Keresés

Részletes keresés

Nitro1 Creative Commons License 2006.06.02 0 0 7180

Alapjában véve nekem tetszett a film. Kicsi SPOILER:A vége eléggé durva volt, szóval ha lesz folytatás, akkor nem tudom, hogy hogy lehet majd ezt felülmúlni. Bár ötleteim azért vannak... (az egész bolygóra kiterjedő EMP például ;-)). Néhány érdekes dolog megmaradt bennem: miért sötétedett be egyik pillanatról a másikra Alcatrazon? Ororo hogy tudta mégis megverni Callistót? A műanyag fegyverek műanyag tűket lőttek ki? Volt egy pár dolog, ami nem teljesen tetszett: a Kolosszusos hajítás sokkal jobb lehetett volna, ha nem így pörgeti, hanem csak úgy dobja marokból, mintha egy labdát hajítana. Famke Janssen már az első filmben is túl idős volt Jeannek. Kitty meg olyan bamba képet tudott vágni, tátott szájjal. :-D Bulldózer viszont nagyon jó volt. Azt hittem, hogy valami véznább ember lesz, de jól ki lett gyúrva. :-) Érdekes volt a Kalibán-Higanyszál-Callisto egyveleg is. Aki azokat a kökéshullámokat csinálta, jól hallottam, hogy Lámpás volt a neve? Remélem az nem Ívfény akart lenni, mert akkor újabb rosszpont a fordítóknak. :-) A bádogember csak gúnynév volt, később említették Kolosszus néven is. És volt Psziché is! Igaz, hogy csak rövid ideig. :-/

Így hirtelen ennyi jutott eszembe. :-)

Mr. WHITE Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7179

Sztem inkább a bili vagy talán hosszú,fehér szakállú mágusnak kellett volna öltöznie? :)

 

Viszont most,hogy túl vagyunk az X-filmen,hirtelen nem is tudom milyen képregényes mókák lesznek mostanában. Szupi csak jövőre, Szellemlovas(?), Uma Thurman,mint féltékeny,szuperhős(?) valami egyéb?

 

 

: =

Előzmény: Inner Circle (7178)
Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7178
Mármint a film legvégén? Hát mert már nem volt mutáns, az emberek meg már csak olyanok, hogy ha valaki lábassal a fején lepedőben repked fölöttük, attól félnek, aki meg így jár közöttük, azt kiröhögik :DDD
Előzmény: Mr. WHITE (7177)
Mr. WHITE Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7177

Magneto mutáns bohócai továbbra is mélypontként élnek bennem, viszont lenne egy másik kérdésem,a jó Magnus miért pakolta le a bilit és a köpenyt és váltott angolszász öregúrra?:)

 

: =

Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7176
Az nekem is feltűnt. Őrá talán még hatott is volna, ellentétben Magnetóval, aki 100% hogy fémszövet páncélt visel a ruhája alatt, Hank mégis átütötte rajta a szurit. Hát ennyire gondolták át ezt az egész filmet :-(
Előzmény: Chip17 (7175)
Chip17 Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7175
Ja és a másik ami még eszembe jutott. Az rendben hogy a kopasz kisgyereket nem próbálták meg Főnix közelébe vinni mert esetleg elporladt volna ő is még mielőtt hatótávolságba ér, de lett volna sokkal egszerűbb megoldás. Magnetoba 3 injekciót is belenyomtak, mi lett volna ha egyet megspórolna Jean-nek, és mikor Rozsi a közelébe jut akkor nem a karmait hanem a szurit döfi belé? :)
Chip17 Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7174
"Viszont Magneto a 2 végén simán hagyta volna meghalni Xaviert, szóval már eddig is voltak sötét foltok a jellemén."

Na igen, de azért tegyük hozzá hogy ott nagyon nagy volt a tét, hisz elpsztíthatta volna az összes embert, egycsapásra véghez vihette volna amiért egész életében harcolt. Tehát ott azért valamennyire mégis csak az elveiért, áldozta volna fel "öreg barátját"...


"Miért, mondta valaki, hogy az? :)"

Hát lehet akkor hogy rosszul figyeltem meg, de nem a saját hangján, telepatikus úton szólítottam meg Moira-t? Mert ha nem honnan vágta volna le egyből az ápolónő hogy az idegen testben Charles fekszik? :)

"Mikor hangzik el? Nem csak Rozsomák mondja? Mert ő simán beszól ennél durvábbakat is,"

Ez az elején van, mikor a szimulációban harcolnak az Őrökkel, de lehet tényleg igazad van és gúnyból hívta őt úgy rozsi. Majd ha megnézem angol nyelvben is megfigyelem :)


"és Magneto hatalma ezután még nagyobb is lesz, pont mint a képregényben. És akkor Vadóc jövendő szerepe is izgalmasabb lesz (jöhet a poszt-Carol Danvers Vadóc)? "

Hát igen, ez jól hangzik, márha lesz. Ugyanis én azt hallottam nem nagyon terveznek folytatást, bár sosem lehet tudni...
Előzmény: Inner Circle (7172)
Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7173
SPOILER

"Kittyért nagyon hálás voltam,de ez személyes perverzió,Árnymacska rulez,14 évesen is,tök mindegy.:))"

Korántsem személyes; szerintem minden valamirevaló pasi osztozik rajta (én biztosan)! :DDD

"Jégember végső eljegesedése is jó pont,ahogy Kolosszus Rozsomák dobálása is."

Tényleg, Bobby nagy király volt! Ezzel kapcsolatban: lehet, hogy Piró "következő fejlődési fázisa" is hátravan még. OK hogy eddig csak lángszórózott, de tűzgolyókat is dobált, vagyis már tud sűrűséggel rendelkező lángcuccokat kreálni. Eddig ez bővel elég volt, most viszont Jégember pofánverte - látszott, hogy alaposan megdöbbent rajta. Szóval most neki is fejlődnie kell, és a következő részre pont megtanulhatna óriási lánglényeket csinálni.
(HA MÁR EBBEN A RÉSZBEN NEM LÁTHATTUNK ÓRIÁS LÁNGLÉNYT, AZAZ A FŐNIXET, TISZTELT RENDEZŐ ÚR!!!!!!!!)
Viszont Piró egy kicsit hirtelen lett velejéig romlott szupergonosz, nem gondoljátok? Gyerekkora óta a Prof nevelte, Bobby régi haverja volt, és most pár hónap után már meg akarja ölni őket? Nekem ez egy kicsit sok(k)!

"kifehéredett szemekkel meteorológiai orgiával Ororo kicsit izzaszthatta volna Dzsínt.:)"

De ha már ez nem jött össze, akkor izzaszthatna engem! :-)

"mondjuk majd a remélhetőleg remek Transformers megmutatja milyen óriásrobotokat tud gyártani Hollywood..."

Asszem a kepregeny.net-en láttam Transformers demóvideót, az elég meggyőző volt...

"Rejtély Rebeccásodását mutathatta volna a kamera lassítva,vagy hatszor,hétszer,miközben a kisasszony a kezeit és lábait a szupermodellé silányulás miatti sokkban jó távol tartja a testétől.:)"

Ha Magneto kitagadta, én szívesen befogadom (most már talán nem nyomna fél kiló fémet a fenekembe, mint szegény Mr Laurio-nak a második részben) :DDD
Szerintem az egész film rendezése elég silány volt, Rejtély kitaszíttatása és későbbi árulása például teljesen elsikkadt, az ilyen nagyságrendű pillanatokat kicsit jobban kihangsúlyozhatták volna, sokkal nagyobbat üthettek volna...
Előzmény: Mr. WHITE (7170)
Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7172
"De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén..."

Nekem se tetszett, főleg hogy ők ketten "privát" is jóban voltak, Rejtély rendszeresen nyilvánosan is tapizta a vénembert, sőt, a második rész végén Rozsi azt mondja: "Nagyon jó (mármint Raven)", mire Magneto: "Nem is tudod, mennyire!" Hm, öreg kecske is megnyalja a kéksót? :D Igaz hogy Rejtély nem lehetett maximálisan kielégítve, mert Rozsira is rámászott a második részben :D
Viszont Magneto a 2 végén simán hagyta volna meghalni Xaviert, szóval már eddig is voltak sötét foltok a jellemén.

"de akko hogy lehet hogy mégis mutáns?"

Miért, mondta valaki, hogy az? :)

"szegény Kolosszusból Bádogember lett"

Mikor hangzik el? Nem csak Rozsomák mondja? Mert ő simán beszól ennél durvábbakat is, ettől még nem biztos hogy ez az igazi neve :)

"A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla előtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? :)"

No és az a bábu biztos, hogy fémből van? Mert a képregényben ugye Magneto nemcsak a fémet tudja mozgatni, hanem erőterekkel mindenféle mást is. Úgyhogy lehet hogy a szer elfojtja a mutáns gént, aztán viszont továbbfejleszti... és Magneto hatalma ezután még nagyobb is lesz, pont mint a képregényben. És akkor Vadóc jövendő szerepe is izgalmasabb lesz (jöhet a poszt-Carol Danvers Vadóc)?
Előzmény: Chip17 (7171)
Chip17 Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7171
SPOILER ON

Nekem is kicsit vegyes érzelmeim vannak az X3-mal kapcsolatban. Nem lett rossz, de talán kicsit másra számítottam. Volt egy két merész húzás benne, és hogy már az elején kinyírták az egyik nagy (legalábbis eddig..)főszereplőnek számító Küklopszot az azért csalódás volt számomra. Továbbá a professzornak és Vadócnak sem jutott valami nagy szerep. Ráadásul Vadócot eddig semelyik részben nem láthattuk nagyot harcolni, mindig csak reménykedtem hogy majd a köv. részben már több szerepe lesz, ehhez képest csak egyre jobban háttérbe szorult.
Mystique-et is már az elején kiírták, és a módszer ahogy ezt tették szintén nem tetszett. Szerintem Magneto alapvetően nem egy gonosz kegyetlen karkter, csak az elvei különböznek és erőszakosabbak. De azért az elég durva hogy csakúgy otthagyja az eddigi jobbkezét, Mystique-et aki már számtalanszor kihúzta a bajból, és most saját "mutánsságát" áldozta fel Magnetoért. Ezzel a húzással sztem elég sokat ártottak Magneto eddig olyan szépen kivitelezett jellemiségén....
Xavier-ről már ne is beszéljünk, ő se sokat szerepelt, bár mint kiderült a végéből a tudata életben maradt. Ezzel kapcsolatban viszont nem értek valamit. Ugyebár elvileg most Xavier testének megsemmisülése előtt áthelyezte tudatát egy agyhalott emberébe. Nademost ha a tudata már egy másik testben van, egy olyan testben aminek ugye nincsenek elmutálódott génjei, magyarul nem mutáns, akkor hogy képes továbbra is használni a telepatikus képességet? Hisz a mutáció az ha jól sejtem testhez kötött nem? Tehát az előző testében voltak a mutáns gének, ami megsemmisült és a tudata már egy normális-nem mutáns ember testében van, de akko hogy lehet hogy mégis mutáns? :)
Amiben még kicsit csalódtam az a zene volt. Az utolsó trailer végén lévő monumentális dráami zene nagyon bejött, akkor azt hittem valami überfrankó lesz a score itt is. De sajnos annak köze nincs a trailerben hallottal(tényleg valaki nem tudja milyen szám az, hogy találhatnám meg? :) ), egyszerűen semmi fülbemászó rész nincs benne, kicsit közpészerű az egész. Pedig a 2. rész zenéje sztem nagyon ott volt a szeren, ott valahogy úgy éreztem sikerült vele egy alaphangulatot termtenie az x-men világába. Nem is értem miért kell részenként zeneszerzőt, a már a rendezőt nem sikerült megtartaniuk...
Fordítást még most is, oly sok kritika után is sikerült elcseszniük, szegény Kolosszusból Bádogember lett :( Tényleg felfoghatatlan hogy hagyhatják ennyire figyelmen kivül a képregényes fordítást.. Tomi téged már nem is hívtak, hogy megszakértsd az ilyen dolgokat? :)

Hát ezvan mindezek ellenére nem volt olyan rossz a film, sok dolgot jól megcsináltak, pl. a Bestia, és bár tudom hogy nem pont ugyanolyan volt mint a képregényben de sztem Főnix is nagyon jó lett, sikerült érzékeltetniük a gonosz én félelemetes és kegyetlen erejét. A vége is bejött mikor Magneto ült a sakktábla előtt és kicsit megmozdította az erejével a bábut.. nocsak talán nem végleges a szer hatása? :)
Jó lenne egy 4. rész ami lezárná ezeket a dolgokat, bár így hogy Küklopsz meghalt, Xavier meg másik testbe került hát elég fura és hiányos lenne utóbbiak nélkül, nemtom mit tudnának kitalálni....

SPOILER OFF
Mr. WHITE Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7170

Itt már több spoiler lehet,ha valaki még nem látta volna a filmet,de lesben állva olvasgatja a topicot.:)

 

Némi pozitívumot is írok a szereplőkkel kapcsolatban,főleg a kisebb jelentőségűekkel kapcsolatban.

Kittyért nagyon hálás voltam,de ez személyes perverzió,Árnymacska rulez,14 évesen is,tök mindegy.:))

Jégember végső eljegesedése is jó pont,ahogy Kolosszus Rozsomák dobálása is.

Vinnie Jones pedig nekem nagyon tetszett Buldiként és igen meggyőzően sikerült vászonra varázsolni a csókát.

Ja és a többszörös ember is odavert, Madroxok for pres.

Harcterem: 5*

 

Summerst meg szerintem az utóbbi 43 évben senki nem merte ilyen lazán megnyúvasztani.(bár ha lesz folytatás,akkor jön még opti-sugár a föld alól...:)

Magneto, Jean hiteles volt,mint brutális képességű mutáns,sőt Viharnak is voltak jobb pillanatai,de őt pl kicsit ráeresztettem volna Főnixre,kifehéredett szemekkel meteorológiai orgiával Ororo kicsit izzaszthatta volna Dzsínt.:)

Bestiáért szintén piros pont,bár ebben a filmes világban érdekelne milyen doki is a jó Henry. Ja és Kofi Annan mondjon le, Hanket az ENSZ-be!

 

Ami nem tetszett,azon kívül,hogy pár karakterhez szerintem nem sikerült a legjobban passzoló színészt megtalálni,ami azért bocsánatos,mert Hugh Jackmannel és a hátulról sokat mutatott Halle Berryvel sok mindent kárpótolnak.:)

Piro kicsit viccesre sikerült,mert egy nagy lángszóró lett belőle,semmi agresszív tűz-gekkó vagy ilyesmi,ez pici csalódás,na nem nagy.

Vadóc,hát szegény eléggé ki lett pakolva a körforgásból,mondjuk ezért sem dőlök a kardomba.

A bohóc mutánsok testvérisége,a Rocky Horror showból kölcsönzett transzfesztitta cuccokban történő megjelenítésével eléggé lelombozott.Oké,hogy nem lehet egyesével 100 mutánsképességet kidolgozni ennyi pénzből,de azért ennél ötletesebbre is vehették volna a figurát.

Gyakorlatilag még mindig várok egy Bulldózer-Kolosszus bunyót,nagyon jó lett volna és Pete valami funkciót is kapott volna,karakterileg,mintegy...

Rejtély Rebeccásodását mutathatta volna a kamera lassítva,vagy hatszor,hétszer,miközben a kisasszony a kezeit és lábait a szupermodellé silányulás miatti sokkban jó távol tartja a testétől.:)

 

2.

Abban igazad van,hogy végülis lehetne folytatni a mókát,mert alapanyag van rá,de tudja a manó,hogy 2006-2010-ben a filmesek úgy gondolják egy 200 milliós mutáns holokauszt kell a májusi blockbuster piacra,de remélem így lesz.:)  Genosha sztem esélytelen,a jó ikszek ki sem vonszolták a seggüket Észak-Amerikából,ezután sem fogják, de Őrök lehetnek, még valahol meg is van alapozva az eddigi filmekben, mondjuk majd a remélhetőleg remek Transformers megmutatja milyen óriásrobotokat tud gyártani Hollywood.

 

3.

Az oké,hogy Rozsomákot,mondjuk Buldi szétkente,vagy Halálcsapás megkóstolta,de könyörgöm,ha Bulldózerrel bunyózik,akkor utána egy fejrázással ne legyen rendben... A beszakadt tüdeje és belső vérzései ne öljék meg,de legalább két-három óráig legyen kicsit nyűgös a fájdalomtól. (amúgy erre még régebben figyeltek,mondjuk a képregényben,Rozsó csomószor szét nyűglődte magát ,mostanában meg adamantiumig robban,majd visszanő a feje...:( :)

 

Összességében még mindig talán az X-men világa tetszik nekem legjobban, csak most úgy érzem egy kis időre mindenképpen kifutotta magát, ellentétben mondjuk Pókival,akinél még várom az igazán velőtrázó élményt.

 

: =

Előzmény: Inner Circle (7169)
Inner Circle Creative Commons License 2006.05.29 0 0 7169
"...az a sokat markolás problémája, hiába csorog az ember nyála a klasszikus hősök,gaz ellenlábasok látványától,ha páran ilyen jelentéktelenné válnak..."

Hozzátenném, hogy nem a "látvánnyal", hanem az "elhasználással" volt bajom. Úgy értem, a 2-ben felvillant Kolosszus egy pillanatra, és mindenkinek leesett az álla. Hörögtünk hogy nem szerepel többet, de ott maradt a remény, hogy talán a 3-ban... Ez volt a "látvány". Főnixet viszont előtték, kész, ennyi. "Elhasználták."
Apropó: HOGY A FRANCBA GONDOLJÁK, HOGY NEM VOLT FŐNIX-EFFEKT??? A 2-ben többször is volt, főleg ugye a legvégén. Most meg Jean ugyan nekem nagyon tetszett Sötét Főnixként (hátborzongató volt!!!), de a tűzmadár, az nagyon hiányzott... :-(((

"viszont a filmet eléggé lezárja,mert mi jöhet még?"

Genosha, Days of Future Past?

"derék Rozsó öngyógyító cuccának végtelensége kezd irritálni"

Bulldózer viszont megverte, mint a dobot.
Csak a Főnix-szel szemben volt aránytalanul gyors Rozsi képessége, ott viszont szerintem egyértelműen Jean gyorsította meg. Természetesen egy gondolattal megölhette volna, a Főnix-énje meg is próbálta néhányszor, de Jean mindig visszafogta a Főnixet és helyrehozta Rozsomákot.
Előzmény: Mr. WHITE (7168)
Mr. WHITE Creative Commons License 2006.05.28 0 0 7168

Merem remélni nincs benne több spoiler,mint ami az előzetesekből kivakarható:)

 

Alapvetően nekem nem tudom,mennyire tetszett a film,mert ha megragadunk az eddigi filmek univerzumánál,akkor végülis bejött,üdítő módon bánik a hőseivel,a látvánnyal sincs semmi gond,elég jó lezáró darabja lehet egy olyan trilógiának,ami nem igazán az.

Ami viszont nem tetszett és ami pl. az Ultimate újságoknál sem tetszett( igaz ez az eddigi részekben is megvolt) az a sokat markolás problémája, hiába csorog az ember nyála a klasszikus hősök,gaz ellenlábasok látványától,ha páran ilyen jelentéktelenné válnak.

A másik problémám,amire ugye kínosan kell ügyelni a képregényben is,az a mutáns-probléma kezelhető szinten tartása. Eddig simán volt egy galád terrorista világuralmi tervekkel,most viszont ez az ellenszer dolog,Főnix,Golden Gate stb. átlép egy bizonyos határt,ami az X-men képregényben az Apokalipszis korával kipipálható kötelező volt,viszont a filmet eléggé lezárja,mert mi jöhet még?

Plusz (ez is képregényes probléma,nem kizárólag filmes) ,a derék Rozsó öngyógyító cuccának végtelensége kezd irritálni,lassan ott tartunk,hogyha engem beleírnának bármibe,akkor ott ledarálnám Logant,aki Terminátor 2-beli magabiztossággal összefolyna és jól megszúrkálna...:)

 

: =

 

 

H.Tomi Creative Commons License 2006.05.28 0 0 7167

Ahogy mondja, kolléga, ahogy mondja. ;-)

Az X-Men 2 az egyik legjobb film volt, amit én is láttam. A 3. rész kimerült a bunyókban. Kár érte. Nagy kár.

Inner Circle Creative Commons License 2006.05.26 0 0 7166
Na, megvolt az X-Men 3. Egyelőre spoilerek nélkül: nagyjából azt kaptam, amire számítottam. Látvány, új szereplők, események vannak, de se híre, se hamva a második rész összefogott cselekményének és sodró lendületének. Van olyan lányismerősöm, aki soha nem olvasott képregényt, az X-Men 1-et nem látta, az egészről mit sem tudott, mégis vagy hatszor nézte meg a 2-t és az egyik legjobb filmnek tartja, amit valaha látott. Ilyen a 3-mal biztosan nem fog előfordulni, ezt a filmet a csillogásnak kellene eladnia.
Nitro1 Creative Commons License 2006.05.26 0 0 7165
Ja, értem. Lassan már annyi rendezvény van, hogy nem fér el a naptárban. :-)
H.Tomi Creative Commons License 2006.05.25 0 0 7164

Remélem még nem! :)

Előtte lesznek más képregényes események, azért került novemberre. ;-)

Nitro1 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 7163

Na azér! ;-)

Ezt jó későre raktad. Ugye nem kell majd havat lapátolni? :-)

H.Tomi Creative Commons License 2006.05.22 0 0 7162
A következő képregénybörze várható időpontja 2006. november 12. :))))
H.Tomi Creative Commons License 2006.04.30 0 0 7161

A következő Képregény Börze időpontja: 2006. május 7.-e. A helyszín: Budapest, Munkásotthon u. 3. Délelőtt 10-15-ig.

 

:)))

Nitro1 Creative Commons License 2006.04.27 0 0 7160

Tetszik! :-)

 

Valami más: hogyhogy Tomi ide nem írta ki a börze időpontját? Vagy úgy gondolja, hogy már úgyis mindenki fejből tudja? :-D

Vagy ez a hely már nem menő? :-D

Farek4u Creative Commons License 2006.04.27 0 0 7159

Ezt el kell, hogy meséljem! Unokatestvéremnek - aki nő - odaadtam a Pókember 2 DVD-t, mert meglepő módon eléggé tetszett neki az 1., szóval erre is kíváncsi volt. Meg is nézték a húgával együtt, és ott volt még anyukájuk, aki követte a filmet, de közben a vasárnapi ebédet főzte, tehát helyneként megszakításokakk nézte a filmet, valamint az apjuk, aki csak a helyiségben volt ott, és nem foglalkozott a filmmel, hanem rejtvényt fejtett. De aztán kiderült, hogy nagyon is ott van a fontos részeknél... :)

Szóval éppen az volt, amikor Peter kételkedik saját Pókságában és az életvitelében, ezért rakoncátlankodnak a képességei. Anyuka közben főzött, tehát ki-bejárt a konyhában és ezért lemaradt bizonyos részekről. Ezért amikor végzett és visszatért a társaságba, megkérdezte a lányokat, hogy mi a helyzet, mi történt Peterrel, mi a gond. Erre apuka, (bizonyítva, hogy lélekben igenis ott van) fejét szinte fel sem emelve, csak ennyit mondott:

 

- A csávó pszichésen nem pók.

:DDDDDD

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez nagyon beütött. Nagyon nagy beszólás.

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 7158

Sziasztok!

 

Nem tudtok véletlenül olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni egy-két Pókember rajzfilmet? A nyelv nem számít, lehet japán, német, angol, szóval bármi. Kistesómnak kéne, mert letöröltem a Pókember rajzfilmes kazimat, ő meg most megkapta a Pókember-mániát :) De azért én is megnézném egyszer, az biztos :P Előre is köszi a segítséget!

staubach Creative Commons License 2006.03.26 0 0 7157
Mondjuk Svéd régi Spindelmannen , vagy Edderkoppen (78'-84'-ig) ??
Előzmény: erythro (7156)
erythro Creative Commons License 2006.03.26 0 0 7156

Hello, igen a .net-ről, bocsánat. :) Vannak régi Pókembereim, de ezek mind letölthetők az előbb említett weboldalról. A Magyarországon megjelent 1. résztől kezdve volt meg néhány tíz, de csak annyi. Töltöttem le mindenfélét, nagyon tetszettek, de az újak valahogy nem. Még a mangát is letöltöttem, nahát az végképp betette a kaput. Biztosan jó lenne, csak ne Pókemberről szólna; egy teljesen más világ.

 

Hogy őszinte legyek nekem a régi, nem színátmenets képregények sokkal jobban tetszenek. Talán mert olyan retro hangulatuk van? Nem is tudom..

Előzmény: staubach (7155)
staubach Creative Commons License 2006.03.26 0 0 7155
Nem a kepregeny.net - ről? :-)  Nincs elfekvőbe régi pókembered? És milyen régieket szeretsz? Amerikait is?
erythro Creative Commons License 2006.03.23 0 0 7154
Én régen spiderman gyűjtő voltam, de abbahagytam ezt a foglalatosságot, mert túl költséges volt. Most nemrég bementem a tescoba, és megláttam megint a jó öreg pókember képregényt. Hát mit ne mondjak, ott helyben elolvastam olyan rövid volt, és még csak nem is tetszett, az áráról nem is beszélve. A régieket viszont szívesen forgatom, meg szívesen töltök le a kepregeny.hu-ról.
Inner Circle Creative Commons License 2006.03.23 0 0 7153
Szerintem semmilyen kapcsolata nincs, csak volt egy története, amiben visszakerült a múltba és a holografikus álcázójával meg kellett személyesítenie a fiatal Peter Parkert.
A fizikai ereje egy kisportolt emberé.
Előzmény: EM64T (7152)
EM64T Creative Commons License 2006.03.23 0 0 7152

És mi kapcsolatban van Pókemberrel?

Mekkora a testi ereje?

Előzmény: Inner Circle (7151)
Inner Circle Creative Commons License 2006.03.22 0 0 7151
Deadpool egy X-Men spinoff figura, a háttérsztori az hogy rákos volt, amit a Weapon X (a Rozsomáknak adamantium csontvázat adó társaság) Rozsomák öngyógyító képességének lemásolásával próbált gyógyítani. Ettől DP meggyógyult, de igen ocsmány lett. Elszökött a WX-től és szabadúszó zsoldos lett. Az öngyógyító képességén kívül mesteri harcművész és tele van fegyverrel.
A képregényei cinikus-humorosak, valóban egy kicsit szokni kell, nem mindenkinek az esete.
Előzmény: EM64T (7150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!