eSeSz,
gratula, azt a hatalmas nagy embert tényleg nehéz fogni, de egy jó védő képes lehet rá :-)))
Nálunk hasonló volt a helyzet és a mi ellenfelünk nagy embere is bevágott egyet (na persze, nem én fogtam :-))). Ezúttal végre viszonylag jól játszottunk, 2:0 volt a félidő ide, de a másodikat nem bírtuk (én sérülten játszottam, egy másik játékosunknak pedig szinte semmi kondija nincs) és kiütközött a csatárhiány, így a vége :
MOM Park Rangers - FreeTeam 2:2
Ezzel gyakorlatilag eldőlt, hogy a "B" csoportban fogunk "rájátszani".
Zakó-Berend 6-5
sorsdöntö meccs volt,mert,ha kikaptunk volna,akkora a hátralévö -papirforma szerint- megnyerhetö meccseket szinte mind hozni kell ,igy még van lehetségünk hibázni,ráadásul a csatártársam most 2-3 meccsen keresztül nem lesz,és ö nagyon meghatározó a csapat játékában.
A meccs nagyon változatos volt / 0-2, 4-2, 4-5, 6-5/,az ellenfél egyszemélyes csapat,amit tudtunk és mégis képtelenek voltunk azt az egy embert megfogni.még szerencse,hogy jo csatáraink vannak-:))))
Gin Tonic-Supernova 5-3
nagyon nyögvenyelös gyözelem volt,sajnos hetek ota nem játszunk tul jol,igaz eredményesen.Még egy gyözelem kell a felsöághoz,ami vszinü meglesz.
Ami aggaszt,hogy szombattól már megy a vb,és még négy forduló van,lesznek nehéz döntések számomra!
Na végre, 2 hónapja vártam hogy játszhassak! Jó meccs, tisztán és sportszerűen játszó ellenfél, hajtós meccs volt, Mirkó mesterhármasával. Kb. 2x10percet nyomtam, kicsit érzem is a lábam, de szerencsére minden jól ment!
Kis hír a topicnak, de nagy nekem :)), hogy pont két hónap után, jóval előbb, mint gondoltam vasárnap újra játszhatok. Csak megérte heteken keresztül a napi mászkálás az Alkotás útra gyógytorna ügyben!
Nem tudom a nevét (jellemző : én mindig bemutatkozom, amikor választunk, ő sosem), egy viszonylag fiatal, pocakos és magas nagyképű. Szvsz Vad és Hornyák (az öreg) mellett zömében ő vezet, nekünk legalábbis már soxor vezetett :-(((
Vad : ő a másik fele, beszélget időnként meccs közben és nem is figyel oda, szerintem az első osztályban egyedül az öreg jó bíró.
Gin Tonic-Afrikacorps 2-2
sajnos sérülés miatt nem tudtam játszani,de a csapat nagyon jol játszott a kispályás nb1-es játékossal megerösitett csapat ellen.Még mindig veretlenek vagyunk!!
Zako-Kanárik 1-4
szerintem a Tanuló egyik legjobb csapata volt az ellenfél,az elsö félidöben nagyon jol játszottunk,vezettünk,söt már kezdtek idegesek lennii,de sajnos a második félidöben sikerült cserékkel megbontani a csapatot,és utána megérdemelten kikaptunk./Zizi,megint csak a beszélgetésünkre tudok hivatkozni!/
Zizi,melyik biro vezette?nekünk a Vad L.aki számomra felfoghatatlan,hogy hogy tudott FIFA biró lenni?
Sziasztok !
Nem tudtok valamit a nikefootball-féle Scorpions KO tornáról?
(ez az a 3-3 elleni ketreces aranygólos meccs)
Állítólag a Millennáris parkban lesz ilyen.
Egymás után két méretes zakót beszedtünk. (Hja kérem, ha sérült vagyok, illetve nem játszom :-))
Mindkét ellenfelünk komoly eséllyel pályázik a végén az első hatba és valóban jobbak voltak, de ennyire rossz és lélektelen játékot még nem láttam a csapattól. Ugyanazok az emberek, mint tavaly, de mintha elfelejtettünk volna focizni :-((
MOM Park Rangers - Déli FC 2:7
MOM Park Rangers - Lancast 2:8
Utóbbi meccshez hozzátartozik, hogy eszméletlenül ostoba volt a játékvezető, aki véleményem szerint soha nem rúgott labdába és nem létező tekintélyét azzal próbálja védeni, hogy minden megjegyzést (nem az anyázásokat, hanem akár azt, hogy : 'na neee') megtorol, ellenben az alattomos belépőket nem bünteti. Egy ilyen után ezúttal is elszakadt a cérna nálunk, mire tőlünk állította ki a reklamáló játékost. Miután ezt szóvá tettem, kiküldött a kispadról (nem játszottam sérülés miatt), ekkor már tényleg nem tűrte a nyomdafestéket, amit közöltem vele. Mellesleg az egészre (a jv bunkóságaira) semmi szükség nem volt, mert az ellenfelünk toronymagasan jobban játszott mint mi. Egyre inkább azt hiszem, hogy a kiesés ellen fogunk küzdeni :-((
El-Niño 1 : 0 Sziget Team
Keservesen szenvedtünk ezért a győzelemért, de végülis egy szerencsés góllal megszereztük. Mentségünkre legyen mondva, hogy az alapcsapatból 4-en voltunk a pályán, a kezdőkapusunk nélkül. Az egyik villám-igazolt bevált:)
Túró Rudi 4 : 2 Herkules
Úgyszintén egy szenvedős meccs volt, a második félidő közepe felé az ellenfél fordított 2:1-re, de a hajrában megráztuk magunkat, így a végén örülhettünk.
Zakó-FC Domestos 4-1
most sem játszottunk tul jol,max az utolsó 5-10 percben,de nagyon kellett ez a gyözelem,mert a jövö héten az osztáy egyik legjobb csapatával játszunk /Kanárik/,és már igy is sok pontot veszitettünk:
Zako-Monte Christo 2-3
a csoport egyik leggyengébb csapatától szenvedtünk vereséget,nehéz tavasz elé nézünk,ha nem tudjuk komolyan venni az ilyen meccseket,ahol simán kéne nyerni /tavaly 7-0!!/
Zizi,mintha vmi ilyesmiröl beszéltünk volna meccs elött?..
Gin Tonic -CD Bar 1-1
sajnos elég betegen játszottam /ráadásul elötte a Zakóval is volt meccsünk,ahol cserénk sem volt/,de egy kis szerencsével megnyerhettük volna a meccset,de a veretlenségünk igy is megmaradt
Na visszatértem, de sajnos még csak a pálya szélére. Kínkeservesen, de két szép góllal elmentünk, hogy aztán 1 perc alatt bekapjunk két potyát. És a végén még mi örülhettünk a dolognak, mert kapkodásba fulladt a játék. Mindegy, ez most ilyen döcögős.
Az első öt percben egy védelmi fegyelmezetlenség következtében kaptunk egy gólt, de ettől a bajuszcibálástól aztán felébredt az oroszlán:) Sportszerű ellenfél ellen sikerült majdnem tökéleteset focizni.
Túró Rudi 1 : 5 Üröm FC
"Remek" szervezésnek köszönhetően 3+1 fővel vártuk a kezdőrúgást, de az ellenfél megengedte, hogy beálljanak nem igazolt játékosok is. Villámba apámat sikerült igazolni a kapus posztra, úgyhogy végig emberhátrányban játszottunk. Ahhoz képest ez még egy nagyon hízelgő eredmény, bár kíváncsi lettem volna úgy a meccsre, hogy az első félidőben elhúzúnk 2:0-ra...
Folytatódik a vesszőfutás:(
MOM Park Rangers - Revans 1 : 5
3 játékosunk a kezdés után ért oda (köztük a kapus), be sem melegítettek, én hetek óta begyulladt Achillessel játszom és közünk sem volt a játékhoz, gyakorlatilag nyomoztuk a labdát. Csak az ellenfélen múlt, hogy ennyi lett az eredmény :-(((
Rég nem írtam, de sajnos kihagytam a meccseket, nem játszottam, nem voltam ott. Lényeg a lényeg, sajnos katasztrófálisan kezdtünk, temérdek vereséggel. Hozzátartozik a dologhoz, hogy noha egyáltalán nem én vagyok a csapat vezéregyénisége, azért mégis, ha nincs ott valaki, aki összefogja a dolgokat, kissé szétesik a gárda...
És még egy kis adalék, bár nem akarok riogatni senkit: komoly sérülés esetén csak sportkórház, semmi más!! A balesetin nem vették észre, hogy a keresztszalagok is szakadtak, 'majd egy hónap után az mri-n látszott, hogy bizony hegesedve gyógyultak csak meg. Szerencsére a gyógytorna nálam elégnek tűnik, nem kell műtét, kb. még 5 hét és újra játszhatok. De már nagyon hiányzik!!!!
Gin Tonic-Monchengladbach 4-3
ez a meccs belülröl is katasztrofa volt,3x nem sikerült egyik csapatnak sem egymáshoz passzolni,néha 2x nekünk,ezért nyertünk!
Az első félidőben kihagytunk egy csomó helyzetet, de biztos voltam benne, hogy a másodikban betalálunk, és megnyerjük. Így is lett, a vége szerencsére sima volt.
El-Rudi 3 : 5 Ebola
Elszomorítóan gyenge játékot produkáltunk a meccsen, aminek eredményeképp 0:4-el fordultunk. A második félidőben ettől függetlenül akár még nyerhettünk is volna, ha berúgjuk az ajtó-ablak helyzeteket. Remélem ezzel tavaszra (de inkább az egész évre) letudtuk azt az egy meccset, amin ennyire rosszul szoktunk játszani...
Nekünk változatlanul nem megy :-(
Ismét egy olyan csapat volt az ellenfél, akit simán vernünk kellett volna, kapufákat is lőttünk, de a döntő helyzetekben nem passzoltak a csatáraink, így :
MOM Park Rangers - TóGa 3:3
Ha így folytatjuk, nem leszünk az első hatban, pedig a 4-5. helyet tartottam reálisnak, amikor végignéztem a csoport beosztását és sajnos nem mentség az sem, hogy gyakorlatilag egy cserével játszunk a korai időpontok miatt :-(
Zako-Unio Print 7-5
nem csak az eredmény,hanem a játék miatt van jo hangulatom,régen nem játszottunk ilyen jol,igaz meghatározó játékosok hiányoztak minkét csapatból,de a tavalyi ezüstérmest vertük meg!
Nono, csak ne zizizz, nehogy összekeverjék velem :-DDD
A bajnokság tényleg rosszul indult, ráadásul a "szokásos" Achilles íngyulladásom nagyon zavar, most pl. alig tudok menni és holnap meccs, ráadásul ketten nem tudnak jönni :-(((
közkivánatra visszatérek:
Gin Tonic -U-DE-DURVÁK 5-5
nagyon gyenge játékkal
Gin Tonic-Samsung 5-3
javuló forma
Gin Tonic-Budai Traktoros 4-1
egy bunkó csapat /lehet,hogy csak a kapusuk?/ellen viszonylag simán nyertünk
Zakó-Budastep 0-5
remélem a szokásos nagy vereség letudva!
láttam kiirva internetes elérést,tudja vki a cimet?