Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Van ebben a cikkben egy érdekes rész: Nem akarunk több erőszakot, ezért az Egyesületen belül bűnmegelőzési csoportokat és cigánybíró-rendszert hoztunk létre. Egyes településeken már szép sikereink vannak. A bűnelkövetések száma jelentősen visszaszorult.
És találtam hozzá egy ilyet: "Volt, aki veszekedett, de a cigánybíró adott neki kettőt-háromat a bikacsökkel, mindjárt befogta a pofáját. Úgy vert, mint a marhákat, ha nő volt, ha férfi. Mert ő is parancsot kapott rá, hogy mit csináljon. A rendőrök nem avatkoztak bele, gyüttek, megkérdezték a cigánybírót: "rend van, rend, Magyar György?!" "Nincs semmi probléma" mondta a bíró, erre megfordultak és elmentek."
Múlt héten rendesen bevertem a haverokkal,engem akkor azzal fenyített be az asszonykám,hogy elköltözik a gyerekkel. Én meg jól kiröhögtem,mondtam, másnap már megyek is csajozni. Azóta nem feszegette ezt a költözés dolgot.
Accem ma nem műxik, nekem van itt a legszebb feleseggem, ugat is, állítólag részeg disznó is vok, meg már a gyerek is pofázik, meg kell nevelnem, uh csá.
Még egyszer nem fogok nősülni, emberek, nincs rosszabb egy feleségnél. A szarnak nincs íze, és ha nem mozdulsz, akkor is hibáztál.
Egy hsz a C pressről - a cikk után hogy az uzsorások "finomítottak" a módszereiken.
beszelgessunk: ... "Nagy a csend, Uraim! Itt nem kéne a jogvédőknek is tenni valamit? " Csak nem én állok oda a kigyúrt behajtó elé" kérdezte a MV, az antiszegregációs nagyassszony. Amikor a nem roma Drávapiski Mali nevű polgármestere felkereste a magyarországi fő-fő cigányvajdát, akkor hosszas tanakodás után a fő-fő vajda széttárta a kezét, hogy nem tehet semmit. (forrás: Mali nyilatkozata) De hol van Kolompár és Aladár? Egyáltalán, kinek kéne megoldani azt, hogy az adómból ne két napig tartson a segély és a többi ne menjen az uzsoráshoz? A rendőrséget is az adómból fizetjük, legyen még több rendőr? A fenébe is, legyen már valamilyen ötletük Önöknek is, olyan, ami nem az én pénzembe kerül!"
Azért érdekes amit mond , mert a rendőrök már megfogták Renátócskáékat a hevesi lövöldözésért.Akik ugye biztosan gárdistások....
Azt mondja, biztos, hogy szélsőségesek az elkövetők, mert mind a nyolc faluban volt "gárdás vonulás".És, hogy a rendőség kezdjen el nyomozni ennek figyelembe vételével.
Na most akkor eztmosthogy ?
Renátókaék hazamehetnek, vagy kiderül róluk, hogy gárdistások ?