Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Na hallod! Az öreg Friedrich 240 éve rájött, hogy a hentesek szeretnek fenegetni aztán úgy gondolta: nosza, csináljunk nekik játékot! :-) Aztán ha sokat fenegetnek, akkor egy irányba tolják az elektronokat és ettől lesz mágneses a balkán acéljuk! :-)
Néha megáll az ember esze, miket lehet itt olvasni.
Te tudod felmérni, milyen és mekkora konyhát visztek, ahhoz válassz kést. Egy átlagos háztartáshoz bőven elég a Dick, mert ha hagyod magad, még valami szamuráj kardra is képesek rábeszélni. :-)
Ne hidd. Egyszer én is vettem egyet kipróbálni (kisebbfajta, hasonló az utolsó linkeden lévőhöz). Nem szeretjük, nem használjuk, már azt se tudom pontosan, melyik fiókban gyűjti a port.
az olcso husipari dickeknek egy nagy baja van, nincs beloluk szakacskes forma, a muanyag nyel mindig belog pengeszint ala.
amit eddig talaltam olcso jolly jokert, az az IKEA 365+ késcsaládjka volt, x50crmov15 acél, monoblock kiképzés, egész kó éltartó, asszony se bassza szét, family kartyaval 4990 volt 6990 helyett.
A masik best buy a csehek Mikov kései, ugyanilyen acélból, kb ugyanennyiért.
ja meg van egy lidl-s séfkésem is, valamigépi damasztolás, 9900 volt, de hihetetlenül megkedveltem. sajatmarkas, de ahogy neztem az aliexpressen van uyanilyen markanev nelkul is. de az mar oda fel van elezve, hogy az asszony sem nyul hozza, elvan az IKEAssal.
Jó van na . :) Azt nem írtad hogy bizniszelni akarsz kés csinálással. (Biznisz a ismerőssel bartelezés is :) ) Azokat a sz@rokat meg se szabad nézni, nem hogy megvenni!
technologiai oldalrol nem szolok bele, csak a hasznalat felol.
konyhakesnek, hacsak nem japan deba, tul vastag ez, nem?
en legalabbis gyulolok tul vastag foku cuccal ugykodni, plane, ha sokat van a kezemben.
tavaly ajanlott itt nekem valaki a forumon olcso japan santokut ebayrol. szenacel, ami nekem fontos, plusz postaval volt vagy 8000 forint. azota is imadok vele dolgozni, mert eltarto es pillekonnyu, kello rugalmassaga is van. Ha tul zömök, vaskos egy kés, olyan érzésem van vele, mintha tankkal fordulnek be egy szuk utcaba. atmegy rajta, de rovogoval konnyebb lett volna...
Szigetszentmiklós Wesselényi utca 2. Van fészbúk fiókja is. Inkább csak egyedi megrendeléseket vállal mostanában mióta felkerült arra a bizonyos késes oldalra.
Ha odamész hozzá, akkor készleten alap maskarák (KO13 és fa) és cakli szokott lenni, meg párféle konyhai kése amik piacozásról maradnak.
PILUPI-nak, és Neked is köszönöm a válaszotokat, majd ünnepek után rendelek tőle, nekem ami tetszik az a nagy Maskara, és a Pali. Még egyszer köszönöm!