Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 394
Köszi:) Szerintem írok is nekik egy emilt:) (csak tudnám, hogy lehet, hogy erre eddig sehol nem sikerült rátalálnom)
Előzmény: kkázmér (393)
kkázmér Creative Commons License 2005.01.10 0 0 393
Köszi az infókat. Úgy tudom a Buteyko módszert Magyarországon dr. Komin Vlagyimir tartja A Mantra Alternatív Természetgyógyászati Főiskolán tanit.
email : info@csend.hu, tel.: 343-5574
Én más probléma miatt régebben jártam nála csoportos foglalkozáson, de nekem nem jött be.a dolog
Van könyve is, csak most nem jut eszembe a címe.
Sok lelkes híve van a tanítványai között.
Ha még tart csoportos foglalkozást egy próbálkozást megér.

Előzmény: Törölt nick (391)
Cseresznye Creative Commons License 2005.01.10 0 0 392
Csináljátok már a méregtelenítést?
Előzmény: Törölt nick (388)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 391
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?bw=&forumid=32957&forumuser=&id=57&step=0&page=1
Előzmény: Törölt nick (390)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 390
Szia:) Most találtam egy jó topikot róla a neten . A www.prananadi.hu-n is van róla bővebb infó. Egy tanfolyam (2 nap) 7000 Ft körül szokott lenni - az első fokozat. A következőre min. 4 hónap múlva lehet menni, az utána következőre asszem még 9 hónap. Szóval jó hosszú a folyamat:) Egy európai asszem max. 21 fokozatot érhet el, egyébként 26 van. Azt azt hiszem mondanom se kell, hogy a legnagyobb magyar mester talán a 12. fokozat körül járhat:) Betegségek: ez elvileg mindenkinek segít, mert nem a konkrét betegséget gyógyítja, hanem a szervezet energiaáramlását állítja helyre. Asztmával kapcsolatban egyébként most fordítottak le nekem egy iszonyúan jó könyvet magyarra:) A Buteyko módszer. Nekem marha szimpi. Majd beszélek a könyv eredeti kiadójával és még az is lehet, hogy itthon is kiadják:) (ld. a fordítás már megvan és garantáltan sikerkönyv lenne belőle:) Az egész a légzéstechnikát állítja a középpontba és 1-2 hét alatt el lehet vele dobni a gyógyszereket. A bibije az, hogy elvileg csak orvosi felügyelet mellett lenne csak tanítható és alkalmazható és Mo-n még egyetlen orvost se sikerült találni aki ezt alkalmazta volna (bár a világ legtöbb nyugati országában alkalmazzák - csak kinek van pénze Németországban kúráltatni magát:( ) Keress rá a módszerre:)))
Előzmény: kkázmér (389)
kkázmér Creative Commons License 2005.01.10 0 0 389
Érdekelne, mi az a pránadi? Van róla részletes ismeertetés a neten vagy valamilyen könyv ? Ki a mester? Hol és mikor tartják a tanfolyamot ? Mennyibe kerül ? Hány fokozat van ? A nővéremnek asztmás panaszai vannak, arra is ajánlható?
Előzmény: Törölt nick (388)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 388
Ja, és kiadták, hogy 3 hét méregtelenítés. Semmi hús, semmi tojás, semmi kávé (semmi cigi, semmi kábszer, gyógyszerből is csak az orvos által KÖTELEZŐEN felírtak). Giga a heti max. 5*10 dkg csirkéről/halról és a heti 3 db. tojásról mond le, én a KV-ról. Szerintem mind a ketten egyformán szenvedni fogunk:) Csak, hogy érezze az ember, milyen is tisztának lenni. Lesznek néhányan, akik a falat fogják kaparni már az első hét végén:)
Előzmény: Törölt nick (387)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 387
Voltunk első színtű pránanadin:) Hát úgy tűnik, ez a kulcs-megoldás:) Mind a ketten teljesen fel vagyunk dobódva. Most 3 hét "öngyógyítás" jön minden nap, utána meg heti 3-4 alkalom öngyógyítás kell a csatornák stb. lepucolásához. Az egyik mester megnézte a gigát. Nem látott benne daganatot, de elég sok mindenre felhívta a figyelmét és azt mondta, hogy neki kevés lesz az öngyógyítás, heti 3-4 alkalom kezelésre még szüksége lesz a gyógyuláshoz - amit csak egy magasabb szinten álló adhat. Mondjuk több kollégája is van, aki már sokadik szinten van, ők már fel is ajánlották a segítséget (persze szigorúan ingyen és bérmentve). Szóval csak helyrerázzák majd a gigát:))) (Ami kicsit ijesztő volt, hogy nálam nem találták rendben a vért és a nyirokrendszert, amire valszeg ugyancsak kezelés kell majd. Az egyik mesterrel abban egyeztünk meg, hogy én 3 hétig "kúrálom" magam, utána újra megnéz... gondolom a gigát is:) Szóval oda vagyunk meg vissza:)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 386
Előzmény: Törölt nick (385)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 385

Hát nem tudom, de a nyirokrendszer tisztán tartására én 2 teljesen természetes és veszélytelen módszert hallottam eddig:

 

1: Úszás!!!! Tökéletes és kíméletes masszázs! Mellékhatás: jobb kondi, tüdő tisztul stb.

 

2: Csi-Kung golyók. Ezek a tenyér akupresszúrás pontjait maszírozzák szépen lassan, kíméletesen és ez a nyirokrendszer működésére is komoly hatással van.

 

Mind a két módszer olcsó és kellemes:) (Lassan hatnak! Ne várj azonnal csodát!)

Előzmény: Törölt nick (384)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 384
Én arra keresem a választ már rég óta, hogy Non Hodgkinos ill. ebből kigyógyult emberek használhatnak e testgyertyát a nyirokutak tisztítására? Senki nem tudott erre még válaszolni nekem, hogy esetleg nem éppen áratan e a dolog. Ha esetleg van ilyen tapasztalata valakinek, írja meg.
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.06 0 0 383

:) mellékhatás lényegében nulla :) Kevesebb, mint egy antibiotikumnál. Egyszóval szimpi a gyógyszer:) Ha a jövő gyógyszerei mind ilyenek lesznek, a rák mint olyan egy kontrollálható betegséggé fog átalakulni...  mondjuk, mint a cukorbetegség (OK, ez azért még 15-20 év minimum sajna)

 

Jan 17-én giga vérvételre megy, akkor kiderül, hogy tényleg mellékhatásmentes volt-e a gyógyszer (ld. májfunkció, vese stb.)

 

Hétvégén 2 napos prananaditanfolyamra megyünk:) Első fokozat.

 

Ami még érdekes: kínai golyók (csi-kung). Marha jókat olvastam róla:) Szerintem a héten beszerzünk néhányat:)

 

Persze nem gyógyítja a rákot, de arra már rég rájöttem, hogy ha valaki CSAK a rákot gyógyítja, az kevés... annál sokkal de sokkal több kell... ki kell pucolni pl. a meridiánokat, helyrehozni a csi áramlását stb... (na ezért jó a tai-chi:)

 

Ps: konyha: levágattuk az anyagot:) Nemsokára fóliázunk... utána kiderül, mikor jön az asztalos... bár addig még lábat is kell vennünk a bútorhoz. (Igaz, tegnap volt egy kis vitánk... az asztalos azt javasolta, hoyg ne legyen alsó takaróléc - ld. látszanak a lábak- én meg takarólécet akarok... egyszóval takaróléc az lesz:)

 

 

 

 

Előzmény: Cseresznye (382)
Cseresznye Creative Commons License 2005.01.06 0 0 382
Felhozom egy kicsit, csak hogy jelezzem, élek még. Bővebben majd később.
Mik a gyógyszer hatásai legújabban?

OFF:
Hogy halad a konyha?
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.31 0 0 381
Hát de...
Én sem tudok használható tanácsot adni, talán csak annyit, hogy véleményem szerint a legfontosabb a gyógyszer hatásának maximalizálása. Drága szerről van szó, amit ki tudja meddig kap a Giga.
Örülök az előszobátoknak. Remélem, hamarosan láthatom is. Ha minden igaz, nekünk ebben a hónapban meglesz az előszobaszekrényünk, mely után szegény Sis majd' fél éve sóvárog. :-)
Előzmény: Törölt nick (378)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 380
ja, barkács... január első hetében megyünk a lapszabászatra... utána kiderül:) Képzeld: ma megcsináltuk az előszobát:)) Vettünk 3 kalaptartós fogast... így már egészen előszoba-kinézete van a dolognak:) OK, még nincs kész, de legalább elindultunk végre:)) Szegény giga fél délutánon át a létra tetején egyensúlyozott, hogy felrakja a fogasokat (ld. lyukfúrás a betonba) és felraktuk azt a függönyt, ami a nappalit választja el az előszobától:) Haladunk:) Lassan, de biztosan:)))) A konyha már kicsit ijesztőbb projektnek tűnik, de ha már meglesz a leszabott anyag, máris jobban érzem majd magam:)
Előzmény: Cseresznye (377)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 379
ja... és a netet is végigböngésztem:(
Előzmény: Cseresznye (376)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 378
Hát, ez inkább azért van, mert ennek más a hatásmechanizmusa. A chemo az egy szőnyegbombázás, ez meg mesterlövészek harca. A gigában talált mintában talált defektes sejtek 90%-ban ott volt ugyebár az a nem is tudom mi, amire a gyógyszer vadászik - és ez kizárólag azokat a sejteket öli meg/(bár asszem inkább)blokkolja, amikben ezt megtalálta. Egyszóval a mellékhatások nem amiatt keletkeznek, hogy túl sok egészséges sejt pusztul el (mint a chemóban) hanem attól, hogy megterheli a májat stb. Mint pl. egy nagyon brutál antibiotikum vagy gyógyszer. Mondjuk mi ezek ellen védekezünk - ld. májvédés céklalével, vízhajtó tea. Igazából az a legnagyobb dilemmám, hogy a kifejezetten rákellenes teaként kortyolgatott mix. iható-e. Kicsit félek, hogy kimossa a gyógyszert és eddig egyetlen orvos se tudott erre a kérdésemre válaszolni. Vicces... nem?
Előzmény: Cseresznye (377)
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.30 0 0 377
Azért ez közel sem hangzik olyan brutálisan, mint a chemo (ami részben gondolom azért van, mert ilyen ügyesen védekeztek a mellékhatások ellen).
Hajrá Gigafun, hajrá Csin!!!

Ja, és mindjárt itt a január... Mikor mehetünk a brigáddal barkácsolni?
Előzmény: Törölt nick (375)
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.30 0 0 376
Végigjártad az egész Múzeum körutat és a többi ismert helyet is?
Előzmény: Törölt nick (374)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 375
Ya, ya... már szedi:) Az első nap szédült tőle, a második nap már nem annyira... mostanra ez a szédülés a minimális (és lényegében észrevehetetlen) szintre redukálódott, egyszóval dec. 23 óta lényegében semmi mellékhatása:) A vizesedést (szem alatti táska, püffedt láb) szokták a legjellemzőbb mellékhatásnak mondani, de eddig azzal nem találkoztunk. Valszeg a gyógyteák miatt, amik a vízháztartást is rendben tartják:) Jan. közepén vérvétel lesz, febr. közepén pedig CT (medence, tüdő - 2 havonta, vérvétel havonta.) A gyógyszert 2 havonta kell majd kérvényezni, de szerintem min. 3-4 hónapig úgyis szedni kell, hogy hasson is. Mondjuk ha csak fél évig kapná, az is teljesen OK lenne:) Jövő héten megyünk egy kezdőknek szóló prananadi tanfolyamra... az is segít:)
Előzmény: Cseresznye (371)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.30 0 0 374
sajna nem lehet kapni... antikváriumokban sem (én is előjegyeztettem már mindenhol)... Egy másik fórumról elküldött nekem valaki belőle részleteket... az is tetszett:)
Előzmény: Cseresznye (372)
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.30 0 0 373
Előjegyeztem a könyvet a Bookline-on. Ez azt jelenti, hogy értesítenek róla, ha lesz nekik belőle példányuk, mert most nekik sincs (és még az sem biztos, hogy lesz...)
Előzmény: Törölt nick (331)
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.30 0 0 372
Fuhh, ezt is csak most olvastam el és nagyon tetszett. Olyan dolgokat fogalmaz meg szabatosan, amiket én már rég sejtettem, sőt, még azokon is túlmegy.
Elolvastad már a könyvet?
Előzmény: Törölt nick (327)
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.30 0 0 371
Én pedig itt ülök bambán és bánom mint állat, hogy több mint egy hete nem olvastam a topikot. Éljen-éljen-éljen!!! :-))
Szedi már a gyógyszert? Gondolom igen, és gondolom nincs semmi azonnal látható hatása, de az nem is baj igazából. Mekkora adagot kapott? (Mennyi időre elég?)

Kár, hogy ez a topik is átolvashatatlan adathalmazzá vált, de most mégis megpróbálkozom az átolvasásával. Nem akarom én bántani Tigristomit, velem is megtörtént annak idején, hogy nyomtatott papírhalmokkal jelentem meg Apuéknál és utasítgattam őket, hogy mindent olvassanak el. A húgom megérttette velem végül, hogy ezzel nem használok, inkább csek megijesztem őket és hogy nem olvassák el. Más egy könyv, ami igaz ugyan, hogy terjedelmes, de nem szárazan önti rád az adathalmokat (úgy, hogy közben halálra is ijeszt), hanem valakinek a példáján keresztül, olvasmányosan ismertet meg egy betegség legyőzésének módjával/módjaival. Megint más, és talán még a leírt történeteknél is jobb, ha a saját történetét meséli el valaki, arról, hogy segített neki, vagy valaki másnak a hite, ha a saját szavaival leírja, miben hisz, és miért (mindezt anélkül, hogy rád akarná erőltetni az adott dolgot). Ez sokkal jobban használna, mint a végeláthatatlan adathalmazok linkekkel tűzdelve. Ezt most Neked mondom Tigristomi, és bocsáss meg, hogy nem egy olyan hozzászólásban teszem, ahol eleve Téged szólítottalak meg.
Előzmény: Törölt nick (370)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.22 0 0 370
yipeee:) Holnap mehet giga a gyógyszerért:)))))))
Cseresznye Creative Commons License 2004.12.21 0 0 369
Nektek is Boldog Karácsonyt kedves Csin és Gigafun, és miindenkinek, aki gyógyulni, gyógyítani akar a társaságunkban! :-)

(Ez a topik hirtelen úgy megduzzadt, hogy egyszerűen nincs időm és erőm végigolvasni, de ami késik, nem múlik.)
Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.20 0 0 368
kép
Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.20 0 0 367
Nya.. mindenesetre: BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK:))) [image1]
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.20 0 0 366
Alapvetően elítélem a tabletta formájában bevitt vitaminokat! Pont. Erről nem nyitok vitát. (A C vitamint pedig könyörgöm, ne nyomasd annyira... azon kevés vitaminok egyike amiről még a gyerekek is tudják, hogy használ). A curezone.com pedig nekem túl amerikai. Nem szimpatikus. Pont. Erről sem nyitok vitát. Hidd el, itt nem arról van szó, hogy nem vagyok elég nyitott az új dolgokra - csak rosszul viselem ezt a stílust - kezd tele lenni vele a hócipőm. Szerintem ásd bele magad a témába és 3 hónap múlva ugyanitt találkozunk és kicseréljük a tapasztalatainkat. Ez így megfelel?
Előzmény: tigristomi (365)
tigristomi Creative Commons License 2004.12.20 0 0 365

Szia!

 

 Itt van a recept, ezt olvastad?

http://curezone.com/diseases/cancer/cancer.html

 

Azért mindenesetre jó tudni, hogy egy kis méregtelenítés, egy kis cayenne bors, egy kis vitamin és mindenki meggyógyul:) Csak tudnám, miért van annyi rákkutató a világon (az én baráti körömben speciel kettő is van...)

 

 Kontrasztkent a skorbuthoz eleg volt a C vitamin. Ahhoz kepest ez eleg komplex amit en mondok.

 

 No vegig nezem a linket amit mondtam, mert nem ertem meg a vegere. Ugylatom a vitaminoknak is adnak jelentoseget. Vannak sikersztorik, minden.

 

 Az energiaszinten hiaba mosolyogsz, ezek az alapok. Tobb dolgot irtam, nem csak a lefekvest.

Előzmény: Törölt nick (364)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!