Kedvenc örökzöld beszólásom a következő:
Szitu: Al szomorkodik mert kirúgták a cipőboltból és elvesztette 3$-os órabérét. Peggy vigasztalja:
- Ne búsulj Al, tudod nem a pénz számít. Én abba a kedves, jóképű fiúba szerettem bele, aki mindig megnevettetett, jó bulikba vitt, klassz kocsija volt. Persze nem kellettem neki, úgyhogy hozzád mentem. De ne izgulj már nem szoktam rá gondolni csak amikor csókolózunk.
Ja, mégegy:
Al nézi a tévét.
Bemondó: - Következő showműsorunk címe: "Azért iszom, mert az apám cipőboltos"
Teljesen támogatom a Clubot, feltéve, hogy közbe' engem is támogat valaki, mer' ha nem, akkor úgy támogatlak titeket, hogy magam fexem az asztal alatt, ahogy szoktam mindig.... de személyzettel a teljes nudizást nektek kell lejattolni, mer' nekem csak a Sört adja ide, de nudizni nem akar.... Egészség!
Szóval a használt zokni teszt az én verzióm szerint:
A jelölt fél napig viseli a zoknit zárt cipőben. Utána a forgalmas sétálóutcában található női cipő üzletből a levetett zoknit a járókelők közé kell hajítani (csúcsforalom idején). Amennyiben legalább két metőautó érkezik elsősegélyt nyújtani, a jelölt felvételt nyert. A polgári védelem kiszállása esetén a tag oklevelet kap, amit a nudibár falán csodálhat meg az utókor. Ráadásul a tag egy estére a többiek vendége sörfogyasztásának erejéig.
Nagy öröm látni, hogy szépen gyarapodunk! Javaslom, hogy a klubtagok törzskocsmájaként Wágner úr intézményét jelöljük meg. Lehet, hogy kívánságra még nudibárt is nyit.
Figyelem! Ki tudja, hogy mi a használt zokni teszt?
míg nem teszünk szert saját honlapra, ajánlom figyelmetekbe a hivatalos bundy honlapot és német testvérszervezetünk exkluzív homepage-ét
jó mulatást
al bud bundy
ps: egyébként tegnap állat volt mind al mint bagoly - főleg a marcyval folyó párbeszéde a madarakról- és bud is aki mindent megtett azért, hogy ágyba vihesse hat hét után újra 3 percre marcy unokahúgát ( főleg mikor brunót csajnak nézte)