Segítséget szeretnék kérni. Adott egy 2009-es 1,2 12V BXV motoros Ibiza (még 6L). A kettes henger néha alapjáraton nem megy, a motor nekiáll rángatózni, majd leáll, a szervizlámpa kigyullad.
Sziasztok! Van egy 99/8 k6 ibizám 1.9SDi aqm motorkódos. Szeretném cserélni benne az ecu-t egy 1.9pd-re van erre mód?turbositás miatt. Gt1749vb szeretnék bele. Válaszokat előre is köszönöm!😀
Érdeklődni szeretnék, hogy Ibiza 6L 2003 évjárat 1.9 pd 3 ajtósba milyen típus azonos üléseket lehet beletenni, értem ez alatt hogy csak fogom és beteszem a gyári helyére.
Sziasztok. Egy kis tippre segítségre lenne szükségem
Adott egy ibiza mk3 2003 as 1.4 16v. Reptérre menet piroslámpánál lefulladt a motor. Azóta nem indúl. Ac pumpa nem működött relé nem kattant. Relé kicserélve ac kicserélve. Most hallom, hogy dolgozik az ac relé kattan de még mindíg nem indúl be. Elötte semmi baj nem volt vele. Naponta használtam működött rendesen.
Most csak teker teker a motor de nem indúl. Valami tippet elfogadnék mit lehetne még megnéznem.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert néha többszöri indítással indul be hidegen és melegen is az 1.2 crtdi 2010-es Ibizám. Tekeri önindító de nem indul be. Valamikor egyáltalán nem csinálja.
Sziasztok! Egyik ismerősömnek szeretnék segíteni seat ibiza 1998-as gépjárművén elromlott az ablak spriccelője, első sorban biztosíték tábla rajz kellene nekünk valaki rajzot tudna róla adni?
Seat Ibiza (6L) 1.2 Reference Easy Cool kocsival kapcsolatban lenne kérdésem. Irányjelző működik,de nem ad kattogó hangot,ajtónyitáskor sem ad figyelmeztető hangot,hogy nincs lekapcsolva a világítás. Azt hallottam,hogy nem is a relének kell kattogni,hanem van valahol a kocsiban egy kis hangszóró ami az index kattogó hangját adja, valamint minden szükséges hangjelzést ez adja és valószínűleg ez hibásodott meg. Mi a tapasztalat? Valóban így van? Hol található ez a hangszóró,hogy lehet javítani a hibát.
2006-os Seat Ibizánál az anyósülés melletti ablakemelő lépcsőzetesen megy fel és le, ha egyszer megnyomom a gombot, akkor csak pár centit mozdul, tehát folyamatosan kell nyomogatni... Mi lehet a gond?
Nyakamba szakadt egy kétszer tört, szarul újrafújt, borzalmasan lelakott Ibiza 1.4 6L BBY 180k km-el.
Ráköltöttem 300.000 Ft-ot, műszaki, miegymás, most gyűlik a lecsó egy következő 100.000-es látogatáshoz: féltengely csere, fékfolyadék-váltóolaj csere . Aztán beleszerettem.
Úgy döntöttem, megtartom hobbiautónak. Ehhez kellenétek TI!
Hátsó hidat valóban kell cserélni, ha hátulra is tárcsaféket akarok?
Mire kell figyelni hátsó híd vásárlásakor? FR, Cupra hidak jók?
Tárcsafék rendszer komplett csere lesz, a közeljövőben, amivel ha kell, cserélném a főfékhengert is. Nem tudom, Cupráé mennyire felesleges, de úgy gondolom, nagyobb főfékhenger fog kelleni, ha hátul is tárcsák lesznek.
Mennyiért mehetnek ezek, vajon?
Toronymerevítős Ibizája van valakinek? Nekem nagyon tetszik. Szeretném javítni az autó úttartását, kanyarstabiltását, kanyarsebességét.
Ehhez írna valaki ötletet?
Tényleg van a kocsiban első kanyarstabilizátor? Nem bújtam még be alá.
Hátulra lehet ill. érdemes tenni?
Kerekekkel kapcsolatban nincs sok tippem. Mindenki mond mindenfélét. Hogy a nagy kerék mit tesz tönkre, miért rossz. (1-2 liter többletfogyasztás nem vág földhöz, nem munkába járok vele).
Váltóolaj 2,7 liter 75W-90 -es (márkát rád hagyom) de ha mind a 3 litert beleöntöd, akkor sem lesz semmi baja. Fék folyadék DOT4 és egy liter 27 sor 7,5A
Nemrég vásároltunk egy seat cordobát sportline-t, 2000-es évjárat, ALM motorkódú 1,6-ost. Szeretnék segítséget, tanácsot kérni néhány dologban - mivel a cordobás topic eléggé haldoklik, illetve a cordoba az ibiza puttonyos változata, ezért is írok ide.
Szóval:
Egyelőre nem találtam a neten magyar nyelvű javítási kézikönyvet az autómhoz, ha esetleg van valakinek szkennelt példánya, netán felesleges könyve amitől megszabadulna, kérem keressen meg.
Addig is abban kérném a segítségeteket, hogy mennyi és milyen fékfolyadék, illetve váltóolaj szükséges az autóhoz, illetve az utastéri és csomagtéri világítás biztosítéka melyik a táblázaton és hány amperes?
Tisztelt fórum tagok! Segítséget kérek tőletek. Van egy 2004-es 1.9tdi ibizám. A vákum rendszer hiányos és nem tudom mi hogy volt eredetileg. A képeken látható helyen hiányos a rendszer.
Ha valakinek van ilyen autója, és megírja, hogy mi kell a jelölt helyre, vagy képet küld róla, az segítene nekem. Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdvözlettel atyám.
Hengerfejes lett a 2001-es Ibizám (1.4 MPI, AUD motorkód) találtam bontva hengerfejet vezérműtengellyel, ugyanúgy 1.4 MPI csak skoda és más a motorkód... Vajon ez így cserélhető? ELőre is köszönöm a válaszokat!
Üdv! Én is hasonlóan jártam, de a vezetőoldali ajtóban lévő kis mikrokapcsoló cseréje megoldotta a problémát. Azonkívül lehet még AC pumpa hiba, esetleg benzinszűrő, fojtószelep, gyertya...