Én minden esetre maradok itt, a véleményemet már leírtam! Ha van új tapasztalatod nyomd azonnal! A fogyi engem is érdekel, mivel én is ilyet rendeltem, vadászok is az adatokra, ahol tudok!
A nyomaték görbéket küldeni akartam, de scenic megelőzött. :-)
Ha erősítenénk kicsit a tagságot, akkor komolyabb vásárlóerőt képviselve tudnánk diszkontált árakat, vagy egyéb előnyöket érvényesíteni. Össze kellene szedni a komolyabb igényeket.
Látom, hogy azok milyen népek, egy kísérletet tettem, rákényszerítve nem vagyok. Hátha életre kel ott egy kemény mag. Itt elég jó a B-közép :)
1.4 benzines van nálam. Tartottam tőle, hogy teljesítményre hangolt motor és így nyomatékszegény lesz, de nem. Mondjuk a váltó elég rövid, ezzel segít, hogy mélyről húzzon a vas, de pörgetve sem tolakodó a hangja. A fogyasztására leszek kiváncsi.
Mit nem adnék cee'd nyomaték görbékért?! :) Valaki?
A Genfi tanilmányt láttam képeken, az nagyon tetszett. Ami sorozatgyrtásba kerül,az kevésbé. Mindenesetre semmiképpen nem várok. Ünnepek után rendelek egy EX-et el. csomaggal. :-) A szín még kérdéses.
Szeva! Ebben osztom a véleményedet, ezt a műszerfalat elfogadnám a Cee'd-ben is! De nekem a sajátja is tetszik. Ami az i30 külső dizájnját illeti nekem nem igazán jön be, hozzám közelebb áll a Cee'd! Látom próbálkozol a másik forumon is egy kis pörgetéssel! Hát nem akarlak elszomorítani, de ott vissza lehet nézni a hozzászólásokat, talán ha 40-50% foglalkozik azzal amiért létrehozták! A többi sárdobálás, egymás csesztetése, meg mindenféle csip-csup marhaság! Az itt összegyűltek sokkal kútúráltabbak! De hátha...... Most milyen gép van nálad, 1,4 vagy 1,6 benzin? Benyomások?
Ráadásul kívül is. Igen innovatív. Tegnap megmutattam a családnak a genfi Hunday képeket, nagy sikere volt, nekem is tetszik. El tudnám képzeli, szívesen beleülnék. Ez a jövő. Ezek után pld egy F. Fusion kissé unalmas.. ..lehet számomra csak? Kapaszkodhat a konkurencia ebben a szegmensben.
Daciaból is készül egy olcsóbb változat, de azt európában nem lehet árulni, mert a biztonsági szabályoknak nem felel meg. Gondolom megy Indiába, Kínába.
A biztonsági oldala engem nem érint, de az, hogy a károsanyag kibocsátásra is szarnak, az már dühítő. Persze ha minden kínai lecseréli a 40 éves tragacsát egy olyanra, ami nem Euro IV, csak Euro III, már az is rengetetget jelent.
ABS nélkül nemigen adnak ma autót. Csak az az autálatos, és aki ért hozzá megerősíthet ebben, hogy az ABS mellé már nem sok kell az ESP-hez. (Olyan mint az automata klíma. Ugye otthon nem ki-be huzogatjuk a hűtő dugóját?)
Hogy néhány éve nem adtak hátsó fejtámlát? a BIZTONSÁGUNKON SPÓROLNAK FILLÉREKET! Meg a rövidebb megállást lehetővé tevő fékerőelosztó, és a vészfékasszisztens. MINDBE KÉNE!
Hyundai belseje képen király.
Az új Toyota "gyenge eresztés", na magukat adják, azért nem olyan rossz, Toyotától azt kapja az ember amit vár, kissé konzervatív tán, de megbízható. VW meg megbízhatóság nélkül (ahogy hallom) szürke, de jó, mert el lehet adni (ha nem lopják el).
Amúgy érdekes, mind a VW, mind a Toyota olcsóbbítana (VW új Golf olcsóbb lesz, utóbbi meg alapjaiban akar spórolni-nem Dacia).
HA a gyorsításkor csak 12-13-ra ment a fogyimérő, az nagyon jó! Amiket én vezettem, egy-egy rendesebb gyorsításnál 20-25l a pillanatnyi. Volt 3,0-ás senatorom, no az 70-nél kiakadt :-)))) Az 20-22 között evett városban :-)))
Szia!Gabor! 70% város a tőbbi normál országút nem pálya. Egyébként mikor kipróbáltuk érdekes volt a fogyimérő. Gyorsítás fázisa:12-13 liter. majd motorfék:3 liter. normál gázpedál tartás folyamatos haladás 120km/h-6-7 liter. Az az igazság én csak igazából a a saját teletank majd ismét tele és számol. Ebben a mérőben bízok. Egyébkét nagyon tetszik a járgány csak sajnálom, a hogy olvastam a hozzászólásokat nem kapható az alaptipus(base). doki
Igazad van, én vok ilyen gyangya. :) Tavaly a haverommal úgy beestünk az árokba, hogy csak úgy zörgött. Havas, latyakos úton kitört a kocsi hátul- megfogtam.. megint kitört, nem sikerült visszahozni. Mákunk vóót, hogy nem jött szemből senki. :) Szal, aki sokat megy, annak jól jöhet vészhelyzetben.
Mi magyarok a statisztika szerint inkább veszünk klímát, mint légzsákot, esp-t.
Ternészetesen... Nem akkora a külömbség, nekem tűnt így. Egymás után vezettem mindkettőt. A helykülömbség- lábtér észrevehető. A Ceed süketszoba.
Elfogult pedig a Corollával vagyok :) jobban tetszik, de nem vok elég öreg hozzá. :) a KIA számomra abszolút racionális választás, a vezetési élmény mellett. :)
No akkor ma megrendeltem a kicsikét! Kicsit elszomorító, hogy április vége, május eleje a várható érkezés! Mondjuk az ügyintéző azzal vígasztalt,hogy szándékosan írt ilyen hosszú időt biztos ami biztos! Szerinte hamarabb meglessz! Hát úgy legyen! Ámbár nem is tudom mi lenne a jobb! Ha betévedek a szalonba állandóan benne ülnék, ha megérkezik és haza hozzuk nem tudom az asszony mit fog szólni... :-)
Ami a fogyasztást illeti az egyik tesztben 8,3-at írtak az 1,4-esnek szinte csak városban és gondolhatjuk mennyire kímélték! Mazsola tapasztalatai szerint 6,5-6,9 vegyesen, ezek azért nem rossz értékek!