csak meg sem próbálták megfelelően leszabályozni gyakoriság tekintetében, valamint steril (vagy legalábbis tiszta és e célra elkülönített) vizsgáló helyiséget sem biztosítottak és eü-képzettségű alkalmazottakat sem vettek  fel, az nem magyarázható ki semmivel. 

 

Csót:

b

Előzmény: Törölt nick (146)
borzimorzi Creative Commons License 2010.11.07 0 0 145

Nagyon kiváló. Tehát a nemi erőszak is megáll, hiszen azt nem szükségképpen csak nemi szervekkel lehet elkövetni, hanem tárggyal ill. kézzel is, plusz a rendszeresség és a megalázás miatt a kínzás vádja is tökéletesen megáll. Plusz a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, de az már csak hab a tortán. Ha rendszeresen gumikesztyű nélkül történt, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy nem a nemi szervekbe elrejtett tárgyakat kerestek, hiszen egy kis fémtárgy simán kitapintható az ultravékony kesztyűn át is, hanem élvezkedtek, vagyis tapiztak.

 

Mivel az utóbbi 30-40 évben egyszer sem voltolyan hír,  hogy pilóta vagy utaskísérő követett volna el efféle visszaélést, netán terrorcselekményt, nyilvánvalóan légből kapott az összes indok, amivel ezt a gyakorlatot akarják alátámasztani. Mellesleg kicsi fémdarabot akár méhüregben is el lehet rejteni, tehát ha ez lett volna a cél, akkor csakis nőgyógyászokat és urológusokat alkalmazhattak volna, mégpedig hüvelyi ultrahangos vizsgálatra alkalmas eszközökkel felszerelt rendelőben.

 

Tehát az őröket magukat Btk.-s ügyekben - nemi erőszak, megalázás, kínzás, emberi méltósághozés jó hírnévhez való jog csorbítása, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés-, az őket erre felhatalmazó céget meg Ptk.-s ügyekben, brutális kártérítésekre kellene perelni. Legfeljebb majd nem vesznek jövőre 5 új repülőt, csak 4-et, és nem efféle Hardy-szintű hazugsággenerátorokra dobják ki a pénzüket. Azt a kevéske reputációját, ami valaha volt, egyszer már eladta a Tescónak. Kétszer nem lehet eladni, ez egy ilyen áru, sorry.

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (142)
borzimorzi Creative Commons License 2010.11.07 0 0 144

Hardy emlékeim szerint az a pofa, aki a TESCO-nál volt szóvivő éppen akkoriban, amikor a Tesco-titkok I és II kijött. Rezzenéstelen arccal hazudik. Kár is rá fecsérelni a szót. 

 

Teljesen nyilvánvaló, hogy ennyire testközeli feladatot nem szabadna a nyolc általánost is alig elvégzett tahókra bízni. Van elég nyugdíjas orvos, szülésznő, bába, védőnő és más olyan, eü-végzettségű személy, akit alkalmazni lehet erre a munkára akár nyugdíjas korban, akár aktív korban, félállásban vagy egész állásban is. Ma, ha egy orvosnőnek vagy nővérnek, szakápolónak van 4-5 gyereke, sehová sem veszik fel, mehet munkanélkülinek. Egy ilyen feladatra azonban tökéletesen alkalmas lenne, a munkanélküli segélynél mindenképpen jobb. És mi az, hogy a WC-ben végezhetnek ilyesmit, más őrök és más vizsgáltak szeme láttára, netán pisiszagban!? Mi az, hogy nincsen egy vagy több elkülönített vizsgáló!? Az emberi méltósághoz talán nincs joga annak, aki egy ilyen szaros kis céghez ment dolgozni? 

 

Emberek testüregeiben való matatást  normális  erkölcsi érzékű cégnél nem szabadna másra, mint egészségügyi végzettségű, etikából kellőképpen kioktatott személyre bízni. Ha valaki amiatt kap nemi betegséget, mert ezeknek a tahóknak még annyi esze sem volt, hogy gumikesztyűt váltsanak két személy vizsgálata között, illetve nőknél előbb vizsgálják a hüvelyt és csak utána az anust, akkor majd ki fogja megfizetni ezeknek az embereknek a megaláztatás, a párkapcsolati nehézségek (féltékeny férj stb.) és a többi kellemetlenség árát mint nem vagyoni kárt? Pláne, hogy a beszámolókban egyáltalán nem is volt szó gumikesztyűről, tehát lehet, hogy simán a mocskos kezükkel turkáltak mások nemi szerveiben! Ez önmagában kimeríti a veszélyeztetést, hiszen a nemi betegségek meg más betegségek kórokozói simán bejuttathatók így az emberi szervezetbe.

 

Remélem, az ombuval meg más sóhivatalokkal való levelezés helyett mihamarabb keresnek egy jó ügyvédet, az aztán majd kivasalja a tisztelt cégből minden megalázott alkalmazottnak a számára minimum az éves fizujának az ötszörösét , kártérítésként. Csak jól fel kell listázni mindent. A fájdalmat,a  megaláztatást, azt, hogy műveletlen tahók nyúlkáltak beléjük a legalapvetőbb élettani, kórtani, higiénés és illemtani ismeretek nélkül. Az esetleg emiatt elkapott nemi betegségeket és az ezt követően joggal féltékenykedő és válást tervező feleségeket és férjeket, a megromlott párkapcsolatokat és általánosságban a megromlott közérzetet, pszichés instablilitást. Főképpen a foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetést, hiszen a vizsgálatok nem steril módon zajlottak, avgyis csak a Jóisten kegyelmén múlt, ha valaki nem kapott AIDS-et. Az jó kemény Btk.-s tényállás, majd odaben t anehézfiúknak lesz pár szava az efféle "biztonsági őrökhöz". Ugyanis a neházfiúknak is van felesége, barátnője, aki vásárolni jár, netán repülőn is utazik vagy dolgozik... Ami meg a céget illeti, amelyik ezeket a tahókat rászabadította a stewardessekre meg a pilótákra: a gatyát le kell perelni az ilyen barom cégről, hogy attól koldujon!

 

Csót:

b

Előzmény: ámokfutár (138)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!