Egy film címét keresem, amit régebben láttam. Talán valaki emlékszik rá:
A film a XIX/XX század fordulója környékén játszódott Amerika valamelyik eldugott hegyi vidékén (Apalach?). A főszereplő egy népdalgyűjtő nő volt, aki a hegyek között egy kis iskolában tanított. A környéken fedezte fel a helyi csodás népzenét, amit gyűjteni kezdett.
A csodás dalok miatt maradt meg a film, illetve ezek egyedi előadásmódja miatt.
Sziasztok. Hiába keresem sehol sem találom. Hogyan tudnék hozzájutni ehez a filmhez? Gyulladáspont (Flashpoint) William Tannen rendezte 1984 Kris KristoffersonTreat Williams. Valamikor 1988 körül adta az HBO.
Július 31-én 20.00-kor nyomják a Kihajolni veszélyes-t a Filmmúzeumon! Tudod rögzíteni? Nálam nincs ez a csatorna és nekem is nagyon kellene ez a film! Írhatsz privátban is a neverjrkukacfreestartponthu címre is.
kösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszikösziköszi és még sorolhatnám nagyon köszi
http://database.cityreklam.ws/index.php?showtopic=8675&hl=truman+show ide ingyen beregelsz és gyorsan letöltheted,vagy http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=46&t=12452&st=0&sk=t&sd=a&hilit=truman+show itt regisztráció nélkül de lassabban töltöd.
Helllo! valaki nemtudja honnan tudom magyar szinkronnal leszedni a holló út a menyországba sorozatot esetleg a film is megfelel de inkább a sorozat! elöre is köszi