A sárgaszélű egyértelmű.Nem lehet csak németbe használni.Itthon 50eft-ra büntetnek.
Rendőr haver mondta,hogy csak a sárgaszélű,és a külföldi rendszámos autókat ellenőrzik.Ha kinti rendszámos nem tud adni egy 24-ás megbízást ott a helyszínene,akkor 400eft.De ha ua autós rendszám nélkül lenne akkor csak 50eft a bírság.
Biztos látod hogy képet is raktam most be,pont azért hogy lássák mekkor a kocsi mert már szolt valaki hogy behozná csak nem tudta mekkora az autó! Pontosan tudom hogy már raktam be ezelött is kommentet!:)
Üdv. Mennyiért hozna valaki haza egy kis micrat Nürnbergből - Budapestre? Nekem az lenne a jó ha valaki épp arra jönne haza üresen és feltenné a tréllerre!
balage25 köszi a linket! Mi is egyre erősebben hisszük, hogy valami nem ok, csak a srác megírta a nevét, arról az e-mail címről is ír, és még a közösségi oldalon is rátaláltunk, persze tudjuk enne ellenére még lehet benne valami nagy átvágás.....köszi!
Sziasztok, először kerültem ilyen helyzetbe és szeretném a segítségeteket kérni! A megvásárolni kívánt autó Angliában van, nagyon jó áron kaphatnánk meg, a tulajdonos átvállja a szállítási költségeket, de a kapcsolatfelvétel során azt írta, hogy egy biztonságos bankszámlára (azt írta, hogy a hajótársaságé) részére kell letétbe helyeznünk az autó teljes vételárát, addig nem indítják el a szállítást amíg ezt nem tesszük meg. A hajótársaság neve: www.lds-transport.euAz autó megérkezése után 5 napunk van eldönteni hogy akarjuk vagy sem! Ha mégsem felelne meg az autó, akkor visszautalja nekünk a teljes vételárat....nekünk kicsit túl szépen hangzik, tud valaki nekünk segíteni, hogy mire figyeljünk vagy mit tanácsoltok, hogy ne a lúzerek táborába kössünk ki! Előre is köszi!!!!
Üdv. Mennyiért hozna valaki haza egy kis micrat Nürnbergből - Budapestre? Nekem az lenne a jó ha valaki épp arra jönne haza üresen és feltenné a tréllerre!