Keresés

Részletes keresés

hatosfalat Creative Commons License 2023.04.29 0 7 10397

Én tényleg azt vártam, hogy a Fradi túljut a Metzen, ehhez képest elég lehangoló volt.

Támadásban Bölk óriási játszott, góljai mellett hat komoly ziccerpassz, két kiharcolt hetes (és három technikai hiba). Zácsik nem tudott most komolyat lendíteni, pedig reménykedtem hátha elkapta a fonalat. De nem volt könnyű dolga, kényszerből irányítót kell játszania, mivel Misi nagyon le van még maradva, Lekic meg teljesen kipukkant a szezon végére (ma is 2/7, három technikai hiba és összesen egy gólpassz).

Klujbert most látom divat ekézni, valóban nem jöttek be a lövései, igaz mellette volt három szép ziccerpassza, három kiharcolt hetes és ebből kettőnél ki is állították a védőt (igaz volt két technikai hibája is). Nem könnyű a dolga, ő nem az a játékos aki egy az egyben megoldja a helyzeteket és nálunk meg hiányzik egy komoly és gyors irányító, amilyen Misi és Zizi valamikor voltak. Ketinek is lehet rosszabb napja, most sajnos éppen ilyen volt. De ahogy a válogatottban is talán negyedszerre jött össze neki egy jobb világverseny, biztos vagyok benne, hogy bl negyeddöntőben is lesz még Klujber-show.

Védekezésben meg Tomori, Kisfaludy és Cvjic egymást múlták alul és sajnos mindhárom fontos tavaszi meccsünkön (két ETO és Metz) gyengék voltak. 

Kisfaludy sztem egy nagyon hasznos játékos, aki talán a legjobb megoldás harmadik beállónak, főleg, hogy ő az aki ezt a szerepet el is fogadja. De sztem védekezésben ugyanazon a szinten van, ahol a többi magyar válogatott beálló, van egy-egy jobb meccse, de igazán komoly ellenfelek ellen kevés. Támadásban meg olyan amilyen, nem véletlen, hogy elfogadja a harmadik beálló szerepet.

Tomorinál nemrég írtam, remélem egész évben csak lazsált, de amikor nagyon kell, akkor a négy fontos meccsünkön megmutatja, hogy még mindig milyen jó. Hát sajnos azt látom befürödtünk vele. Ha Edwige visszatér (aki minimum két klasszissal jobb nála védekezésben), akkor nem látom a helyét.

Amúgy most is azt gondolom, ez a Metz nem egy kiemelkedő erő, még a nem nekünk kedvező fújás mellett is nyerhettünk volna. De az a csapat, amely hiába igazol egyre több papíron jó védőt, de nem képes bl negyeddöntőben egy normális védekezést összehozni, annak sajnos nincs helye a F4-ban.

mijmij Creative Commons License 2023.04.24 -2 0 10396

Gondolom a tegnapi eredményeknek is köszönhetően már nincs nagy különbség a Fradi-Metz odd-okban
FTC   Metz
2.15 - 7.25 - 1.95

Az aktuális rangsorban pedig még a Fradi van előbbre, de míg a Fradinál a sok éves BL szereplés miatt van jó helyezés és a mostani ETO elleni eredmények miatt, addig a Metz az utóbbi 1-2 szezonban gyűjtött sokat)

1.ETO
...
4.FTC
...
6.Metz (1-2 hete még 7. volt)
...
8. Odense

az Odense ETO is változott
3.6 -  8.5  - 1.47

Ernie McCracken Creative Commons License 2023.04.08 -8 0 10395

Esbjerg/CSM Bukarest

 

Ne ijedj meg mijmij(és 4-RnD), ez nem jelenti azt, h már továbbjutott volna az Esbjerg, mivel nem játszották le a meccset, hanem azt jelzi, h szerintem ők fognak majd továbbmenni. Sajnálom, de valószínűleg ez lesz.

Múlt. Jelen. Jövő. Könnyű őket összekeverni. ;)

Ernie McCracken Creative Commons License 2023.04.07 -6 0 10394

 

"Továbbjutottak: 

Ikast

Thüringer HC

----------------szóköz-------------------

Nantes/Dortmund

Nyköbing/Valcea"

 

Hogy jelezzem ennél egyértelműbben, h két csapat már továbbjutott(pl. Ikast)

--------szünet-------

és h szerintem melyik csapat fog továbbjutni az akkor még hátralévő párharcokból? (pl. Nantes/Dortmund)

 

Ne fárassz már.

Előzmény: mijmij (10390)
Nullával Osztás Creative Commons License 2023.03.28 -4 5 10393

Szerintem pénzt is kapnak eleget (legjobb játékosaik).


Hm. Állította ezt valaki, hogy az északiak legjobb játékosai nem kapnak „elég" pénzt? Vagy a soraim közt megbújva ott van ez a gondolat, mint egy posztmodern haikuban? Jól is nézne ki az északiak motiválós gépezete, ha a legjobbjaik esetleg nem kapnának „elég" pénzt. Neeeeeem, a gond nem ott északon van, nem a legjobbjaikkal, nem is az ön készülékében (bár itt már felmerülhetnek ugye kétségek); a gond a mi „okosba megódjuk", hátrafelé nyilazós, unortodox rendszerünkben van, ahol nemhogy a legjobbak kapnak „elég" pénzt, de még a kevésbé jobbak, horribile dictu: a legkevésbé jobbak (régies szóhasználattal: „gyengék") is kapnak „elég" pénzt. Az északiak nagy okosan ezt a két utóbb említett kategóriát* kihagyták az „elég" pénzt szórásából, és csak ímmel-ámmal jutalmazzák őket, sőt vannak játékosaik, akik félprofi, és vannak, akik amatőr státuszban nyomják. Nem annyira elterjedt sportág ez a világban, hogy el ne bírná a kézilabda a norvég, dán, német amatőröket. Ezért csodálkozik az ember, hogy mindezek ellenére egy Sola, egy Nykøbing csapata a sportág alapjait milyen faszipántosan elsajátította! Amikor bármelyikük szembekerül a vérprofi Debrecennel meg nem mondanád, melyikük jött a „mindenki legyen profi" bajnokságból, és melyik az amatőröket (még a nemzetközi kupainduló csapatoknál) is foglalkoztató ligából.


Szóval ezért (is) fájdalmas ez az esztelen és kontraproduktív költekezés. Az 2018-ban még itt héderelő légióskontingens eltakarodott ugyan, de a pénz azóta még több lett. Megsúgom ki kapja az eltűnt légiósok azóta még inkább felhizlalt fizetését: a semmit se mutató, küzdeni csak a jobb szerződésért tudó leánykák meg a játéktudásban sehol nem levő, sokat emlegetett ún. középső korosztály tagjai! Meg úgy mindenki! Elosztva kapják: jut itt mindenkinek. A tojáshéjjal a seggükön érkező tizennyolc éveseket ugyanúgy profi szerződések várják, mint a vérprofi Kopeczeket, akik már csak azokban a klubokban nem fordultak meg, amelyek ebben az évben még nincsenek az MKSZ adatbázisában. Kapnak „elég" pénzt az edzők is, az utánpótlás nevelők is, a Neka baráti köre, a légiósok barátai, a barátok légiósai, szóval MIN-DEN-KI! Így, csupa nagybetűvel. Mindenki boldog! A magyar kézilabda már nem mutat olyan jól, mint szeretnénk, de hát istenem, valamit fel kellett áldozni ebben a nagy boldogságban, a magyar kézilabda így járt, volt pár szép éve, RIP! És, nem, az nem ad elég boldogságra okot, hogy a románok is velünk együtt tartanak lefelé, mert azért a káröröm is csak akkor értékes, ha mi a zuhanó liftet nem berülről röhögve abszolváljuk, hanem a eltartott kisujjal a lécsöházban kávézgatva nézzük a folyamatábrát.

Előzmény: RnD (10389)
mijmij Creative Commons License 2023.03.28 -2 1 10392

"de mások érdekei nem sérültek"

Azért meg kellene kérdezni a többi fel nem jutó csapatot, akik nem kaptak hasonló lehetőséget.
Továbbá következő szezonban:
- kieső Békéscsabát, akinek a gyenge Szise helyett a megerősítettet (is) meg kellett volna előzni ...
- a kieső zóna környéki csapatokat ugyanezért
Vagy a NEKÁ-sokat, akik "kiharcolták" a feljutást, de nem fértek be a közös csapatba
Plusz az összes NEKÁ-st, hogyan érintette őket a kiérdemelt helyetti lezsírozott feljutás...

A pozitív mellett nem kevés negatív vonzata volt a dolognak.

Előzmény: RnD (10388)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -5 2 10391

Az MMKC egyetlen megsüvegelendő eredménye a kétgólos vereség az Ikasttól.
Objektív összehasonlításhoz figyelmen kívül kell hagyni a (nemzeti vagy klub) szimpátiát. :-)
Azért nehéznek tartani egy csoportot, mert a kedvencünknek esélye sem volt továbbjutni ...
Az MMKC - Nantes összesítés -10
A Siófok - Dortmund  0 !!!
A Nantes - Dortmund -1

A körbeverések miatt lehet azt mondani, hogy a DVSC csoportja volt a legkiegyenlítettebb, ellenben a számszerű eredményeket is megnézve 2 gólos győzelem kontra 12-es vereség, a másik továbbjutóval szemben is negatív gólkülönbség.
A Siófok csoportjában a 3. is pozitív gólkülönbséggel zárt és nem azért, mert az utolsót jobban elverte, hanem a Siófokkal szembeni +7 miatt.
Sokkal szorosabbak voltak a párharcok az A csoportban

Előzmény: fulees (10376)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -5 0 10390

Bocs, de a nemzetközi eredményeket figyelembe vevő rangsor aktuálisabb és pontosabb mint a te előrejelzésed.

"várható helyezésük a bajnokság végén" ez magyarul a nagyívű hasra ütés ... tehát egy erősen szubjektív vélemény. A rangsor pedig az eddigi és a mostani eredményeket vette figyelembe.
A hazai bajnokságokban elért és várható helyezésekhez hogyan vetted figyelembe ezen bajnokságok "erő-különbségét"? Ahhoz nem lehet mást nézni, mint ezen csapatok nemzetközi eredményeit, a rangsor pont ezt teszi.

Ha a Nantes az erősebb csapat, szerinted ráadásul "nem hajszálnyi különbséggel), hogyan veszthetett pontokat a csoport utolsóval szemben?

Szerinted, a gyengébb csapat, kevesebb rotációval nem elfárad a meccs végére, hanem mákkal nyer? Ez a meglepetés? A meccs végén 24 perc alatt vertek 10-et a Nantesra és az erősebb csapat, a hosszabb kispaddal, a frissített emberkékkel nem futotta le a gyenge, alig cserélt játékosokat? Vagy nem tudta taktikusan lassítani a játékot? Majdnem hihető történet. Valamiért az eredmény az objektív rangsort  és Borsost igazolja, nem a hasra ütéses erősorrendet.

Az első  meccsen Grijseels hiánya miatt nyert a picivel gyengébb Nantes.

"Ez nálam azt jelenti, h szerintem a Nantes fog továbbjutni, ezért szerepel ott a Dortmund is. Nem írtam olyat, h "már továbbjutottak." Olvass figyelmesebben máskor. Kösz."

Figyelmesen olvastam és újra megnéztem. Sajnos akkor nem írtál jelzés magyarázatot, így szerintem mindenkinek egyértelmű volt, hogy a teljesen vastagon szedett csapat továbbjutott (mivel eléjük írtad :-) ), míg a Nyköbing félig kiemelése jelzi, hogy még nem biztos.

"Továbbjutottak: 

Ikast

Thüringer HC

 

Nantes/Dortmund

Nyköbing/Valcea"

És a magyarázat próbálkozásodba te is így használtad:
"fekete = bejutottak az F4-be"
Írj figyelmesebben máskor. Köszönöm :-)

Ha a 4-4 csapatot vesszük, akkor a Siófok majd a Vác csoportja volt a legkiegyenlítettebb, de ha a csoport 4. pofozógépeket kivesszük, akkor már egyértelműen a Siófok csoportja a legnehezebb.
A nemzetközi rangsor nem nézi a nemzeti hovatartozást és nem használ becslést épp ezért objektívebb.

Előzmény: Ernie McCracken (10378)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -5 7 10389

Az északiak nem amatőrök. Ceterum censeo.

 

Szerintem pénzt is kapnak eleget (legjobb játékosaik).

Előzmény: Nullával Osztás (10386)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -4 7 10388

 

'Ügyeskedés' alatt én azt értem ha valaki - mások érdekeinek sérelmével - elintézi h saját maga kerüljön előnyös helyzetbe.

 

A NEKA semmi ilyesmit nem csinált. Ők voltak az NBI Nyugat első helyezett csapata amikor véget ért a bajnokság, és jó eséllyel ők lettek volna a feljutók is (a Budaörssel szemben pontelőnyük volt és az egymás elleni is a NEKÁnak kedvezett). Azaz más csapat elöl nem vették el a helyet.

 

Persze meg kellett ezt beszélni a SZISÉ-vel és megtalálni a módját hogyan lehet ezt megoldani, de mások érdekei nem sérültek. Ezt én nem tartom 'ügyeskedésnek'.

 

Lehet h szerinted jobb lett volna ha a SZISE végigvereti magát még egyszer az NBI-ben, de ebben nem értünk egyet.

Előzmény: Buena Viszta (10387)
Buena Viszta Creative Commons License 2023.03.27 -1 3 10387

"Azaz a NEKA nem esett ki, a SZISE nem jutott fel és senki nem ügyeskedett."

Kivéve az általad említett 2 csapatot.

Ugyanis: "az MKSz a COVID miatt feljutókat/kiesőket nem határozott meg, maradt volna minden a 2019/20-as osztálybeosztás alapján."

Nyilvánvalóan semmi köze az ügyeskedéshez, hogy a Szent Istvánba voltak leigazolva a sportolók :) Budaörsnek ez valahogy nem jutott eszébe, pedig ők is fel akartak jutni. Persze volt erre már minta Róth Kálmánnal.

Előzmény: RnD (10380)
Nullával Osztás Creative Commons License 2023.03.27 -4 1 10386

De nem is ez a lényeg, hanem a játékerő. 
Beh szépen mondod.

Akkor a mi soxorosan megfizetett Debrecenünk játékerőben hol van az amatőr északiaktol? Miért is kap pénzt még az utolsó játékos is, aki a kispadot melegíti, miközben már Kácsor meg Hámori szintjénél felmerül a gondolat, hogy ezt a teljesítményt lehetne hozni ágytálak adogatása meg a Lildl-pénztár kezelése mellett is, az esti tréning abszolválásával? :D

Előzmény: RnD (10385)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -4 9 10385

Miért lenne a Sola amatőr csapat....? A norvég bajnokság harmadik helyezettje meglepődnék ha nem kapna szponzori pénzeket különböző cégektől.

 

De nem is ez a lényeg, hanem a játékerő. A Sola a norvég 3. helyezett, az EL-4-be jutott Nykobinget legyőzte (28-26), az EL négy közé jutásért a THC-vel otthon döntetlent játszott, a visszavágón szoros meccset (24-27). Azaz komoly játékerőt képviseltek és ezt dán és német csapatok ellen is bizonyították (nemcsak a Debrecen ellen).

Előzmény: Bamberg58 (10379)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -2 4 10384

Tüsivel intézd.....ő kezdte.

Előzmény: Ernie McCracken (10383)
Ernie McCracken Creative Commons License 2023.03.27 -5 1 10383

BL és EHL. Kösz. ;):)

Előzmény: RnD (10381)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -2 5 10382

A Siófok eltűnését az NBI-ből én is sajnálnám. De a mostani játékosok könnyen szereznek majd új csapatot maguknak, ez aligha lesz probléma. Hét NBI-es szintű hazai mezőnyjátékosuk van, közülük Klivinyi Budaörsön folytatja, maradtak hatan, szerintem őket is hamar leigazolják mások. A két kapus meg gondolom gőzerővel keres magának csapatot már egy ideje, nekik eleve semmi értelme nem lett volna Siófokon maradni.

 

De még az is lehet h Fodor szerez pénzt, aztán maradnak a felnőttek.

RnD Creative Commons License 2023.03.27 -4 6 10381

'A NEKÁ-nál van egy olyan mánia, hogy az élvonalban is játszani akarnak. Ha kizúgnak, a hátsóajtón próbálnak visszakúszni, majd kizúgnak a hátsóajtón is.....'

 

For the record: eddig a NEKA kétszer játszott az NBI-ben és mindkétszer mint az NBI/B egyik győztes - ergo feljutó - csapata szerezte meg ezt a jogot. Amikor az első felnőtt idény végén kiestek meg sem próbáltak a felnőtt NBI-ben maradni (szó nem volt arról h 'hátsó ajtó' meg ilyesmi..'

 

'Az egésznek semmi értelme....'

 

Miért ne lenne értelme....? Mióta mantrázzuk h a fiatal játékosok karrierjében a kritikus évek éppen a felnőtt NBI első évei, az átmenet időszaka. Így legalább a NEKÁ-ban lesz egy évük amikor hozzászokhatnak az NBI tempójához, színvonalához, méghozzá eredménykényszer nélkül. Itt ugyanis tuti nem fognak kispadozni.

Előzmény: Süni2 (10373)
RnD Creative Commons License 2023.03.27 -4 6 10380

'Emlékszel, miután a NEKA kiesett az NBI-ből, az oda feljutott SZISÉ-vel ügyeskedtek...'

 

Tüsikém, te nemcsak rosszindulatú vagy hanem szenilis is....

 

A tények: a 2019/20-as szezon félbeszakadt a COVID miatt. A NEKA az NBI Nyugat első helyén állt, a Budaörsöt már legyőzte, jó eséllyel ők lettek volna az egyik feljutó. Az NBI felnőttból meg a SZISE az egyik kieső.

 

De az MKSz a COVID miatt feljutókat/kiesőket nem határozott meg, maradt volna minden a 2019/20-as osztálybeosztás alapján. A SZISÉ-nek nem hiányzott még egy NBI felnőtt idény ezért megegyezett a NEKÁ-val h inkább ők legyenek helyettük.

 

Azaz a NEKA nem esett ki, a SZISE nem jutott fel és senki nem ügyeskedett.

 

 

Előzmény: Süni2 (10363)
Bamberg58 Creative Commons License 2023.03.27 -11 4 10379

legkiegyenlítettebb csoport, a Lokié lett. Itt három, közel azonos játékerőt képviselő csapat csapott össze

 

Ez nem így van, a Sola full amatőr gárda.
Nagy blama volt a Debrecen kinti sima veresége és a kiesése.

A Móvár innen továbbjutott volna.

Előzmény: fulees (10376)
Ernie McCracken Creative Commons License 2023.03.27 -6 0 10378

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163794138&t=9241820

/febr. 22./

 

A külföldi EHL csapatok erősorrendje a játékuk képe alapján:

 

Ikast(dán 3.) 2/3.*

Thüringer HC(német 2.) 2.

Nyköbing(dán 5.) 4.

Paris(francia 5.) 3. /Valcea(román 6.) 3/4. /Nantes(francia 3.) 4. /Sola(norvég 3.) 2/3.

Dortmund(német 3.) 3.

Fana(norvég 6.) 4/5./Besancon(francia 8.) 8.

Podravka(horvát 2.)
Molde(norvég 5.) 5/6.

*(3.) - pillanatnyi helyezésük a bajnokságban

*2/3. - várható helyezésük a bajnokság végén

 

fekete = bejutottak az F4-be

 

A Dortmund csak egy szinttel van lejjebb, mint a Nantes. Az erősebb csapat(Nantes) 9 gólos előny tudatában úgy lépett pályára, h akár ki is kaphatnak a visszavágón, úgyis továbbjutnak. Nem jól gondolták, mert néha a gyengébb csapat győz, ha túl nagy mellénnyel, v csak nem kellő motivációval lép pályára az erősebb csapat. Ezt hívják meglepetésnek. :)

 

"Nantes/Dortmund

Nyk/Valcea"

Ez nálam azt jelenti, h szerintem a Nantes fog továbbjutni, ezért szerepel ott a Dortmund is. Nem írtam olyat, h "már továbbjutottak." Olvass figyelmesebben máskor. Kösz.

 

Előzmény: mijmij (10342)
Gojira Creative Commons License 2023.03.27 0 3 10377

Ez nem feltétlenül igaz. Minden csoportelső továbbjutott, és minden második kiesett. Nem volt jelentős különbség a csoportok között.

Előzmény: fulees (10376)
fulees Creative Commons License 2023.03.27 -2 3 10376

Lehet itt EHF besorolásokkal dobálódzni, de nem kell ezt nagyon túlragozni...

 

A legkeményebb csoportba a M'óvár került, és épp ezért igencsak megsüvegelendő az itt elért teljesítményük. A legkiegyenlítettebb csoport, a Lokié lett. Itt három, közel azonos játékerőt képviselő csapat csapott össze plus egy sokkal szebb napokat is megért nemzetközi hírű gárda. A leggyengébb besorolású csoportot a Siófok kapta (még ha ez a siófoki szimpatizánsoknak nem is tetszik), ahonnan a két fentebb említett csapat és lehet még a Vác is tovább jutott volna!

Gojira Creative Commons License 2023.03.27 0 0 10375

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Besancon elvesztette az irányítóját, és képtelenek voltak pótolni. Ezért estek ki a csoportból. Ha Frecon nem sérül meg, simán továbbjutnak.

Igazság80 Creative Commons License 2023.03.27 0 3 10374

Jó, én hülyeségeken nem vitatkozom, néha egy esélytelenebb csapat is tud győzni egy jóval erősebb ellen is.  De ez így van jól, mert különben le se kéne játszani a meccseket sem, így viszont érdekes.

 

Elég csak visszanézni mit mondtunk itt mikor kisorsolták a csoportokat, szinte összhang volt abban hogy a Siófok a legesélyesebb a továbbjutásra mivel a legbarátságosabb csoportba került. A Dortmund azért nem egy Ikast és a Besancon közel sem egy Nantes. Ezért leginkább a többségünk már eleve a Siófoktól várt leginkább tovább lépést. És ez így volt, vissza lehet olvasni mikor kijöttek a sorsolt csoportok.  Idézhetek ha gondolod...

 

A Békéscsaba is legyőzte az Óvárt is és a Siófokot is, utóbbit ráadásul a saját pályáján.  Ettől még nem lettek ők a jobbik csapat, ez az az eset volt ami 10 ből egyszer vagy annyiszor sem történik meg. Egy meccs bárkinek elsülhet jól, hát a Csabának mindjárt kettő is sült.  Aztán lehet innentől meg 5 évig semmi ilyesmi nem lesz, ki tudja.

 

A Siófok 16 mérkőzés után negatív mérleggel szerepel a magyar ligában,  7--1--8  mérleggel, ami a játékoskeretükkel kifejezetten nagy égésnek számít, nincs mit megmagyarázni ezen...

Előzmény: mijmij (10371)
Süni2 Creative Commons License 2023.03.27 0 2 10373

A NEKÁ-nál van egy olyan mánia, hogy az élvonalban is játszani akarnak.

 

Ha kizúgnak, a hátsóajtón próbálnak visszakúszni, majd kizúgnak a hátsóajtón is.

 

Az egésznek semmi értelme, a Sió meg jövő májusban megy a levesbe az Érd után.

 

De engem, mivel nem vagyok dögkeselyű, nem a NEKA évről-évre újrakezdett NBI-es bohóckodása érdekel, hanem az említett felnőtt játékosok.

Előzmény: mijmij (10372)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -2 0 10372

Az értelmes csapatot nem most tették tönkre ... csak ezek szerint két éves a hattyúdala.

A juniorokra csere, a csoport témáját, BL és EHF (EL), nem érinti, mivel nem fog olyan helyen végezni az NBI-ben.

Tehát ha az NBI-es keret miatt rágódsz, akkor neked is másik topicban kellett volna az infót és a véleményedet közzétenned.
Az is elég furcsa megközelítés, hogy valakit csak a felnőtt keret érdekli, miközben a NEKA és esetleg ha a hír igaz a Siófok up-osainak játéka az NBI-ben a leendő felnőtt kereteket befolyásolja elég erősen.

Azért a hír óta van már pár komment, amelyek említik a NEKA-t és a fiatalok játékát, gondolom őket is hülyének nézed :-)

Előzmény: Süni2 (10370)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -4 0 10371

Szerinted nem valósághű, miközben a BL és EL továbbjutásokat elég jól eltalálta.

Írod, hogy a magyar csapatokat is rosszul értékeli, miközben a 9. Siófok megverte  MMKC-t a DVSC-t is mostanában és a nemzetközi kupában is jobban szerepelt :-)
Ha szerinted a DVSC és az MMKC képvisel nagyobb játékerőt, miért nem tudtak továbbjutni a Siófoknál rosszabb besorolású ellenfeleikkel szemben?

"Azért volt a gólkülönbsége pozitív csak a Besanconnak mert a csoport messze leggyengébb csapatát megszórták, így ott +15 gól már összejött, egyébként masszívan mínuszos lenne enélkül. "
A Besancon +9-el zárt, a Molde elleni +15 nélkül -6. 
Az MMKC csoportjában pedig ott volt pofozógépnek a Fana, ellenük +9 a mérleg, vagyis a leggyengébb elleni eredmény nélkül -20.
Tehát a leggyengébb elleni "megszórás" nélkül még rosszabb az összehasonlítás az MMKC-ra nézve.

Előzmény: Igazság80 (10366)
Süni2 Creative Commons License 2023.03.27 0 4 10370

Ember! A hír, ha igaz, úgy nagyon meredek. 

 

Kurvára nem érdekelnek a juniorok.

 

A Siófok felnőtt játékosai érdekelnek, közülük is a magyarok. A többi NBI-es csapat kerete javarészt összeállt mostanra, míg ők mehetnek, ahova akarnak. Gyönyörű, mondhatom.

 

Ez aggaszt, nem a juniorok. 

 

Ha tényleg juniorokkal töltik fel a Siófok keretét, legyenek azok akár siófokiak, akár NEKÁ-sok, úgy a Sió csont nélkül zúg ki az élvonalból jövőre. Azt hiszem, ezen a fórumon ez mindenki számára nyilvánvaló. Senki se óhajt ezen rágódni. Többségünk a NEKA NBI-es szereplését is több szempontból aggályosnak tartja. A téma etekintetben max. téged izgat fel, (mondjuk, téged láthatóan nagyon.)

 

Menj, és beszélgess erről Selleivel a Handballexpert FB-oldalán!

 

Mondjuk, ne lepődj meg, ha ő is hülyének néz majd, mert összességében ő is azon akadt val.szeg. fenn, hogy egy értelmes csapattal megint kevesebb lesz nálunk, (ld. a bronzos Érdet és az EHF-kupa győztes Dunaújvárost), és jó eséllyel őt se noname, (máshova nem kellő NEKÁ-s) juniorok érdeklik, hanem Herczeg, Csapó, Such, Sirián, Puhalák, Wald, Kiss-Papp, Kajdon, Lakatos... 

 

 

 

Előzmény: mijmij (10369)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 10369

Miért dobsz ide be egy hírt, ha szerinted nem itt lehet a tartalmáról, hatásairól véleményt cserélni?

Előzmény: Süni2 (10362)
mijmij Creative Commons License 2023.03.27 -1 0 10368

A tematikus fórum arról szól, hogy emberek dobálnak be híreket, véleményeket és általában a normális kommentelők véleményt cserélnek ezekről.
Ha valaki feltesz egy kérdést, az azt jelenti, hogy érdekli mások véleménye a témáról ...
Én kérek elnézést, hogy megmagyaráztam trollkodásodból miért nem én jövök ki azon a bizonyos módon :-D

Előzmény: van_Persil (10361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!