November közepén szeretnék egy hét- tíz napra elmenni valahová a trópusokra egy naturista nyaralásra. Vagy egy olyan helyet keresnék, ahol például egy tengerparti bungallow annyira félreeső, hogy egész nap meztelenül lehetünk ott és a parton, vagy pedig egy naturista szállodát.
Tudtok ilyet?
Esetleg ismertek hazai utazásszervezőt, aki ilyeneket tud találni/szervezni?
Szeretnék érdeklődni, hogy tudna-e ajánlani valaki angliai naturista helyeket Leedsben vagy környékén (az iparváros, Közép-Angliában), illetve Anglián belül bárhol vagy honlapot, ahol utána lehetne nézni.
A kérdésedre a válasz, hogy létezik a világban olyan hely ahol megengedett, de egyik magyarországi üzemeltetett strand vagy kemping sem tartozik közéjük.
Érdeklődj egy franciaországi naturista faluról. Úgy halottam illetve olvastam levlistán, hogy az a hely elég nagy ahhoz, hogy több irányzat is megférjen egymás mellett. A nevét nem tudom kapásból leírni, és nem jártam soha ott, de biztos olvassa olyan is a fórumot aki első kézből tud neked infót adni.
Valaha azt olvastam, hogy a hedonista helyeken sem tilos csak tudd megfizetni az ottani nyaralás árát.
Mindenki pihenni és hancúrozni megy ilyen helyekre, de a szex nem túl etikus gyerekek előtt... meg azok előtt, akik nem kíváncsiak rá. Kb ennyi a szabály sztem mindenhol :)
Sziasztok! Bár még messze a nyár, már nagyon várjuk. Minden évben naturista telepre megyünk, és rendszeresen felmerül a vágy egy kis hancurozásra. Tudjuk, hogy a naturizmus alapkonvepciójába ez nem ige fér bele, ezért érdeklődöm, tudtok e a világban olyan helyet, ahol ez megengedett. Köszi
Röviden: a múltkorinál nem volt semmi gond,szerintem most sem lesz!
Megpróbálom kicsit részletesebben,remélem eléggé érthető lesz.
A normál nyitvatartás este 9-ig tart.A külön program este 8-tól kezdődik. A fürdőnek két részlege van,ami egymástól elhatárolódik egy kis csapóajtóval. Az egyikben található az úszómedence, a termálvizes élménymedence és a tanmedence, a másik rész a vital részleg ahol a 2 szauna, 1 gőzkabin, 1 kellemesen hidegvizű zuhanyzó van és innen lehet eljutni a szabadtéri,de fedett hidegvizes csobbanó és a mellette lévő termálmedencéhez. A vital részleget a napijegyesek este 8-ig használhatják,tehát nincs keveredés. Ha viszont valaki 8-tól akarja használni az úszómedencés részt,az fürdőruhában teheti.,tehát itt sincs gond.
A múltkori alkalommal a szaunázók nagy része meztelenül használta a csobbanót és a kinti termált is.
Tájékoztatásul közlöm,hogy 2007.12.28-án pénteken este 20.00 -tól 24.00-ig ismét( az előzőnek nagy sikere volt) lehetőség lesz fürdőruha nélkül szaunázni,csobbanni,s felmelegedni a kinti termálmedencében, Ráckevén az Aqu-land termálfürfőben.
www.aqua-land.hu
Ha valakit az éjszakai hazajutás gátolna abban,hogy részt vegyen egy remek szaunázásban,hívjon fel: 06-30-511 02 00, és egyeztetünk,hogy miként tudok segíteni (kisbusz lehetősége)
Ha a téli naturizmust is kedveled (pl. nudi uszodák) oda is jöhettek még együtt... Nem kel nyárig várnod. Most a csúszdázáskor Debrecenben is volt egy aranyos kismama, nagy pocival, aki elkísérte párját... nyilván a nagyobb csúszdákon nem tartott vele. :-) S gyakori látvány ez, abszolt természetes. Két évvel ezelőtt a délegyi tóátuszó verseny női leggyorsabbja is egy kismama volt :-)
Persze, hogy illik. Csak vigyázz a napozással. A mi lányunk 8 hetes volt amikor egy hétig Szikin nyaraltunk. A hőmérséklet és a levegő tisztasága is jobb volt mint a pesti panelban. A baba jól szokta bírni, ebben az időszakban a mama sokkal fáradtabb.
Idén nyáron próbáltuk ki párommal először a nudizást, és nagyon megtetszett, Jövő nyárra viszont babát várunk. Mi a véleményetek, illik terhes is nagy pocakkal nudista strandra menni? Idén is szeretnénk kimenni, ha júniusban már szép idő lesz, de utána néhány hetes babócával már nem nagyon mehetünk...
Itt egy reszletesebb info hova is varunk benneteket mostanaban
-a Kispesti uszodaban
- es a debreceni csuszdazason:
1.
A Kispesti usziban (Bp, XIX. Simonyi Zs. u. 31) naturista uszas, szauna, masszazs, jatekos vetelkedok.
Idopont: 2007. november 10. szombat este 19,15-22,15
Jelentkezes elozo napig:
20-313-9170 vagy navke@navke.hu
BELEPODIJ felnotteknek ill. diakoknak (szauna hasznalattal együtt) -18 ev alatt ingyenes -1200 ill. 800 Ft NaVKE tagok reszere -1400 ill. 1000 Ft Naturista tarsszervezetek tagjainak (ervenyes tagsagi igazolvany bemutatasa eseten) -1700 ill. 1200 Ft tagsagi igazolvany nelkül erkezo naturistaknak
Jegy elovetelben november közepéig utalható a NaVKE szamlajara:
Banco Popolare Zrt.(a volt IC Bank) 14700002-00100016-41019010
(vagy kp. fizethető a nov. 10-i NaVKE usziban)
Dec. 1-en szombat delutan kulonbuszt inditunk Budapestrol a rendezvenyre, es utana hajnalban Debrecenbol vissza:
Ha szeretnel jonni, kerjuk jelentkezz nev szerint minel elobb és fizesd be elore a reszveteli dijakat november 16-ig legkesobb, mivel a rendezvenyt csak a kello letszam es a berleti dij elozetes atutalasaval tudjuk megtartani. Termeszetesen lehet a helyszínen is jegyet venni (kb. 3800 Ft/fo), de csak akkor, ha a kello elozetes letszam mar osszegyult.
Szó van újabb pesti, a tavaszihoz hasonló előadásról, s talán a berényi is szóba jön majd, ha kéritek. Etyien remélem szervezi már.. :-)
Néha hívjál fel... kéthetente mondjuk..., ha nem tudsz net közelében lenni elmondom az aktuális programokat, így nem maradsz le semmiről.
Most pl. legközelebb október 13-án lesz a Kispesti usziban a NaVKE születésnapi rendezvénye. Játékos vetélkedők, szokásos jó kis évadnyiító uszások, szaunázok... Este 19,15-től 23,45 közt várunk minden naturistát, előzetes bejelentkezéssel.
Aztén nov. 10-én este ugyanitt Kispesten, s a december 1-i tali már a debreceni Akvatikum csúszdaparkjában, ismét, csak nekünk, naturistáknak.
Sajnos nem értesültem róla. Mostanában ritkán jutok netközelbe. De talán meghívjátok majd még oda, vagy talán Ő szeretne majd visszatérni? Meséljetek majd a benyomásaitokról kinek hogyan tetszett, illetve milyen táncművet adtak elő.
szeptember 13-ától újra naturista szaunaestek a Hotel Orientalban! Csütörtökönként 1/2 6-tól 1/2 9-ig folytatódnak a nagysikerű szaunaprogramok (itt megtapasztalhatod, hogyan is kell szaunázni), kényeztetheted magad a pezsgőfürdőben, és szakképzett masszőr gyúrja át megfáradt izmaidat! A belépéshez előzetes jelentkezés szükséges! Hotel Orinetal, XIII. Fáy u. 61., a Vasas pályánál (kínai piaccal szemben) SZAUNA, GŐZFÜRDŐ, JACUZZI, MASSZÁZS, KONDITEREM Jelentkezés telefonon: 30/942-1231 Györgyi, e-mail: pisti@navke.hu Belépődíj: 1.500.-Ft/fő masszázs: 2.000.-Ft/félóra
Olvastam egy cikket, miszerint külföldi beruházók megvették az egykori OKISZ szállót. Hogy ez a mostani Beach Hotel-e, azt nem tudom. De ami a cikkben áll, az igencsak felkeltette a figyelmemet. Szóval én erre gondoltam: http://www.ma.hu/page/cikk/ad/0/170900/1?cikk_main-bookmark-news_status=minimalized