Honnan tudom pontosan, hogy az izzó fókuszban van? Teljesen egyforma kell legyen a vetítsi kép? Nem nagyon merem tovább hajlítgatni az izzó fülét, hogy ne legyen még rosszabb.
A helyzet az, hogy a jobb oldali izzót nem lehet normálisan beletenni a "szuper" minőségű DEPO lámpába, csak úgy, ha az izzó egyik fülét picit kifele hajtom. Ha ezt nem csinálom meg, akkor teljesen torz a vetítési kép. Lehet még jobban, pontosabban kell meghajlítani azt a fület, hogy jobban fókuszba kerüljön az izzó.
A baj az, hogy a falon értelmes a vetítési kép, kb. olyan mint a többi autónál. Mégis a tegnapi kadettozás után, megint nem tetszik a lámpa, ehhez még hozzájött a villogás is.
Sziasztok! Ma este két autó is villogott, nem tudom, hogy zavartam e őket, vagy volt valami egyéb oka. Picit lejebb állítottam az bal oldali fényszórót és most elég furcsa lett a vetítési kép. Fotót sajnos nem csináltam, de rajzoltam paintben :D Az az érdekes, hogy nagyon éles a sötét-világos határ a bal oldalon, jobb oldali lámpa pedig még lefele állítva is nagyon messzire hord és ott is nagyon éles a sötét-világos, teljes sötétségben, majdnem olyan mint ez a paintes rajz. (valami ilyesmi van a kocsi előtt, kb. 2/3-án egyenes, utána az út majdnem teljes jobb oldalán emelkedik).
Illetve kb. 3-4 perces állás után az NBU a fényszóróban annyia felmelegedett, hogy amikor a kezemet rátettem a búrára, akkor nem tudtam ott tartani, annyira forró volt, rendesen megsütöttem a kezemet. Most így belegondolva, nagyon örülök, hogy megvettem a DRL-t a kocsiba, mert nem tudom elképzelni, hogy egy forró nyári napon, dugóban állva hány fokos lenne az szegény műanyag lámpa.
Szerintem lófasz fénye sem lesz. Ezek picsányi kis ledek, nincsenek valószínű rendesen sem meghajtva a hőelvezetés miatt és baromi kicsik a foncsorok. Lehet ledből jó fényszórót csinálni, de oda rendes ledek kellenek nagy foncsorral.
Természetesen lehet, h nincs igazam. Nekem képről ez jön le.
Ez azért vicc már. Gallytörő műanyagból? Xd
Eddig se szerettem az eut, most már pláne xd
Gyalogos ütközésnél sajnos így se, úgy se jó a dolog, max ha legfeljebb 10kmh-val kapom el szegényt.
Műanyag meg törik, rosszabbul jár vele. De biztos én vagyok hüle...
Mindenesetre ez az opció kiesik, pláne ha engedélyköteles.
Azaz kis méretű szúró marad alulra. Igaz a ledes nem tom hogy mutatna elől fent xd
Legtutibb a tetőkorlát lenne, de nem tudom hogy lehetne bevezetni a kábelt, meg az nagy munka már.
Pár éve azt hallottam, hogy gallytörőből is új EU által jóváhagyottat lehet felrakni, ami műanyagból van, mert a gyalogosütközés miatt nem lehet fémből.
De azon a régi terepesen jól mutatna egy bumszli tányér, akarom mondani kettő! :))
A pláne, hogy ez még relézés előtti adat... Pedig szerintem nincs nagy titka, erősebb generátor kéne oszt pont.
Amúgy meg nagyon agyalok egy jó kis szúró beszerzésén, csak nem tudom hova kéne tenni :D Elcsúfítani nem akarom az elejét, gondoltam lökös alá, úgy is elég magas az eleje :D (meg lejjebb van a magasságjelző rúd), szted? :) Még van 2 rögzítési pont is benne a lökös alatt, fúrni se kéne :D
Értelmet ne keress benne, mocskos jó a lámpa így is rajta :D Főleg, hogy feljebb állítottam és látok is vele messzire :) Refi már oda világít ahova kell neki, nem közelre.
Érdemes kitakarítani a lámpatestet belülről, nekem a projektor lencséjén szép finom porréteg űlt le az évek alatt. agyságredekkel jobb lett utáa a világításom, egy rossz szót nem tudok rá szóli.