Ez a fórum a többi láncfűrészes mellett elsősorban a LÁNCFŰRÉSZEKET gyűjtő,javítgató,barkácsoló,valamint felújító embereknek szól.
Hogy miért?
Csupán azért mert az eddigi láncfűrészes fórumokon az ilyen jellegű kedvelők folyamatos megvetésnek és lekezelésnek voltak alanyai.
Így bízok abban,hogy azok akiknek nem jelentenek semmit a régi láncfűrészek,azok itt ezen a fórumon talán nem találnak kivetnivalót.
Így kicsit célzottabban,a Profi fakitermelőktől függetlenül is lehet megosztani ilyen jellegű tapasztalatainkat.
(Nemzetközileg a "Láncfűrész gyűjtők" éppúgy akár a veterán autó gyűjtők,kicsivel több elismerést kapnak)
A válasz annyi,hogy nem fingatták ki ezt a példányt.Nincs felújítva,hanem egyszerűen alig használták az évtizedek alatt. Rettentő kompresszió van benne.(nameg köbcenti)
Egy asztalosműhelyben a nagyobb gerendák,faanyagokat vágták vele szállíthatóra,mozgathatóra.
Viszont egy "jó vétel"-ről lecsúsztam a héten,volt egy eladó Solo Twin 611 kéthengeres 25ezerért....Mire írtam neki,már levette a hirdetést,valószínüleg elkelt azonnal.Azóta nem is válaszol... :(
Üdv az elmeápoltak nem is kis körének ! Druzsbám van. bár nem gyüjtöm de jött és nem akarok tőle megválni. Mikor kaptam akkor ment utoljára nekem még nem. Ugy látszik szerette a gazdáját. Üdv : szőrmók
Lesz majd az is ,..csak még nagyon az elején tart a mániám. :-)..,de azon kívül is van gépem. Itthoni melóhoz van Husi 51, 281 XP ,meg van 2 kínai ,, melóhelyen Stihl 361-est nyúzok.
Jó-kis topiknak ígérkezik ez . Bár abba egyetértek veled hogy nem sok gyűjtő van az országban ,..de azért gondolom hogy van néhány fanatikus 'őrült' . :)
Én is amolyan gyűjtő vagyok ,de veled ellentétben csak egyetlen típus érdekel és abból már begyűjtöttem már náhány darabot . Ahogy időm engedi úgy rakom rendbe az ütött-kopott példányokat. :)
Ezt a jutyubon beböfögő "Tőkéletlen"-nek írom:"Na szóval....majd jön a sok okosság,(miért is ne?).Nincs megreszelve,nincs rendesen beállítva,le van lassítva,Walt Disney manipulálta a felvételt stb. Hát pedig minden okés a két gépen,EZ A KÉT GÉP EZT TUDJA!"