Csak azért kérdezem mert ha Kaposvárról odatolom a képem és csak Corvettek meg Integrák lennének nagyon csalódott lennék :)
Egyébként mit mentél a Golf ellen?
ÉN megnéztem és az a BMW 728i 9,5-öt gyorsul gyári adat szerint. Attól mert nem megy k**va jót az autója még miért ne mehetne sokat?! Inkább szerintem az ellefeleket kéne jobban megválogatnia. Na meg egy kicsit talán rendbehozni a masinát...
Én is mentem már vele többször is és mindig alulmaradt.
Nálam nem tudsz venni,én is kint vettem a találkán a matricát.
lolga!
Szerintem oda megyünk,de majd kiderül. Remélem tudok menni az autómmal én is,mert szervízben van. A riasztó szarakodik! Úgyhogy lehet,hogy a DRAGSTER autómmal kell menni helyette! :( Igen mentem 5-6 menetet,bár nem akartam ennyit menni,de kénytelen voltam,mert mindig elrontottak valamit akikkel mentem és kérték,hogy ripíteljünk! És már volt rá példa,hogy meggyanúsítottak,hogy gyáva vagyok,azért nem megyek újra! :(
Én egy akkora dögtől nem is vártam nagy gyorsulást, csodálom is hogy annyiszor odaáll szívni. Ezért lepett meg, hogy az autópályán is nagyon kevés volt a gép, ha jól emlékszem 180-nál ment le előlem, és a tükörbe se sokáig láttam... :-)
okes, elso helyszinen kozvetlen a feher cali mogott alltam, de ha az sem meggyozo, akkor jaah, pentek ;-)
amugy 2 keek calibra volt kinn, gma-je az, amelyiken sima lemez felnik voltak, es ugy emlexem nincs spoilerezve, szerintem a masik kek calira gondolsz.
Ja a Streetracing az IMPACT énszerintem betütáv 5 vagy 10-es Photoshopban. S betű az 600% a többi 200%-ra húzva. I betű az trükkös, az egy dolog hogy más layeren kell megforgatni, de ha jól emlékszem 65-80 közöttig zsugorítani kell, hogy mérete megeggyezzen a többivel.
A Hungarian és a club már megvan???? Szerinted milyen betűtipus???
A Logora visszatérve, majd még ügyeskedek vele egy kicsit (nem lesznek zöld pontok ami egyébként a fotónak a lebutítása 256 színre után történt . nem az én hibám ;) )
Invert legyen benne???
Hungarian és a Club ha nem lesz ennyire kockás akkor jó lenne??? Színek maradjanak, vagy valami más???
Tényleg akinek ötlete van a Logóra az írjon nekem is akár ide, mondja el az öteltét én meg megvalósítom.
A második logó az a fénykép alapján készült ahogy a 3. is csak kissé nyújtott lett, nem pöcsöltem tovább. Csak azért gáz a fényképes, mert nem egyenes mivel ugye szélvédőn volt, ráadásul fingom sincs miylen betütípussal van írva a hungarian meg a club, mert nekem nagyon az Ariel-re hasonlít de annak más az a és az r betüje a többi stimmel. A Streetracing betütípusát megfejtettem, elvben az első logo dettó ugyanaz mint a matricán, estleg a a betüközökben lehetnek miliméteres difik, de a magasság is stimmel.
GanXstaZolee :
Remélem azért megnézted milyet akartam eredetiben, uyge az azért mutatna, legalábbis jobban mint ezek.
Azért egy Eclipse egy jó sofőrrel lazán megszorítana egy Integrát, sőt.... (ez csak az én véleményem)
NEm tudom melyik M5-el mentél, de ha azzal ami elverte a 4wd Lanciat, és a Syclone-t (NEM FALCOT!!!) és most legutóbb az S2-est, és téged alig vert el akkor neked nagyon megy a géped.
Kíváncsi vagyok már rá, remélem pénteken leszel, ugye?
TE nem jártál a ringre??? ott is volt valaki aki mindig vitte a cicusát, asszem egyszer kamerát is szerelt a kocsiba, macsek meg az anyós ülés fejtámlán szundított, épp rajt előtt. Hát startnál a körmei sem voltak elegek hogy ne zuhanjon hátra LOL:-) (nem emléklszem pontosan de mintha egy Celica 4wd volt)
Ezek szerint megnyomtak? MElyik GSI???? (bizti nem a piros)
Szervezettség 0, ez szerintem túlzás, de 100 autót úgysem lehet kordában tartani, a célig vezető útig.
Hülyék meg mindenhol vannak. Elöttünk 2-vel például egy srác menet közben a nyitott ajtón kidugta a meztelen seggét, de úgy rendesen. Aztán ezt eljátszotta a tetőablakon is. (a sofőr nem ő volt természetesen)
Ellenben a sötétkék Cali volt a tied? Volt rajta vaalmi spoiler is nem????
A fakabátokról meg annyit, hogy én össz vissz 4-et láttam, annyian voltak a NIVA-ban LOL:-)
annyira eg mar a fejem, hogy allandoan azt kell mondanom hogy kiszivok:)
szal nem nyertem, sot egal sem lett:)
(magyarazat meg mindig ua.:)A startom jol siekralt, 1 ben meg jol tartottam magam, de a 2-est ott is elkeffentettem (egyebek kozt valtoolajat is kene mar cserelnem, meg meg is kene nezetni a valtot mert hebahoba beakad a 2es), mint a Danika77-el folytatott osszecsapasnal .. s utana mar nem tudtam megfogni, reszben azert sem mert 2-3nal be tudott jonni elem, s hiaba indexeltem nem akart kimenni:), meg annyi plusz sem volt amugy gepbe, hogy pikkpakk le tudtam volna dolgozni azt a hatranyt.
2-3pacival tobb van abban az alfaba, meg a soforje sem 4 hete kezdte:), de egyszer ot is lenyomom (1-2 ev:)
egyenlore meg csak tanulgatni jarok ki ... (magyarazat vege)
Az a piros GSI tuti nem gyári ;)
Mégha azt el is hiszem hogy egy sportlégszűrőn és a kipuff rendszeren kívül nincs más okosítás a mociban, de mi van a gép alatt????
GombVTI!
pénteken este leszel? ha oda megyünk, ahol kéthete voltunk, akkor minden további nélkül megyek veled!:) csak kicsit féltettem attól a szar tereptől a vasat....
de láttam, hogy te bátran tolod. volt vagy öt meneted...:)