Keresés

Részletes keresés

alfer Creative Commons License 2008.12.15 0 0 74

Üdv! Kicsit off, de ti biztos tudtok segíteni. Van olyan oldal, ahol a világon eddig felfedezett összes piramist csokorbaszedték? Külön külön is biztos megtalálnám, de nem akarok egyet sem kihagyni...

 

Egyébként imádom ezeket a misztikus építményeket és azt a titokzatos légkört, ami belengi őket. Rengeteg legenda született már....hisz tudjátok.

A csillagkapu sorozat egy óriási mese - szeretem a meséket -  , de legalább annyi alapja van, mint a kvantumgenerátoroknak ;) nem akarok megsérteni senkit.

El tudja képzelni valaki, hogy mi lenne, ha ezeknek a mindenféle érdekes elméleteknek bebizonyosodna, hogy van alapjuk? Húú... én nem.

Mirdad Creative Commons License 2008.12.15 0 0 73

  ...Akkor átlátná MINDENKI ezt a primitív rabszolgatartást: ha ingyen lenne

akár csak a fele energia-szükségletünk, ugyan ki keccsölne ennyit....?

A felszabaduló idővel pedig saját épülésére rendelkezhetne mindenki. 

(Valósággal belehajszolják a népet a költekezésbe! A hitelből vásárolt autók, házak: nem a miénk, A BANKOKÉ - ezt Drábik Dr. 1000x elmondta, mások is.)

 

  2. Ugyhogy robotolunk. A munkáért pénz jár, amit a tőkéből fizetnek - ezt tudjuk.

A pénz viszont materializálódott idő! Valójában velünk rendelkeznek (testünkkel, eszünkkel, ki mit végez.) Igy lesz pénz még az emberi test, szellem, sőt az idő is...!  És? Mi ezzel a baj? Az, hogyha kevesebb munkával is

fennmaradhatunk (ingyen-energia révén, stb.)... kevesebbet rendelkezhetnek velünk... a rabszolga szabadabb lesz. A szabadabb rabszolga "vidámabb",

egészségesebb, tisztul a látása. Egy tisztán látó, egészséges rabszolga viszont a

kutyának se kell, mert már nem jó semmire! Irányíthatatlan."

 

http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=74507776&t=9087705

550. hsz.

Nincs több "off" :)

Előzmény: Mirdad (72)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.15 0 0 72
"Az anyagi világban megjelenő dolgok

előbb a szellemi szférában jelennek meg: lsd. először van az akarat

(vagy gondolat) és csak utána mozog a kezünk :)

Ennek az egész ördögi mechanizmusnak (szószerint) az irányíthatóságunk a lényege:

 

"Ingyen energia? Hógyisne? Hogy több pénzed maradjon?

Hogy több időd legyen önmagadra? Akkor nem leszel rabszolga többé éhbérért,és

esetleg mással is foglalkoznál, mint az önfenntartás. Akkor kinyílhatna a szemed, mert hullafáradtan a munka után nem a média igénytelen szemetével kábítanád magad, hanem esetleg magasabb színtű dolgokkal tudnál foglalkozni:

lennen időd végre az egészségedre, belső harmóniára, egyszóval:

kitörhetnél ebből a spirituális sötétségből, amibe a materiális világ taszajt és lenne esély a felszabadultságra, boldogságra (elcsépelt szó tudom)....

Előzmény: Mirdad (71)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.15 0 0 71

 

  "mi lenne a világgal ha egy egyetemes alternativ energia forrás azt mondja "Hétfő reggeltől itt vagyok nektek.""

 

  Így van! Elég sok alternatív energy-kutató eltűnt "véletlenül".

 

  A Drábik-topikban az 550.hsz-ben vázoltam röviden ennek az egész alternatív energia kérdésnek a rabszolga-jellegét, hogy tudniillik, itt sokkal mélyebb, spirituális

okai vannak, hogy elbíbelődjünk fillérekből, a szolgáltatóknak fizetve, az anyaghoz kötve(!), körözve az ósdi, terméketlen megkötő elméletek között, és az ennek megfelelő

lét-valóságunkban leledzve.

 

  Had idézzek ebből egy rövid részt: ...

 


Előzmény: hali1 (66)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.15 0 0 70

 

  Kína részéről érthető, hogy ködösítenek: mindennel azt teszik, meg itt ugye "nem kínai" arcok nyugszanak a sírokban, tehát fehér foltok lappanganak az amúgysem makulátlan kínai történelemben.

  De hogy nem akadt egyetlen (!) európai, amerikai kutató, aki az 1947-es kínai "Fehér Piramis"-légifelvétel óta a nyomába eredt volna ennek az egésznek...?! (Csak jóval később.)

 

  Miért "zavaró" ez?

Mert kiderülne, hogy Egyiptom nem olyan elszeparált, "különleges" civilizáció, mint hitték (hitették velünk), hanem nagyon is "tipikus" volt, olyan értelemben, hogy bizony a Földgolyón máshol is felütötte a fejét hasonló kultúra, hasonló építményekkel.

Ha ezt bekellene látnunk, már bukott az egész eddigi történelem-felfogás.

 

Mért? Mert átírhatnánk:

1. a kronológiát az ősi kultúrákról,

2. a technikai-építészeti elméleteket (hogyan, miért épültek a piramisok),

netán ezek a kultúrák közötti analógiák olyan körülményekhez vezetnének, amik

meg aztán egyáltalán nem férnek bele a "hivatalos felfogásba".

 

  (És akkor még nem beszéltünk a nyelvemlékek körüli hiányosságokról, lsd. sumér-magyar kapcsolat.)

Előzmény: Mirdad (69)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.15 0 0 69

 

  "Megváltozna valami ha többet tudnánk rolúk?
(MEG.)"

 

  :) Ahogy mondod! Nem vagyok híve az "összeesküvés-elméleteknek" (persze ez is

csak egy szómágia, amit az azok találtak ki, akik 1. vagy van mit rejtegetniük, 2. vagy tényleg olyan behatároltak (finom voltam:) ), hogy semmi sem fér be a világukba, ami nincs benne a töri könyvekben, vagy az RTL Híradójában.

 

  Szóval nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de tényleg, má' bocsánat,

de egy kontinensnyi országban ugyanakkora építmények, mint Egyiptomban... de a többszöröse (!), ráadásul kisértetiesen hasonlítnak egymásra...!  ...

Előzmény: hali1 (61)
ghepard Creative Commons License 2008.12.15 0 0 68
"Olvastam egy több mint száz évvel ezelött kiadott orvosi könyvet,amiben az akupunktúrát sarlatánságnak állitják be,mára azért változott a helyzet"

Igen, ez már elismert lett. Ma vívja harcát a biorezonancia. Most még szinte sarlatánságnak tűnik, de egypár évtized múlva ez is áttör majd. Sőt, lehet még a régi sámánokat is rehabilitálja a tudomány majd. Már erősödik az elmélet, mely aszongya, hogy tudatunk, Énünk egy mező (mágneses, elektomágneses, vagy milyen még) körülöttünk és valami elképesztő gyorsan rezeg (giga Hz-ekről dumálgatnak). A kvantumfizikusok igencsak feladták a leckét............
És itt megáll az ész, ez nagyjából hasonlít a régi nemzetek világról és emberről alkotott képéről...........
Előzmény: hali1 (64)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 67
Hmm...erős összeesküvés elmélet szagot érzek... :)
hali1 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 66
A tudomány, a tudósok nem írtoznak az égvílágon semmitől és senkitől,minden hangyányi információt megvizsgálnak ,még az olyan ártatlan eszmecserék is eljutnak valahova mint amit mi itt folytatunk.Mérlegelik,osztályozzák aztán majd lesz vele valami.
Az más kérdés,hogy ezek az elméletek vagy működő gyakorlatok nem illenek bele egyetlen Dr Doctor könyvébe sem.
(össz.esk top)-Tudják,hogy mükődnek mükődhetnének dolgok de nincs rá szüksége bizonyos érdek csoportoknak (gyógyszeripar,energetika)
Zárszóként egy kérdés:
Szerinted mi lenne a világgal ha egy egyetemes alternativ energia forrás azt mondja "Hétfő reggeltől itt vagyok nektek."
Nem minden tudosnak az első számú főnőke a tudomány.
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.14 0 0 65
Nem erre gondoltam. Amíg nem ment át tudományos teszteken és a vizsgálatok nem igazolták, természetes hogy (para)tudományos hipotézis marad.
A mai tudomány másként gondolkodik már.
Nem átkoz ki dolgokat, mint régen és mint az egyház. Hiszen a tudomány akkor még az egyház bizonyos jellegeit mutatta (hiszen nemrég szabadult fel alóla), már egyre kevésbé...
Akkor ilyen megnyilvánulások szokványosak voltak, ma már kevésbé.

Van számos teória, amit kutatnak.
De ha jól tudom, amit itt felvázoltál, arról a legtöbb tudós hallani sem akar... Nemde?
Ezért kérdeztem így, hogy miért irtózik tőle a tudomány...
Más az, hogy mivel nem bizonyított, addig a teóriák között van és más az, ha szemmel láthatóan indulatosan, zsigerből elutasítják. Nemde?
Előzmény: hali1 (64)
hali1 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 64
Olvastam egy több mint száz évvel ezelött kiadott orvosi könyvet,amiben az akupunktúrát sarlatánságnak állitják be,mára azért változott a helyzet. A piramisokat kőrbe vevő energiák is ebben a cipőben járnak.(Lehet,hogy kell még száz év) Amik ott vannak energiák sokkal többre képesek mint hisszük.Az ott lévő energiákról a véleményem, az összeesküvés elméletek topicban a helye. De ami még idetartozik ,s egyéni véleményem a piramisegyütesek a világ minden pontján azokban az időkben úgy működtek, mint most az atomerőművek (hatalmas energiát állitotak elő egy-egy területnek.
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.13 0 0 63
És a tudományos világ miért irtózik ettől szerinted?
Előzmény: hali1 (62)
hali1 Creative Commons License 2008.12.13 0 0 62
Az Egyiptomi piramisok a leghíresebbek, de vannak más országokban is, például Mexikóban és Kínában. Pontos adataink nincsenek arról, hogy mikor, kik és hogyan építették őket. Azt is csak találgatjuk, hogy mi lehetett megépítésük valódi célja. Olyan kultúrtörténeti korszakokból származnak, amelyekről nem állnak rendelkezésünkre megbízható adatok.

Amit biztosan tudni lehet az annyi, hogy valami csodálatos dolog történhetett bennük, mert különben miért mozgattak volna meg annyi millió tonna követ. Az utóbbi kétszáz évben sok száz híres tudós vizsgálta a piramis-hatást. Körülbelül ugyanennyi elmélet is született a feltételezett egykori működést illetően. Egyetlenegy ponton egyezik az elméletek többsége: a csoda minden bizonnyal azzal kapcsolatos, hogy a piramisok valaha működő szerkezetek voltak, amelyek Életenergiát sugároztak. Az Életenergia pedig csodákra képes.

Mi is az Életenergia? Az Életenergia az az erő, amelytől létrejön az Élet. Nem evilági, azaz nincsenek materiális jellemzői, mint a fizikai energiáknak (pl. hőenergia, mozgási energia, elektromagnetikus energia). A dialektikus materializmust kivéve minden filozófiai irányzat és minden vallás egyetlen központi témája az Életenergia. Egyébként a materializmus sem kivétel, mert az, semmi másról sem szól, mint az Életenergia és Isten tagadásáról. Az utóbbi száz évben könyvtárakat megtöltő ismeretanyagot halmozott fel az emberiség erről a „minden csoda forrásáról”. Sajnos ennek nagy részéről a kommunizmus jóvoltából mi lemaradtunk. Azt is mondhatjuk, hogy minden „csoda” az Életenergia nagyszerű műve.

Az öt világvallásban az Életenergiát a Hinduk Kundalíni energiának, a Buddhisták Chi-nek, mi Keresztények Isteni erőnek, a Mohamedánok Allah áldásának, a Shintó vallásban Shinti ereje-ként hívják.

Az egyiptomi Kopt és a piramisokat kutató több ezer tudós Piramis-energiáról beszél, a modern kutatók Orgone energiát emlegetnek, a múlt századiak Od-nak hívták. A hidegháború alatt az oroszok jártak elöl az Életenergia tudományos kutatásában – teljes titokban, hiszen hivatalosan tagadták létezését – és Bio-plazma energiának hívták, hívják. A misztikusok Ether-t emlegetnek, az alkimisták Effluviát.

Az Életenergiáról a mi keresztény bibliánk azt állítja, hogy „omniprezens” és „omnipotens”. Ez azt jelenti, hogy mindenhol jelenlévő és minden csodára képes.

Bolygónk egy óriási Életenergia generátor, ezért nőnek a növények. A kozmosz pedig egy végtelennek tekinthető Életenergia generátor, azért van a gondolat. A gondolat kozmikus eredetű, a biológiai Élet pedig a mi esetünkben a Föld bolygó áldása. A kozmoszt és a földet összekötő univerzális szimbólum pedig a templom. Minden templomot egyetlen céllal emelt az emberiség: közelebb akart kerülni általa Istenhez, a minden csodára képes Isteni Erőhöz.

Azok a templomok világszerte, amelyeket olyan mesterek emeltek, akik tudták a dolgukat, zarándokhelyekké váltak, mert az odalátogatók gyógyultak a látogatásaik során, félelmeiktől szabadultak meg, néhány beteg pedig spontán gyógyult, azaz rendre csodák is történtek.

Az Életenergiát bizonyos mértani formák vonzzák, bizonyosak taszítják. A legősibb ismert geometria a piramis-forma. A piramis pontos tájolása, nagyon szigorúan meghatározott arányai, dőlésszögei azok, amelyek elméletileg létrehozzák ezt a hatást. Az utóbbi száz év kutatásai azonban további „eszközös” lehetőségeket tártak fel és bizonyítottak, amelyek segítségével a piramis-hatást nagymértékben fokozhatjuk, ami természetesen műszerekkel mérhető is. Minél nagyobb egy térben az Életenergia sűrűsége, annál nagyobb az elektromagnetikus térerő, amelyet nano-Tesla egységekben mérhetünk. Az Életenergiát műszeresen kimutatni nem lehet, csak úgynevezett indirekt mérésekkel lehet igazolni. Azt is bizonyították a tudósok, hogy minél sűrűbb az illető térben az Életenergia, annál erősebb a levegő ionizációja, ami szintén mérhető. Tudható és bizonyított továbbá, hogy az Életenergia fokozott jelenléte esetén a közvetlen környezet rezgéstartománya leszűkül 0.0 – 12.0 Hz-re, amely a gyógyító frekvencia tartomány. Ez azt jelenti, hogy az Életenergia kitaszít minden rezgést a templomból, ami nem gyógyító. A környezetünk normális rezgés tartománya a műszerek szerint 0.0 – 500 Hz-ig terjed.

Van még egy nagyon régről ismert jelenség. Egy bizonyos Életenergia sűrűség minden mágnes nélkül eltéríti az iránytűt. Az a több százéves tapasztalat, hogy a 20 fokos kitérés esetén már erős a gyógyító hatás. Az igazán sűrű terekben szinte „tapintható” a levegő, és az iránytű megbolondul. Észak felé mutatja a déli pólust. Az ilyen térben tartózkodó ember megtapasztalhatja saját bőrén az Isteni erő gyógyító és üdítő hatásait.

Azt mondják, abban a térben, ahol az iránytű megbolondul, az ember nem öregszik, hanem fiatalodik.
hali1 Creative Commons License 2008.12.12 0 0 61
Mióta vannak müholdak az égen ? Mióta vannak titkosszolgálatok a technka árnykában ?Amikor már nincs fehér folt a földön akkor jön elő,hoyg kinábban van huszonvalaháyn piramis.A kis netezőnek ha van gugli eárthőrje ,a nagynak mi lehet?Erről nem tudtak? Miért nem kell ezekről tudnunk?Megváltozna valami ha többet tudnánk rolúk?
(MEG.)
Előzmény: Mirdad (60)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.11 0 0 60

 

  "Egyre inkább meggyőződésem, hogy nem uralkodók hóbortjából épültek,hanem valami funkciójúk volt."

 

  Így van, ez biztos. Persze vannak "vad" elképzelések ("kvantumgenerátor" és hasonlók), de nem lehet, hogy "véletlenül" épüljön ennyi hatalmas "kőgúla", térben-időben oly távol a Földgolyón. Amikor így fogalmaztam 2 éve pl., amikor elkezdtem fórumozni, még nem tudtam ezekről a tucatnyi kínai piramisokról.

 

  Van egy másik film róluk, a lennti linken, ahol összehasonlítják az egyiptomi, perui, és kínai (ujgúr) piramisokat: méretre ugyanakkorák...! :) Ráadásul van

3 "db", ami hasonló szögben, átlósan tájolt, Kínában, mint a híres 3 egyiptomi piramis (ezt is bemutatják).

Előzmény: hali1 (57)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.11 0 0 59

 

  Egyetértünk :)

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.11 0 0 58
Csatlakozom. Azok a piramisok, amiken semmi jele, hogy temetkezési helyek (sőt bejárat sincs) pl Kheopsz, tuti, hogy legalábbis valamilyen misztikus hiedelemben szereplő funkcióra épültek, de azt sem tartom kizártnak, hogy fizikai, technológiai rendeltetésük lehetett...
Előzmény: hali1 (57)
hali1 Creative Commons License 2008.12.11 0 0 57
Egyre inkább meggyőződésem, hogy nem uralkodók hóbortjából épültek,hanem valami funkciójúk volt.
Előzmény: Mirdad (56)
Mirdad Creative Commons License 2008.12.08 0 0 56
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.09 0 0 55
öhö... :)
Előzmény: chlodvig2 (54)
chlodvig2 Creative Commons License 2008.06.09 0 0 54

"Es nem kell itt hinni barmit is, se gondolni! Mindig UGYANAZT lehet
erezni, barmilyen hangulatban, pihentsegi allapotban van az ember."

"--Hisszem ha látom... ;)"

 

EREZD! ;)

Előzmény: Törölt nick (38)
Jani2 Creative Commons License 2008.06.08 0 0 53

 

Sziasztok.

 

Megdöbbentő:

http://rd.hirkereso.hu/rd/5276639?openinframe=1&url=http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=20804

 

 

 

 

 

 

Ez a gránittömb megmunkálása elképesztő!

 

Adalákképpen: Hasonló dolog valahol, mikor távcsőhöz üvegkorongot csiszoltam. DE  ilyen gránittömb elkészítésére nem vállalkoznék. A méretpontosság elképesztő, azok az éles sarkok. 

 

Ha erre  voltak képesek, akkor betont nem kellett önteni. Bár a fedőköveknél nem kizárt, de a száradás és a logisztika kissé cáfolja az elméletet.

 

A tudósok pénzt, csak valamien jól megtervezett és előadott anyog alapján kapnak. Nyilván ez a cél. A végeredmény nem lényeges!

23 negedi Creative Commons License 2007.09.11 0 0 52
Szia, mi lenne az?
Előzmény: Vito666 (51)
Vito666 Creative Commons License 2007.09.10 0 0 51

Hai!

 

A legújabb elméletet ismeritek?

kinek Creative Commons License 2007.09.10 0 0 50
Sziasztok. Hallott-e már valaki arról, hogy a "megcímkézett" tömbök, hogyan állnak a levegőben össze, és illeszkednek a helyünkre? Mert olyan is volt? Lenyűgöző látvány...pedig csak dimenzió technológia.
23 negedi Creative Commons License 2007.09.10 0 0 48

Betont használtak az egyiptomi piramisépitők:

 

http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=15816

gacsat Creative Commons License 2007.05.31 0 0 47
Ez a Dexter's labból lehetett.
Előzmény: 23 negedi (46)
23 negedi Creative Commons License 2007.05.31 0 0 46

Nanotechnológiával készithették a piramisokat

 

http://www.mult-kor.hu/cikk.php?article=17531

23 negedi Creative Commons License 2006.12.18 0 0 45
Egyébként azóta  se találtam a témáról magyarul könyvet.
Előzmény: 23 negedi (44)
23 negedi Creative Commons License 2006.12.18 0 0 44
Nem tudhattad de a friesz is én voltam és az idegen 32 is, én nyitottam azt a topicot is.:)
Előzmény: makopa (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!