Ez a hir engem is bosszant, bar meg remenykedhetunk. De ha az ORTT ismet hozza a formajat, akkor is a neten hallgathatjuk, de vegulis TILOS VOLT, ES LESZ is.
Nem hagynak cserben bennunket!
Megyünk vissza a szocializmusba (vagy mibe). A következő a hétfői adásszünet lesz. CSak most már tudjuk, hogy mi fog hiányozni, akkor nem tudtuk mi az (persze volt némi információ -> kokakólamámor ....)
egy nagy :(
Gyerekek,
amíg nincs kihirdetve, hogy ki kap frekit, addig ne terjesszünk rémhíreket, mert már a gondolatra is felszökök a pulzusom, levegő után kapkodom... Óvjátok az egészségem!:-)
Tegnap Hofi, ma TV3, holnap Tilos rádió. Ki lesz a következő? Ki nem fér még össze a demokráciával?
Off
A kereskedelmiken nagyon szupi a felhozatal. Lakodalmas Lajos ill. Koós-toló. :-(((
Operett orszag ez b*sszatok meg!!! ORTT kinyalhatja... Leghiteltelenebb korrupt foshivatal.
A TV3 eloszor most meg ez... En ugyse hallgatok semmilyen radiot, nem nezek TV-t de ezentul nem is fogok.
Én ugyan nem hallgattam sokat a Tilost, mert nehezen tudom fogni, de az biztos, hogy a magyar underground élet egyik bástyája, és bizony történelem is egyben.
Simán mehetünk tüntetni ha beszüntetik.
Mivel kulhonban dekkolok, oktober ota nem fogom, de csak azert akartam hazamenni, hogy vegre egesz nap mast se csinaljak, mint Para Kovacsot es pajtasait hallgassam.
Remelem lesz meg ertelme hazanezni !!! TILOS nelkul nincs Budapest.
mellekesen majdnem en is foldobtam a topicot, mikor lattam, hogy mar va
Szoval.Meg semmi sem biztos, a vegleges dontes mint tudjuk vasarnap lesz, nem? bar szerintem mar nem sok az esely, de bizakodjunk. Egyebkent meg epp most kerdeztem ra egy illetekestol, akinek musora van, es azt mondta, hogy ugy is kitalalnak valamit.
a Tilos NEM SZUNHET MEG!!! asszem mindenki egyetert velem...
A Tilos Rádió nem kap frekvenciát
február 25. 13:40
[Index] ORTT-közeli források szerint a 98 MHz-es nonprofit frekvenciát a Civil és a Fix Rádió alkotta Civil Rádiózásért Alapítvány nyeri el vasárnap, a Tilos Rádió pedig nem kap frekvenciát. A kereskedelmi frekvenciákra pályázók közül a Pesti Est Rádióé lesz a 98,6 MHz, a kereskedelmi és nonprofit frekvenciákra egyaránt pályázó Mária Rádió pedig a 88,8-as nonprofit frekvenciát kapja. Az ORTT csak vasárnap hoz végleges döntést az új budapesti rádiófrekvenciákról.
Most olvasom, hogy a Tilosnak (a Tilosomnak! a Tilosunknak!!!)annyi. Jó, jó már nem AZ volt, meg nincs Superman, meg Para Kovács, meg a hétfo és a péntek tényleg szénciki, de azér... És akkor most kész, vége? Úgy tünik. Ne máááá... Na nehogy máááá b+!