Lehet, hogy kicsit elment már a téma, de azért hozzászólok:
Ez a cibergyerek (kl) már szétcseszett ezt azt, az általa sokat emlegetett exklubbjaiba Ő is a lóvéra ment, csak nem jött neki össze :) Most azt szeretné, ha megdöglene a "szomszéd tehene" is :) Vigyázni kell vele, mert sunyi! Ossza az észt szívlapáttal, azt hiszi, Ő a világ esze, pedig csak egy kis @ ;)!
Persze ha az Ő üzleti köre találta volna ki a bulit, semmi baja nem lenne vele... :)
Továbbá nem szeretném mérgezni itt a hangulatot, sok sikert mindenkinek a Cee'd-hez, nekem nagyon bejön, csak nincs rá keretem :)
Azt mondod, hogy az újságok is ilyen tudományos módszerrel dolgoznak?? Hát nem tudom éppen lehet. Mindenesetre az én "hangnyomásmérőm" azt tapasztalta, amit leírtam. De pl Pancelos is irt a tapasztalatairól /1804/ én abból is hasonlókat olvasok ki. Egyébként volt már egy pár autóm, és mindíg azt tapasztaltam, hogy amig hozzá nem szoksz, addig jóval csendesebb, utána mindíg minden kis zörej eljut a füledbe.:-)
Az a nem egyszerű a zaj kérdésben, hogy a teszteléskor általában egy hangnyomásmérővel mérnek hangnyomást. Ez nem biztos, hogy pont olyan frekvenciasávban történik, ami az embert zavarja. Szal lehet magasabb mért zaj érték kevésbbé zavaró, ha azon a frekin az ember épp nem annyira kényes, és alacsonyabb mérés esetén is van hogy zavaróbb egy adott tipusban hallható zaj.
Mazda3-at ill astrát nem vezettem, a Cee'd-et igen. Szerintem eggyáltalán nem zajos, még 4000-es fordulaton sem. Nem mondom, hogy nem hallani a hangját, de egyáltalán nem bántó!Nekem is Kalos-om volt 1,4 16V, de annál csendesebb! De a tulajok -akik beszámoltak eddig- sem panaszkodtak.
valóban , de elfelejtettem,hogy vsz. a garit is elveszti , nem ? más : ha már vki feltette bocs , jön a Hyundai i30 ua. padlólemez és motor - ez se néz ki rosszul
Ki az aki, a 3milles kocsiját átadja újonnan egy klimabeszerelő műhelynek (ha egyáltalán van még ilyen, régen volt értelme, ma mindenben klima van) hogy gyorsan kapja szét a műszerfalat, szellőzőrendszert, miegymást??? mindezt max 150e Ft megtakaritásért cserébe???????? Az ilyen vegyen használt swiftet ócsóért klimával......
Valóban olyan hangos 100 felett az 1.4-es? vagy inkább 130 felett ? az A2 összehasonlitó tesztjében jóval hangosabb a Mazdánál ill Opelnél. Nálam pl. ez vásárlásnál kizáró lenne ,utálom ha 120- nál nem tudok CD-t hallgatni. Az 1.4 8v Kalosomban tudok .
klima 400 000 Ft-ért tényleg nevetséges, tudom, azt mondjátok a Base csak reklámár senki sem veszi. Nem lehetne klimát szereltetni bele 200 000 ért ? Üdv.
Hopsz. összekevertem az elektromos csomagot a kényelem csomaggal. Tehát a kényelem csomag rendelhető még az LX Plus-hoz? Mert a KIA árlistában és az extra listában sincs benne.
Attól azért nem félek, hogy a garit elvesztem, de lehet, hogy megfogadom a tanácsot, és megnézetem, hátha valami gond van. Egyébként bejárattam rendesen, bő 2000 km-ig nagyon finomkodtam a motorral(a szervizkönyv szerint egyáltalán nem igényel járatást a kocsi)
Mind a Rio, mind pedig a ceed dízele a nyomatékcsúcs elérésénél meglódul. Egy helyesen működő, bejáratott motornál ha ezt nem érzed, akkor ott valami bibi van. Egyelőre ne tuning műhelyt keress fel, hanem márkaszervízt, mielőtt a maradék garanciádat elveszted.
A fogyasztás vegyes használat mellett jön ki ennyire. Van benne kb 40km autópálya 130-150-es tempóval, és 10-20 km város. Mondjuk nem állítom, hogy én nagyon finoman vezetek, de nem nyomom ki a padlólemezt. Volt már, hogy nyugisan mentem a pályán(értsd 110-120) akkor sem ment lejjebb számottevően a fogyasztás.
Háát, ez az! Hogy szerintem is 2000 körül meg kéne lódulnia mint a szél. De valahogy nem akar. Nekem előtte egy 1.5-ös dízel cliom volt, azt harmadikba rakva nagyon keményen elkezdett vágtatni.(távol áll tőlem, hogy most elkezdjek francia kocsikat dícsérni ebben a fórumban, mert én abszolút KIA párti lettem, csak valahogy az a jó dízel feeling nincs meg most :/ ) Viszont vezettem már cerato-t is, amiben ugyanez a motor van és szerintem az sem produkál többet. Nemtom, talán én várok sokat... Mindenesetre komolyan gondolkodom azon, hogy felkeressek egy tuning műhelyt..
A valóság az ami most van LX Plus 3.463.000Ft. Marketing célból csináltak egy 3 milla alatti modellt, de nem kellett senkinek ezért le is vették az árlistáról. Tegnap a nyilt hétvégén benn voltam nyálcsorgatni és megkérdeztem, hogy milyen motorral és felszereltséggel viszik. Amikor nem említették a Base-t , direkt rákérdeztem. Azt mondták, hogy Tatabányán (Karácsonyi-Nagy) egyet sem rendeltek még és most már nem is fognak. Legjobban az 1.4 LX és EX valamint a dízel LX fogy de vettek már dízel EX és 1.6 benzimnes EX-et is.
Mivel turbódizel igy turbólyuk valamennyi itt is van, amiatt nem ugrik gondolom rögtön. A fogyasztást milyen tempó és használat (vegyes/országúti/városi) mellett jött ki ennyire? Tisztán városon kivülre 4litert ir a katalógus, gondolom ez tényleg elérhetetlen.
A klimára sajnáltam a 413.000-Ft a mostani autómban sincsen, más típ-nál alapfelsz. vagy lopóért adják oda. Ezért nem értem a KIA üzletpolitikáját. Kezd olyan érzése lenni az embernek mintha a tervezők európaiká nőttek fel, mig a marketingeseik maradtak a távolkelten.
romvi: mi lessz veled nyáron? szauna a kocsiban :) utólag mindenki sajnálja a klimára való spórolást. Milyen fantázia van egy base-ban? a spórolás nem minden esetben kifizetendő. ne vedd rossz néven Én csak tanácsot szeretnék adni.
Köszi a gratulációt! A Pappasnál azt mondta a kereskedő, hogy látott fantáziát ebben a Base felszereltségben és berendelt belőle többet, mivel volt egy flotta megrendelése, és igy maradt még, melyet állítólag április elejére igért meg. Az usb-t azért kérdeztem, mivel az Autó2 honlapján az összehasonlitó tesztben azt írják van benne. A Kia lapokon lévő színkatalógusok színei meg szerintem messze vannak a valóságtól.