Keresés

Részletes keresés

Pacemaker Creative Commons License 2000.03.01 0 0 152
Ott ahol elrabolják Mortit az a Lothar fele varazslo szobajabol lefele a patkanyokhoz jutsz, de ott van egy portal ami elvisz a katakombakhoz de vissza nem hoz már én akkor látogattam meg Pharod-t. De nekem az gömb nem csinalt semmit, hiába akartam használni.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.01 0 0 151
ja, hát így
mert én arra lennék kíváncsi, van-e valami egyéb indoka annak, hogy az ember visszamenjen
nekem nem derült ki a párbeszédekből, mert ugye van az a beszélgetés Annával, hogy merre őrzi a Pharod bácsi a vagyonkáját, meg updatelte is a journalt, ha jól emlékszem e beszélgetés után, de én nem éreztem olyan iszonyatos kényszerítő erőt, hogy visszamenjek (meg Annah olyan furán is viselkedett, mikor szóba került, hogy talán ki kellene rámolni az öreget...persze lehet hogy már mindenféléket beképzelek a dologba)
Előzmény: Locklear (150)
Locklear Creative Commons License 2000.03.01 0 0 150
Unique itemeket egyébként sem dobok el, de azért kösz a tippet, meg azt is hogy nem spoiloztál.
Egyébként azért mentem vissza, mert vissza akartam már adni Uhir kését. Az az 5000 xp persze nem nagy kaland, de szeretem letudni a küldetéseket. Pharod meg ott volt a közelben és egyszerűen csak kíváncsi voltam a mi a rákért nyírták ki a szellemek. Reméltem kiderül vmi, de csak ott hevert hótan. Annah hápogott vmit, de azt se nagyon, ozt annyi. Mivel külön jelenetben mutatták be, ahogy lenyomják a jó öreget, kíváncsi voltam. Persze hullát rabolni is szeretek... :-)
Előzmény: Kwisatz Haderach (149)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.01 0 0 149
tartsd meg, bánni fogod ha a végén nincs nálad (mondjuk én anélkül fejeztem be a játékot, de egy kicsit szívtam is a fogam)

ööö, egyébként miért mentél vissza? mármint Pharodhoz? csak megnézni volt-e valami érték nála?

hiába, úgy tűnik a jó öreg Pharod felélte a hullaértékesítésből származó összes vagyonát, nemhiába van olyan sok harlot Sigilben :)

Előzmény: Locklear (148)
Locklear Creative Commons License 2000.03.01 0 0 148
Megtaláltam amit kerestem? Lejutottam a portálon keresztül DE nem volt ott SEMMILYEN használható cucc!!! Egy rohadt nagy terem de semmi cucc...
Na mind1. A gömb már egyszer mevót, dehát az anno odaadtam Pharodnak. Most megint megvan, mert Pharod meghalt. Azon kívül hogy a portálhoz lejutok vele, jó ez vmire? ("dehát a gömb...") Lehet, hogy láma vagyok, de gömb hasznosságára nem jöttem rá.
Előzmény: Kwisatz Haderach (147)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.01 0 0 147
ööö, ha egy portálon keresztül jutottál oda akkor megtaláltad, amit kerestél

én csak olvastam, de állítólag a Pharod bácsi egy elég leégett alak volt, és semmi értékesebb cuccot nem hagyott maga után...de a gömb!

Előzmény: Locklear (146)
Locklear Creative Commons License 2000.03.01 0 0 146
Hali emberek!
Kicsit félretettem a Planscape-et, mert a Nox-ot le kellett nyomni...
De most megint nyomatom. Pharod nemrég mehalt, és úgy döntöttem elnézek hozzá mizujs. Nos, megtaláltam nála a gömbjét, amivel lejutottam egy kamrába. JÓL körülnéztem, de qrvára nem találtam semmit (Egy-két polcon volt némi kamu cucc, dehát give me a break). VAN itt egyátalán vmi, vagy csak "frusztráljuk egy kicsit a játékost" effektus?
Egyébként én, ha nem felejtem el ezentúl MINDIG egyedül veszem át az XP-ket. Ez mondjuk mellesleg elég izmos bug, nem? Mármint: "húzzatok egy kicsit a fenébe haverok, na megvan az xp jöhettek vissza..." Lelkiismeret furdalásom azért nincs...
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.03.01 0 0 145
ööö, én szerintem kb. 23-25 szintet lehet elérni a játékban, sima játékkal is a 2MXP-s questtel együtt

na most én kicsit tricky gyerek voltam (ez azt jelenti, hogy pl. Curstben szépen mindenkit kitettem a csapatból és egyedül mászkáltam végig a questeket, s így a wisdom bónusszal mintegy 20%-kal több tapasztalati pontot kaptam, és ugye csak a N.O. kapta meg...igazából azért csináltam mert el akartam érni a 9. szintű varázslatok memorizálásához szükséges szintet, még akkor, amikor annak van jelentősége, vagyis tudja használni is az ember), ennek köszönhetően valamivel 4 MXP felett hagytam abba a játékot, nem tudom milyen szintű mage voltam, de már három 9 szintű varázslatot tudtam memorizálni (most nem tudom megnézni ez mit jelent, de valahol 20 feletti szint) és kilences szintű fighter voltam

na most, én NEM csináltam meg a 2MXP-s kérdést, tehát ha az is meg lett volna, akkor 6MXP felett fejeztem volna be...persze ennek igaziból nincs jelentősége, mert a játék végén tök mindegy hogy milyen szinten állsz (az a 2MXP dolog szvsz azért van, hogy a karakter pontokat megfelelően tudd módosítani, még akkor is, ha esetleg fighter vagy thief voltál és nem törődtél olyanokkal, mint az intelligencia vagy a wisdom)

Lennének kérdéseim, elsősorban azokhoz, akik már végigjátszották (tehát aki nem ért a végére NE olvassa el, mert lehet hogy megfossza magát az élvezettől), viszont szívesen venném, hogy miután végigjátszották válaszolnak a kérdésekre:

1. Mitől egyértelmű, hogy vissza kell menni Pharod rézgömbjéért, és ki kell fosztani a hullát. Én ezt nem tettem meg, mert valahogy nem volt világos a szövegből, hogy ez olyan fontos.
2. Megszerezte-e valaki a tornmentes tetoválást? (ez a tárgylistában láttam)
3. Én nem emlészem arra, hogy a Ravel's mazeben 500.000 XP-t lehetett kapni, ez tényleg így van? (mármint a beszélegetés során)
4. Ki tudta nyitni valaki Fall-from-Grace könyvét?
5. Mi van akkor, ha Ignus a végén a csapatodban van? Egyszerűen ellened fordul?
6. Ha jól emléxem, mikor Vhailor a csapatban van, Triast a devat a végén megöli a bűnei miatt, és Trias valami olyasmit mond hogy ezzel szabadon engedi azt a fiendet, ami hozzá van kötve? Én nem vittem tovább ezt a vonalat (újratöltöttem), de történik valami a későbbiekben?
7. Valaki szerelmet vallot Fall-from-Gracenek, vagy Annah-nak? Jelentett ez valamit a játék további részében? (Deidrannával pl.?)
8. Ti meg tudtátok csináltatni a Blade of Immortalt? Én nem emlékszem arra, hogy erre lett volna lehetőségem a gólemnél...

na, gyorsan ennyi, bocs ha túl hosszú voltam

Diron Creative Commons License 2000.02.29 0 0 144
Nem,nem lehet(elvileg)ennyi xp-t összeszedni,viszont az egyik helyen találtam egy "programhibát",csak így tudtam ezt a szintet elérni.Bár ha sokáig harcolsz a Modron Maze-ben szerintem úgy is meg lehet csinálni.
Ja,és azt szeretném leszögezni,hogy ezt csak érdekesség képpen néztem meg,utánna vissza töltöttem a rendes xp-s állásomat,és azt folytattam.
Előzmény: zerozero (143)
zerozero Creative Commons License 2000.02.29 0 0 143
Allitolag ugy tudsz osszeakadni a Lady of Painnel , hogy amikor arrola dobozkarol, amit nem szabad kinyitni , leszeded az atkot a papnovel a Hive kozepen , majd kijossz es egybol visszamesz hozza a rubinert , akkor megjelenik LoP lenyom , bevag a bortonbe ahonnet eleg nehez megszokni . Ezt olvastam a neten . En nem igy csinalatam .
Hogy tudtal annyi xp osszeszedni ? Ilyen sok quest van benne , vagy kijatszottad es visszmenetel szornyeket olni a palyakra . Ez rengeteg . En csak 60.000 -nel jartam es igy is leemeszeti ez a jatek minden szabadidomet .
Diron Creative Commons License 2000.02.29 0 0 142
Ja,igen,xp ennél a szintnél kb.6000000.
Előzmény: Diron (141)
Diron Creative Commons License 2000.02.29 0 0 141
Hát éppen ez az.Érdekes módon én már egy 30. szintű mágus voltam,és fejlődhettem volna még tovább is.
Hol lehet a Lady of Pain-nel(a Player's Maze féle videon kívül)találkozni?
Előzmény: zerozero (140)
zerozero Creative Commons License 2000.02.29 0 0 140
Van xp hatar a jatekban , mint a Baldur's Gate-ben ( 89000 xp ) . Vagy akarmeddig lehet benne fejlodni ? Tenyleg van benne 2 millio xp-t ero quest ?
Mas : Van egy hackprogram a jetekhoz , 350kb , mindent , mondom MINDENT meg lehet nezni a jatek
file-jaibol . Ugymond osszes quest , osszes helyszin terkepe , az osses targy helye a terkepeken , az osszes eloleny helye a terkepeken ,az osszes leny ossszes tulajdonsaga stb .
Innen egy kis adat : Lady of Pain
hit point : 38000 !! , minden magia ellenallas:100% ,AC :-valahany , THACO: 1 . Nem semmi !
Diron Creative Commons License 2000.02.29 0 0 139
Mennyi volt a max. szint,amit elértetek egy osztályon belül?
(Ebből a szempontból elég érdekes a játék...)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.29 0 0 138
hehe :)
hát én kilenccel indultam, azt hiszem problémáim lettek volna

ha valakinek kell a walkthrough szívesen elküldöm

Előzmény: Pacemaker (137)
Pacemaker Creative Commons License 2000.02.29 0 0 137
Pedig én néha hazudok is, magas karizmaval eleg jol szokott elsulni.
Előzmény: Kwisatz Haderach (136)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.29 0 0 136
Hali!
A BGChronicalsról töltöttem le, valami görög srác írta, lehet neki küldeni a pontosításokat, mert ez még csak az 1.0 verzió :)

én CG karkaterként fejeztem be, bár sokáig NG voltam magam is, a good alignementet még az elején megszereztem, mikor Craddocknak elvitten valami B.-től a kérdéses hírt, CG pedig akkor váltam mikor Carceriben aprítotttam a Curst Administrationban az ellenséges népeket

úgy tudom akkor leszel kaotikus, ha csalsz, hazudsz, trükközöl stb. stb.

bár az igazat megvallva én nem emléxem arra, hogy hazudtam volna a játékban

Előzmény: Pacemaker (135)
Pacemaker Creative Commons License 2000.02.29 0 0 135
Kwisach: Hol lelted az iromanyt(a vegigjatszast)?

Silent kinghez bekesen ugy lehet bejutni, hogy fopaptol el kell lopni a kulcsot, javasolt magas steal hozza.

Jelenleg neutral good vagyok de van egy lottyom amit csak kaotikus good tud meginni az hogy lehetnek???

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.29 0 0 134
Ja és még valami
Hari:
ebben a leírásban a szerző egy "paladin" típusú karakterrel próbálkozott, tehát alapvetően harcos beállítottsággal, véleménye szerint az AXE kategória (nem a golyós dezodor! :) ) a legjobb fegyver, főleg ha Godsman lesz az emberből
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.29 0 0 133
zerozero
ha mágus akarsz lenni, magas intelligenciával érdemes játszani
de ne aggódj, vissza tudsz váltani fighter osztályba és meglesz a régi XP pontod is, valahogy a program külön számolja az egyes karakterosztályokba, tehát nem veszett el semmi

más
most találtam egy leírást, cirka 30-40 oldal (10 betűtípussal 29) és én igencsak kihagytam dolgokat, viszont roppant szórakoztató olvasmány :)

zerozero Creative Commons License 2000.02.29 0 0 132
6. szintu harcossal voltam , de atkepeztem magam magussa , es nagy meglepetesemre elso szintu lettem , igy az eddig kapott xp elvesszett . Megeri magussal lenni? Milyen tul. kell novelni ?
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.28 0 0 131
Jajajaj, tényleg!
szóval nem a drowned nationnél

hiába, olyan az emlékeztem mint a rosta lika

Előzmény: Pacemaker (130)
Pacemaker Creative Commons License 2000.02.28 0 0 130
Uhir kése Dead nacionban van, van egy arus(zombi), rogton a bejarat mellett kicsit felfele, aki megveszi a patkanyfarkakat, o tole kell elkerni cserebe a kest. Ha jol emlexem.
Nagypapi Creative Commons License 2000.02.28 0 0 129
SPOILEREK:
Az átkot úgy lehet leszedni, hogy beszélsz a festhall elott álló varázslóval, akitol el tudsz lesni egy átkot. Ezzel visszaátkozod a törpét, és rábeszéled, hogy szedje le rólad is, meg R.-rol is az átkot.

Remove Curse nem elég ahhoz, hogy megszabadulj az átkától.

A beleidért Ignus megtanítja neked egyik spéci varázslatát, ha mage vagy, elotte azonban megcsonkít máshogy is, más spellekért (visszano, és sok XP, de max. HP-t veszítesz).

A Crypt of Dismemberment alsó szintjén találhatod meg az egyik korábbi inkarnációd karját, ha elviszed a tetováló Dabushoz, visszaemlékszel dolgokra, és új tetkókat tud csinálni.

Előzmény: KUNCIDERATUS (126)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.28 0 0 128
ja, még valami
ha már megölted, nem tudsz megfelelni annak a questnek, amit a piac területén adott a "mesélő" pasi, valami Reekwind nevű, mert akit levertél, annak kellene eltávolítani róla is az átkát

talán ezért érdemes visszatölteni

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.28 0 0 127
off+
komolyan bocsánatot kérek, azt hittem csak hülyéskedsz, de tényleg nem tudtam a kérédésedből megállapítani, hogy egyáltalán a PT-ről van-e szó, mégegyszer bocsánat

húú, de ciki, nem akartam elvenni a kedved az indexezéstől, bocsánat, hogy ilyen tirpákul viselkedtem

most szégyenlem ám magam :(
off-

ha már lecsaptad? hát én akkor nem tudtam semmit csinálni, mert a másik nagy varázsló (aki a cívis festhall bejáratánál áll) is azt mondja, hogy ő nem tudja leszedni másnak az átkait

nem tudom próbálkoztál-e már mással, esetleg a Lower wardban a mágusnál (aki a koponyákat gyűjti, mert ha jól emlékszem ő tud remove curset mondani), vagy egyszerűen egy remove curse varázslat beszerzésével (talán lehet venni a Cívic Festhallban az "ajtónállótól")

KUNCIDERATUS Creative Commons License 2000.02.28 0 0 126
Üdvözöllek Kwisatz Haderach!
Köszi a "választ" nagyon hasznos volt.
Egyébként teljesen igazad van.
Ennél idiótább-an nem is fogalmazhattam volna.:-(
De szerintem te is voltál kezdő!

Akkor most feleteszem mégegyszer a kérdésem, remélem most már megfelelő stílusban.

A Civic Festhalban van egy fickó, a nevére sajna nem emlékszem,aki ha megfenyegeted megátkoz csuklással.
Hogyan tudnám leszedni ezt az átkot, ha fickót már lecsaptam?????

Előzmény: Kwisatz Haderach (123)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.28 0 0 125
Hi Hari!

ranged weapon: nincs benne, csak ahogy korábban írták a Mordon Maze-ben felvehető karakternek van nyílpuskája, s neki lehet táposabb nyílvesszőket venni, de csak Curst-ben

nem-nem-nem, proficiency pontot többet is össze tudsz gyűjteni, én fighterként kilences szintig mentem el, s talán összesen 8 pontot oszthattam el, úgy emléxem valaki azt írta két szintlépésenként kapsz egy újabb pontot, tehát lehet olyan fegyvered, amire vonatkozóan a maximális 5 pontot tudod leosztani, csak azokkal a karakterekkel később találkozol (ezért érdemes nem elkölteni pl. az első ilyen harcosnál)

1. Uhir kése: hát szerintem a Drowned nations katakombáiban találtam meg, sajnos közelebbi koordinátát nem tudok mondani, mert nem írtam fel

2. Ha jól tudom kétféleképpen lehet bejutni a Silent kinghez, erővel (én ezt próbáltam, mentés nélkül), illetve ha (jól tudom) magas karizmával az egyik főbb élőholt (aki zombi, de most nem jut eszembe a neve) segít bejutni hozzá, bár ha lenyomd úgyis mindenki neked esik, tehát erővel fogsz a végén boldogulni

3. ez érdekes, ott én se találtam semmit, de érdekelne volt-e ott valami...bár a kezet nem ott lehet összeszedni? az egy elég jó fegyver, ha fighter vagy (mármint a játék korai szakaszában, meg *SPOILER!*SPOLIER!* nem azt kell elvinni a tetoválós dabushoz újabb információkért?)

Előzmény: Hari (124)
Hari Creative Commons License 2000.02.28 0 0 124
Hi KH,

Kösz a segítséget, de jól láttam, hogy a fegyver speckónál a "3 szabad hely" az összesen megszerezhető proficiency pontokat jelenti és nem a fegyvertípusokat? Ez elég nagy szívás!

Visszatérő kérdésem, hogy van-e valami használható távolsági fegyver a játékban?

A katakombákkal kapcsolatban is lenne néhány kérdésem, bár már túl vagyok rajta, de attól tartok, kihagytam néhány dolgot. Tehát:

1. Uhir kése merre van, én nem találtam?

2. Elvállaltam a patányok küldetését, de a Silent Kinghez nem jutottam be, mit kell csinálnom?

3. A csapdás kriptában lementem az alsó szintre is, de sem ott, sem felül nem volt semmi érdemleges. Ez csak szivatás, vagy én néztem el valamit.

Egyébként nagyon tetszik a játék, az Annah-val való enyelgésem még izgibb volt mint a ToSC beli leányzó a farkasok szigetén, tiszta korhatáros múvi!

Előzmény: Kwisatz Haderach (121)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.02.28 0 0 123
off+
nahát, erre egy nicket létrehozni
és milyen humoros ráadásul!
off-
Előzmény: KUNCIDERATUS (122)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!