Itt a lehetőség, hogy a sok politikai guru megméresse magát !
Mi lesz a szavazás eredménye?
Hány százalék szavazza meg ? (itthonról kik?)
Mennyi ellene és mennyi tartózkodó?
Netalántán elhalasztják?
Szerintem tavaszig valahogy kibírjuk, aztán meg az eu felforgató neokomcsi banda remélhetőleg megy a levesbe és jön valami normálisabb bagázs, akikkel lehet beszélni.
Antiszemitizmus kirekesztő. Jelen esetben kirekeszti a zsidókat a nemzetből. Úgy állítják be mint nemzetidegent, teszik ezt olyanokkal akik jó magyarok viszont származásuk zsidó. Ezzel párhuzamosan nem emlegetik fel a szerintük magyarok származását holott tudott dolog egy ilyen történelmi viharokat megjárt országban mindenki valamilyen származású még a nemzet nagy költője Petrovics is.
A rasszizmus olyan hitekre, meggyőződésekre épülő gondolkodásmódot jelent, amely kihangsúlyozza a rasszok (emberfajták) különbözőségét, és azok között a különböző feltételezett tulajdonságaik alapján hierarchiát állít fel. A rasszista általában biológiai determinációt tételez fel.
Amikor valakit rasszistának mondunk, arra gondolunk, hogy más emberekkel kapcsolatos gondolkodásmódja és viselkedése alapján az illető ezeket az embereket olyan csoportba (rasszba) sorolja, mely csoporttól bizonyos tulajdonságokat elválaszthatatlannak tart. Szerinte e tulajdonságok alkotják magát a rasszt."
Antiszemitizmus a zsidók elleni rasszizmus.
"Meghatározás. Az antiszemitizmus a faji sovinizmus és a fajgyűlölet legradikálisabb formája, amely a zsidókkal szembeni ellenségességben és a velük szemben táplált rasszista gyűlöletként nyilvánul meg. Különféle típusai (vallási, fiziognómiai, karakterológiai stb.), és válfajai léteznek, az olyan mérsékelt formáktól, mint a zsidóellenes propaganda, polgárjogaik megsértése, egész az ellenségesség heves megnyilvánulásáig, mint a zsidókkal szembeni gyűlölet terjesztése, az ellenük való uszítás vagy bűncselekmények elkövetése, illetve a tömeggyilkosságok és a zsidók fizikai megsemmisítése, amelyeket a faji sovinizmus legradikálisabb formáiként határoznak meg. Jóllehet a kifejezés valamennyi sémitával szembeni gyűlöletet sugall, csak a zsidókkal kapcsolatban használatos."
Nemhogy súlyos, de semmilyen jogsértés nem áll fenn amagyar állam részéről.Az egész egy ótvaros, valószínűleg a Tanu című film alapján konstruált, meszirúl bűzlő,mindenki által fel és elismert koncepciós eljárás, amit a széles európai felháborodás rövidesen le fog nullázni, a gorgó fejű idióta csicsa meg megy a helyére, valamelyik lmbtqrx romkocsmába.
Igen tudom. Mivel mint pártfüggetlen, nem vagyok egyik irányba sem elkötelezett (itt is ott is) ezért teljesen semlegesen kezdtem el olvasni a szöveget mire dobtam egy hátast. Hamis deklarációk halmaza bizonyítékok nélkül.
Itt egy gyöngyszem: " A 2018. március 15-én Budapesten tartott beszédében azonban Magyarország miniszterelnöke olyan polemikus, köztük nyilvánvalóan antiszemita sztereotípiákon alapuló támadásokat intézett Soros György ellen, amelyek büntethetőnek minősülhettek volna."
Bocsi! Mit mondott? Jaaaaaa. Azt már nem írja. Higgyem el, hogy ilyeneket mondott a magyar miniszterelnök? Egyszóval gondolkodás nélküli hívőnek vagy hülyének nézi az embereket.
cselekedeteinek és/vagy magnyilvánulásainak kritikával való illetését, különös tekintettel olyan megnyilvánulásokra, amelyek a fenti népek üzleti eredményét csökkenthetik.
Fontos kiegészítés: a hettiták nem tartoznak a szemita népek közé, tehát a hettiták cselekedetei és/vagy megnyilvánulásainak kritikával való illetése nem antiszemitizmus.