Sanyi tenleg nem kapott ma lapot sem?! ez hihetetlen :-D De mondjuk meg oszinten ilyen jatekos mint Sanyi nagyon szukseges ebbe a csapatba, en Isten bizony nem lattam meg ilyen csatart (se magyar se lengyel csapatba) ameik igy hajtana enyire igyekezne. Hajra Magyarok!!! Hajra Sanyika!!!
Őszintén, benned nem volt benned a félsz egyszer se, hogy kiállítják Torghellét? :) Én megvalom párszor tartottam tőle... Ezzel együtt szerintem is beverekedte (szó szerint) magát a kezdőbe. De azér meccsek előtt elszopogattatnék vele egy jégkockát :)
Hipermaximálian egyetértek, és ebben tökéletesen igaza van a kapitányunknak. Nem szabad álmokat kergetni, és az elmúlt 20 év kudarcainak egy selejtező-sorozattal történő megváltását várni. Hagyják tényleg dolgozni 5 évig őkét és a játékosokat se cserélgessük nagyon orrba-szájba(csak ha nem odavaló az illető ld.: Vili). Emlékezzünk, hogy a norvégoknál a Gúnár Solskjear TIZENEGYÉVE válogatott, és mennyi idős lehet max 28-29. ?! Lehet és kell variálni a taktikát, de nincs sok nemzetközi klasszisunk, ugyanolyan közepes képességü jtékosokat meg kár a csapatjáték szempontjából ki-be rakosgatni a keretből. Egy teljesen átlagos képességű csapattal is, ha együtt tartják őket 2-3 évig lehet kezdeni valamit. Most sorolhatnám azokat a klubcsapatokat, ahol ez nem egyszer bejött, mert nem volt pénz új játékosokra, csak a keret megtartására.
A mai meccs két legjobb magyarja Huszti és Torghelle volt.
1. Ki csinált válogatott játékost belőlük, és kinek köszönhetik a külföldi szerződésüket?
2. Kik voltak azok eme topik látogatói közül, akik tavaly agyba-főbe szidalmazták Husztit, miközben azt rikoltozták, hogy Tóth Norbit a válogatottba!
3. Miért kellett még ma délután is azzal b@szogatni Torghelle Sanyit, hogy be ne tegyék a kezdőcsapatba, mert úgy is kiállítják? Az egyetlen épkézláb csatárunk, aki olyan mentalitással hajt a válogatottban, ahogyan ezt egy átlagos brit vagy német támadó teszi.
Pont most fogja igazolni látva Bozsik hogy a 20-as kerete megfelelő. Hiszen
gyakorlatilag alig változtatott a csapaton (legalábbis nem azokat vette ki akiken elment a norvég meccs) és győztünk. Minek hivna be újakat?
Viszont a kispadon Fülöp Márton, Juhász Roland, Kabát Péter, Horváth András, Komlósi Ádám és Czvitkovics Péter ült, tehát Souwonmitól mintha szabadulni
de buszkek lehetunk most, mert a 2 legerosebb csapattal kezdtunk (gorogok torokok norvegok bosnyakok szerintem egy szinten vannak) es begyujtottunk 3 pontot, mikor volt ez igy utoljara? Mikor kaphattunk szarnyakat utoljara?
Én nagy Sowunmi fan vagyok,de azért vicces,hogy nem,hogy nem is játszik,de a csapattól is szinte el van tanácsolva(vagy lehet,hogy nem is szinte,hanem teljesen).
Neki a futópadon lenne a helye.
Viszont a játékonk itt-ott félelmetesen gyatra volt. Egy két cserét meg lehetett volna hamarabb is meghúzni.
3 pont megvan.
Bíró haver(kérvényezni kéne az összes meccsre :D) Mondjuk szerintem ez azért volt,mert felemeltük a szavunkat az UEFAnal a Török bünti enyhítése miatt,szerintem érzik ők,hogy nem korrekt az ítélet...
Ezt írod: "A kijutásra így is teljesen esélytelenek vagyunk."
Na ettől falra tudok mászni! Nem fogunk kijutni (ez nem is lehet reális elvárás, már a selejtező megkezdése előtt nem volt az). Csak az álmodozó, nem realista emberekneknek jut eszébe. Nem kijutni kell (most még) hanem szépen, felszabadultan játszani. Tegye meg mindenki amit tud. Ha ez a 2. helyre lesz elég akkor a másodikra, ha a negyedikre akkor a negyedikre. Ott van az egész elrontva, hogy sokan álmodoznak a továbbjutásban és nem tudnak kisebb lépésekben gondolkodni... Én pl. sikernek értékelnék egy harmadik helyet is ebben a csoportban, akkor is ha nem jutunk ki vele a döntőre. Ha egy ilyet el tudnánk érni, következő sorozatban már lehetne cél egy esetleges 2. hely mondjuk. De addig mirefel?