Megkérnélek, hogy írd légy szíves le, hogy hol találok erről infót. Nekem nem állt szándékomba Téged bántani és sértegetni. Nekem ugyan úgy mint Palinak Hévízen van lehetőségem és a HCH IMMO kft. tulajdonosa a Pro Holiday, ezt kaptam tőlük tájékoztatásként és a hévízi kft. ügyvezető igazgatónőjétől is. A Markgoldról nem tudom ide tartozott e(Délibáb u).
A HCH Hungary kft, most HCH holding International kft. két hónapja keresett onnan egy Hegyi Enikő nevezetű hölgy, ő is maguknak vallotta a hévízi kft-t ezért tájékozódtam a fent felsoroltaknál.
Honnan veszed azt, hogy 1 fős cégnek nincs mérlege? Komolyan ilyen "pontos" adatokkal szédíted az embereket? Éves beszámolót minden vállalkozás készít. Kötelező! Még a 2013. decemberi fél hónapról is küldtek éves beszámolót a NAV-nak. A 2014-es beszámolót 2015 június 1-ig kell beadni.
Ha beadják, attól még átverhetnek. Sőt, úgy gondolom, az átveréseknél nagyon gondosan ügyelnek arra, hogy adót, pl. ÁFÁ-t fizessenek, nehogy vizsgálat induljon ellenük. Ha mégis, az általában nem végelszámolás, hanem végrehajtás az adótartozás miatt.
Más:
1. Javaslom, hogy a cégnevek mellé adószámot is nézzetek. Ezekből derül ki az átalakulás, névváltozás, ugyanis a legtöbb esetben az adószám marad.
2. A tulajdonos nem biztos, hogy értékesítő, vagy üzemeltető.
Na, most lenne lehetőség lépni, de Te senkiben nem bízol meg, csak picsogsz. Így nehéz előbbre lépni. Küldd el, aztán mondhatod mire jutottál. Ellenőrizzék csak és mondjanak valamit, nem?
Egyenlőre semmit. Küldjem át az üdülőjog papírjait, hogy leellenőrizzék. De mivel a cég csak 1 fősként van jegyezve, mérlegük nincs , nem bízok meg bennük!
Kaptál valamilyen ajánlatot? Mert az 5 Ft-os ajánlatodra jelentkeztek, a honlapjukun pedig az van, hogy sikerdíjért értékesítik a megunt üdülési jogokat. :)))
Azért nem találod, mert a GVH-s itéletben is benne van, hogy most már Markgold Kft a nevük. A Margold-nak és a Proholiday-nek meg ugyanaz a tulajdonosa.
" A Holiday Club Hungary Kft megváltoztatta a nevét Markgold Kft-re. Csakhogy az Üdülési joggal rendelkező ügyfelek megkárosítását egy jó ideje már Proholiday Kft. alatt végzik ami egy teljesen más cég ugyanott, ugyanazon emberekkel! Ez ne tévesszen meg senkit."
" A Holiday cégháló szerintem: HCH Travel utazási iroda,
HCH Hotels Kft.,Holiday Club Hungary üdülsszervező Kft.,Markgold Ingatlanforgalmazó kft.,Holiday Cub Füred Kft.,PROHOLIDAY Ingatlanforgalmazó Kft.,HCH IMMO Kft.,s még van belölük. Itt az ügyintézők keveredése,az üzletkötök összevisszasága követhetettlen."