Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Smíró Creative Commons License 2018.12.19 0 0 64

Szerintem írj a fejlesztőknek - ha még nem késő. Eddig nekem is minden privát kérdésemre dobták a választ szinte azonnal. Tuti segítenek, szerintem kevesen jártak itt "Marakesben", talán a Boney M idején:))

Előzmény: Marrakech1 (62)
minden_nick_foglalt Creative Commons License 2018.12.09 0 0 63

Én inkább azt javaslom vegyél egy helyi simet, fillérekért lehet kapni és akár sok giga netet adnak vele. Sok helyen kapni (de ne a reptéren vedd!) és az első telefonboltos tud segíteni. Annyi varia van vele, hogy sokszor külön van a sim (ennek a beüzemelése pilótvizsgás lehet, ezért kell a helyi arc) és külön lehet a feltöltőkártyát megvenni (kb mint itthon). A különbség azonban óriási - legalábbis árban :-)

A Sygic sokszor fejlreállított minket is, de az online Gmap is, az arab átírások sokszor nagyon nyakatekert szavakhoz vezetnek, főként ha fáradt vagy akkor nem áll rá az agyad, hogy kitaláld mire gondoltak... De azért van remény :-)

Marrakech1 Creative Commons License 2018.12.07 0 0 62

Sziasztok.

Tudna valaki nekem segíteni az alábbi témában?

Most próbálom a Sygic offline navigációt mert Marrakechbe megyünk kirándulni,ott meg ugye nem annyira oké a net.

Például a Marrakech Múzeumot és még sok más mindent nem találja a navigáció.

A térkép persze le van töltve.Mikor beírom a keresőjébe hogy Marrakech Museum,egyszerűen nem találja,bármilyen variációban és nyelven(angol,francia)írom be,mintha nem is lenne a térképen.

A ggogle maps persze hoz mindent,de arról azt olvastam,az offline navigálásra nem alkalmas.

Valaki esetleg tudna segíteni?

Előre is köszi.

Banditos80 Creative Commons License 2018.12.02 0 0 61

Üdv!

 

A-pontból B-pontba elnavigál a szoftver egy adott útvonalon. Visszafelé, tehát B-pontból A-pontba miért nem ugyanazon az útvonalon visz a program ugyanazon beállítások mellett?

 

kormos* Creative Commons License 2018.09.28 0 0 60

Megoldódott??

 

Előzmény: laliga (57)
Szaki53 Creative Commons License 2018.09.18 0 0 59

Szia!

A jobb felső sarokban látsz fülhallgató ikont? Ha igen, valószínűleg be van kapcsolva az FM rádiód. Főképpen lépj be FMT - FM rádió - funkcióba, vedd ki a pipát, eltűnik a fülhallgató, megjön a hang. Ha egyébként a minden egyéb rendben van. Én így jártam.

 

Előzmény: laliga (57)
jojo76 Creative Commons License 2018.09.17 0 0 58

Én megvettem, de nem vált be. Egy kis dugó miatt képes volt félórás kerülőútra vinni. Elnagyoltak az infói. A grafikája nagyon tetszik, de az élő pontos infók miatt én Android autóval egy ideje már a Google mapset használom. A sygic tartalék, de csakis offline.

Előzmény: _Zsolesz_ (56)
laliga Creative Commons License 2018.09.16 0 0 57

Sziasztok.

Van egy Waytec navim amin a Sygic voucher navigation fut. Egy ideje a hangutasítás nem működik. Nem találom a hibát. Járt már valaki így? Próbálom keresni a hibát de nem jövök rá mi a gond. Van vakakinek tippje?

_Zsolesz_ Creative Commons License 2018.09.01 0 0 56

Sziasztok!

 

Érdeklődöm, hogy van-e valakinek személyes tapasztalata a traffic world használatával, használhatóságával, valós/gyakorlati (Magyaro. vagy max EU) hasznosságával? Különösen érdekelne, ha valaki esetleg a Waze-val is összevetette ezt a funkciót.

A Sygic most éppen megint akciózza a TrafficWorlf LifeTime licence-t (9,99 EUR), és egyre inkább elgondolkozom rajta, de ha nem tud érdemben többet/jobbat nyújtani ezen a téren, mint a Waze, akkor még ezt kis befektetést sem éri meg.

 

Válaszaitokat előre is köszönöm!

 

Üdv': _Zsolesz_

 

Smíró Creative Commons License 2018.08.03 0 0 55

Megoldottad már?

 

Előzmény: Sikambria (54)
Sikambria Creative Commons License 2018.07.03 0 0 54

Sziasztok!

 

Vettem egy Sygic truck /camping car navit, azonban nem tudom, h.hogyan kell módosítani a kezdőpontot. Mindig a lakásunktól akarja az útvonalat tervezni. Én azt szeretném, ha az uccsó megállóhelyünket tekintené kiinduló pontnak.

 

Noninnyó Creative Commons License 2018.06.20 0 0 53

Szia Sándor!

 

A Google Play áruházban rákeresel arra a Sygic-ra, amelyik változatod van. Ha van új, akkor látható lesz ott a Frissítés gomb. Ha nem látható, akkor az aktuális legújabb van fent neked.

Ha pedig új térképek jönnek ki, azt a Sygic-on belül fogod látni, a menüben lesz egy jel a Térképeken. Rákattintasz, és letöltődik, ennyi.

Előzmény: Gyáni Sándor (51)
Sikambria Creative Commons License 2018.06.16 0 0 52

Sziasztok!

 

Segítséget szeretnék kérni egy problémámhoz! Van egy Sygic Truck Navigation programunk egy tableten. Ezt használjuk már több éve lakóautós nyaralásaink GPS-eként. Most azonban megérett az idő a tablet újrahúzására, a gyári állapot visszaállítására. Ekkor azonban újra kell telepíteni a Sygicet is, de ekkor el fog tűnni a több száz elmentett útvonalunk, GPS pontunk, amik egy-egy camperportot jelölnek.

 

Kérdésem, tudja-e valaki, hogyan lehetne ezeket kimenteni a Sygic programból illetve a tabletről pl. egy flashre, onnan meg az újra telepített Sygicbe vissza?

 

Köszönöm!

Gyáni Sándor Creative Commons License 2018.06.12 0 0 51

sziasztok ! segitséget szeretnék kérni .  Wayteq X 995 navigáciom van sacc  egy  éve  vettem szoftverrel együtt...  a médiában rá  is rakták a sygic szoftvert .. + 5000 -ért segitettek a telepitésében ... szerintem ha  már  kifizettem a  szofvert akkor azért  illet volna rátenni  alapból ..  A  kérésem az lenne  szeretném frissiteni   mivel akkor  azt  mondták automatikusan jelez  ha  van frissités ... ilyet  nem  láttam .. nem tudom hol  keressem   hogy  frissitsem ..segitséget  köszönöm ...Sándor 

duhajgy Creative Commons License 2018.04.26 0 0 50

Talán van javaslata valakinek az alábbi problémára: Telefonomom használom/használtam folyamatosan a Sygic GPS navigációt, de a múlt hét óta nem is nyilik meg, csak bejön fehér alapon a logó és felirat, majd 10-15 mp-múlva visszaáll a telefonom alapra. Töröltem, ismét feltöltöttem többször, ugyan ez a  helyzet. Mielőtt a telefonomat visszaállítanám gyári alaphelyzetbe, talán kapok egy jó ötletet.  Köszönettel.

Mc-4 Creative Commons License 2018.02.17 0 0 49

Sziasztok!
Itt mindenki pénzért vette a programot vagy azért megy a warez?

minden_nick_foglalt Creative Commons License 2018.02.04 0 0 48

Sziasztok! Van aki tett már sikeresen Sygic alá saját POI csokrot? Kellene egy pár százas csomagot konvertálnom, de gondoltam 10 ponttal kezdem. Minden frankón megy (txt-ből sikerrel konvertál a gyári program, csináltam kis bmp-t) de a progi megnyitásakor a varázsló végül mindig azt írja ki, hogy "hiba az importálás során" - azaz az utolsó lépésnél valami megbicsaklik.

Van akinek sikerült már sikerrel megoldani ilyet? (Természetesen legál full / örök verziós 17.3.13 verzió Samsung S7E-n 7.0 Androiddal.) Köszönöm ha tudtok tippet / választ adni!

M.Pasó Creative Commons License 2018.01.22 0 0 47

Sziasztok!

Ma ittam egy örömpálinkát.

Letöltöttem újból a progit.

Ekkor még nem, bár az ideg széttépet, mivel kitöröltem a beszélő régi verziót. Következő lépésben frissítettem, és akkor megszólalt Laura.Egy pár napig imádom a hangját, és az egészségére is ittam a páleszt.

 

Noninnyó /remélem, most jól írtam le a neved/ Neked külön köszönöm a segítő infóidat.Tényleg sokat segítettél.!!!!!!!!!!!

 

A Sygictől kaptam én is levelet.A szokásos mellébeszélés.Egy szóval nem említették, hogy frissítsél te m....., és aztán felejtsük el egymást.

Azt hiszem, remélem, sőt nagyon szeretném, ha ez lenne az utolsó problémám velük.

Holnap vagy holnap után tesztelem a progit. Telis teli optimizmussal.

Én nem emelem pajzsra őket.Rossz a kommunikációjuk.Fiatalok, adni kell nekik azért esélyt, majd beletanulnak, csak ne a mi bosszúságunkon.

Összességében ez egy nem rossz progi.

Beszéljük meg a tapasztalatainkat.

Jók ezek a fórumok.Nekem például már sokszor segítettek a fórumtársak.Úgy mint mos Ti.

Köszönöm.

 

Noninnyó Creative Commons License 2018.01.19 0 0 46

Üdv mindenkinek!

 

Pár napja Sygic-ék kiadtak friss szoftvert a Premium és Voucher változatra is.

Feltelepítettük tesómmal, és ma le is lett tesztelve, Laura beszél, tehát működik a hangos navigáció a legújabbal Wayteq X995-ön :).

Szlovák helpdesk-esek rendesek voltak, mert tegnap küldtek email-t, hogy megoldották a Wayteq hanghibát, és lehet próbálni. Jár nekik a piros pont :)

Smíró Creative Commons License 2018.01.11 0 0 45

Engem kifejezetten idegesít, hogy csak női hang van. Lehet melegszem - 3 lány, kislány unoka, feleség... -, de valami bariton kevésbé idegesítene. Mohabá'-val nem volt bajom. Idegesít, hogy hozzáteszi mindig, hogy "erre". Kilövöm inkább a hangot.

 

Zavar, hogy nincs csak 1-1 verzió a színekben, tehát csatlakozom.

 

Az még elmegy, hogy a térkép nem naprakész. Az viszont szintén nagyon idegesít, hogy ha nem akarok autópályára menni - de az nincs kilőve, mert majd lehet, Pest megyében akarok, minden áron vissza akar fordítani, vagy visszavinni akár kerülő úton is az autópálya felé. Ahelyett, hogy azonnal feldobná az alternatívát (-kat), hogy ki lehessen választani a másik utat.

 

Még nem jöttem rá, hogy köztes célpontokat meg tudok-e adni, akár többet is. IGo-val végig tudtam például 2 hét Szicíliát úgy tervezni, hogy előre beütöttem az útvonalat és minden nap automatikusan nyomta az új útvonalat. Lehet, nem néztem még ezt meg alaposabban, de mint ha ilyen lehetőség nem lenne.

 

Nehézkes a cím beírása is - kezd a hócipőm ezzel a progival tele lenni, pedig fullos verzióm van.

Előzmény: M.Pasó (44)
M.Pasó Creative Commons License 2018.01.09 0 0 44

Sziasztok!

Ma egy kérdőívvel megkeresett a Sygic. Kíváncsiak a véleményemre.Hát leírtam, hogy nem rossz de, azt is hogy becsaptak Minket, és ez egy elvtelen piaci magatartás, és bármennyire udvariasak, de összességében sza...rnak a problémánkra, nem válaszolnak, csak udvariasan mellébeszélnek.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy visszaírnak e.

A héten teszteltem a letöltött beszélő verziót.

Nem rossz.Használható.A házszámokban téved .A grafikája hosszú távon összemosdik a szemem előtt.Jó öreg vagyok tudom.A kék alapon a sötétkék út az valamiért nekem nem jön be.A szociban szocializálódtam.Kell a piros)))

A két évvel ezelőtti utakat mutatja.Van egy csomó körforgalom amit nem lát. A sebességmérő kameráknál elfelejt előjelezni. Jelez néha egyenes úton éles kanyart. Van amikor már 95 km/h -nál órdit, hogy gáz van gyorsan megyek.Van amikor  135 nél kezdi a jelzést.Egy ugyanaz beállításnál.

Ezek piti problémák.Feltételezem, hogy az új verzióban ezeket már kijavították.Epedve várom a jelzéseteket, hogy frissítettetek és Laura nagyon kedvesen beszél, és minden jó.

Ja és Laura.Amúgy is utálom a hangját pedig ittam egy pezsgőt boldogságomban amikor végre enyém lett, és hozzám is szólt.Azt viszont hogy napi 7 óra vezetésnél, és az elkövetkezendő időben havi 6000km-en keresztűl egyfolytában magáz, az olyan mint ha egy öreg könyvtáros vagy pedagógus mamókát vettem volna fel stoposként az útról, akik nagyon udvariasan "intelektuálisan" fecsegnek velem

Idegen .Jó lenne választék.

Ezt is leírtam.Nem hiszem, hogy van értelme.Ebben a szakmában dolgozom.Tudom ezek a kérdőívek mennyit érnek, és hogy kezelik őket.Az a lényeg hogy kiküldtek.Ezt kipipálták.A főnök vagy a tulaj kiadta hogy karácsony előtt kell egy új frissítés.Határidőre.Nem lett jó de a karácsonyi pénz miatt kidobták.Majd foglalkozunk a problémával ha valaki jelezte.Udvariasan elmondjuk neki hogy kapcsolja be a hangot.

Ha nem szólal meg nem gond az a hülye úgy is két nap múlva válaszol, mert tényleg elhiszi hogy Ő nem ért hozzá.Aztán meg ott vannak az ünnepek.

Közben megy az idő a karácsonyi lóvé nincs veszélyben, a főnök is felmarkolja a zsét, ha ő a tulajdonos, akkor megszámolja a bevételt, és elintézi azzal, hogy majd frissítenek, és boldog lesz mindenki két hónap múlva.

Én tényleg hülye vagyok .Még mindig reménykedem, hogy jó progit választottam.

Pasó

Noninnyó Creative Commons License 2018.01.05 0 0 43

Szia Pasó!

Örülök, hogy nálad is megszólalt Laura, és remélem, hogy a pezsgő is jól esett a nagy örömre :D. Reméljük, hogy a következő szoftverfrissítésnél már ráengedhetjük mi is a legújabbat :).

Mindenki azt mondja, hogy az androidé a jövő, sima WinCE-s rendszert már nem éri meg venni, úgyhogy nem is szabad feladni, jó lesz ez, majd szépen kiforrja magát.

Olvasgatom a Google Play áruházban is a Sygic-es kommenteket, és ahogy látom, a sima Premium verziónál is panaszkodnak többen, hogy nincs hangjuk. Úgyhogy az a vonal is hibás lehet, nem csak a Voucher-es.

Úgyhogy a szlovák csapat hegesszen csak szorgalmasan :D. Ha nem akarják magukat rossz fényben feltüntetni, akkor biztos résen lesznek a jövőben.

Jó lesz az az Igo tartalék proginak, minket még sosem hagyott cserben. Mondjuk nekem virágbolti verzió van belőle :), és időnként frissíteni kell a legújabb negyedéves térképeket, de szépen dolgozik.

Remélem ez a fórum fennmarad mindig, és lehet majd egymással tapasztalatokat cserélni, hibákat megoldani, stb.

Szép napokat mindenkinek!

Előzmény: M.Pasó (41)
Smíró Creative Commons License 2018.01.04 0 0 42

Sajnos nem olvassák, sőt, úgy tesznek, mint ha nem is értenék a "mazsart". Pedig több magyar nevű személy is van a csapatban. Ha viszont írsz a címükre, válaszolnak rendesen. Az megint más kérdés, hogy kisegít-e a válaszuk. Én mobilon (Sony Xperia Z-n) használom, a telefonom régi, már megérett a cserére, de szintén koros lévén nem a műfajom az eldobálás, amíg müxik. Minden működik rajta a sygicot illetően, csak időnként - és miért ne a legrosszabbkor - lefagy, vagy kilép. Visszalépéskor folytatja az utat jó esetben, de nyilván mindig a legrosszabbkor. Sajnos az Igo is produkált anno hasonló dolgokat. Ami ott bosszantott, hogy nagyon nem frissítik a térképeket, talán a Tom-tom ebből a szempontból jobb. A másik, ami zavar, hogy hihetetlen mértékben terheli az aksit, egyszerűen nem bírja még folyamatos töltés mellett szinten tartani sem az autós töltő.

 

Valószínű, hogy ez a régebbi telefon hibája lehet, kíváncsi lennék, modernebb procival és több maggal, gyorsabb töltővel is ez lenne-e a helyzet. Mert akkor nem húznám a telefon cserét. Erre esetleg valaki?

Előzmény: M.Pasó (41)
M.Pasó Creative Commons License 2018.01.03 0 0 41

Szia Monnnyó!

Még egyszer köszi a segítséget.

13 Euró volt  a progi.Nem megyek a falnak ha ezt buktam.Inkább a belső önérzetem, büszkeségem,igazságérzetem sérült sérült. 63 évesen kaptam már annyi sza...t  szívlapáttal az arcomba, hogy ez már csekélység.A munkámhoz használom, és ott ha az ember utazik minden számít, ami a gyorsaságot a biztonságot szolgálja.Egyenlőre nem kísérletezem. Volt még szilveszterről egy üveg pezsgőm amit azonnal megbontottam amikor Laura megszólalt.Nem egy kedves hang, de beszélt valaki hozzám.Akkor abban a pillanatban ez egy Mennyei érzés volt.

Az első gépem egy Wayteg N800 kütyű volt.Szuper , tökéletes volt.Csak egy baj volt vele, hogy az aksiját nem lehet cserélni.Kellett idő hogy észhez térjen, és ez néha a forgalomban nagyon ciki volt. Az x995 nagyon tetszik, és sok reményt fűzök hozzá.

Próbálkozom nem adom fel.

Igérem rendszeresen olvaslak benneteket, és megosztom tapasztalataimat

 

Megfogadom a tanácsod, és foglalkozom az igó-val is egy kicsit, vagy véglegesen  rendszerbe teszem.

Nem tudom hogy a Sygicnél olvassák e a fórumot.Jó lenne, ha nem hagynának bizonytalanságban bennünket.Attól függetlenül, hogy Laura fecseg,nem fogom a legjobb hírüket terjeszteni.Mint ahogy szokták is mondani.Egy elkeseredett vásárló minimum 20 embernek elmondja a negatív tapasztalatait. Aza 20 további 20*20 nak továbbadja és így tovább.Na ezt egy feltörekvő cég nem teheti meg magának.

Pasó

 

Noninnyó Creative Commons License 2018.01.03 0 0 40

Szia Pasó!

Üdv a Sygic-táborban :D.

Látom akkor vagyunk többen, akik kicsit bosszankodtak az ünnepek alatt. Az első levelemre nekem is 2 órán belül válaszoltak, szintén megírták, hogy milyen menüpontokat kapcsoljak be, meg tekerjem fel a hangerőt.

Persze nem oldott meg semmit. Aztán a következő levelemre már nekem sem válaszoltak azóta se. Mintha nem is tudnák, hogy szar a legújabb frissítésük. Különben megírhatták volna, hogy rakjak fel egy korábbit, mert a jelenlegit elbaszták, sorry, a következőben majd javítjuk. Némi fórumozással és facebook kommentek elolvasásával már lehetett gyanítani, hogy a 17.2.1 szar lett. De ők nem jönnek rá azóta sem :D. Vagy valóban csak sunnyognak.

Mi nem regisztrálunk email címet sem, megy az anélkül is, vásárolni meg nem hiszem, hogy fogunk új dolgokat mellé.

Amúgy ne aggódj, biztos ki lesz küszöbölve ez a hanghiba is, és faragnak még a programon a jövőben, jó lesz ez, csak még idő kell neki/nekik, hogy minden kiforrjon. Addig meg használjuk a régebbit.

Megpróbálhatod esetleg a 17.2.0-t is, hátha az is jó, lentebb írta egy fórumtárs, hogy talált ilyen verziót is. Lehet abban már jobb a címkeresés. A 16.4.3-ban valóban ki kell írni az egész címet, ami hosszadalmasabb.

Minden házszámot valóban nem ismer, de remélhetőleg ez is csiszolódik a jövőben.

Én azt tanácsolnám, hogy a belső tárhelyen használd a Sygic-ot, és egy microSD kártyára pedig rakd fel az Igo Navigation-t. Azzal nem igen van hiba. A két progival odatalálsz majd mindenhova tutira :)

 

Előzmény: M.Pasó (39)
M.Pasó Creative Commons License 2018.01.03 0 0 39

Sziasztok!

A Sygic NÉMA navigációval kapcsolatban NAGYON KÖSZÖNÖM az infót. Wayteq x995 volt a fa alatt, szintén karácsonyi letöltés. Szintén bosszankodás. Kapcsolat a központtal.Ott nagyon udvariasan kioktattak mint egy hülye gyereket, hogy kapcsoljam be ezt meg azt.Persze nem működött a hang.Ekkor jött a felmenő segítség a 16.4.3. verzió letöltése!!! Mivel öregedő korban vagyok, ez adott némi fejtörést.Lényeg hogy most működik a hang.Azért a zabszem még ott motoszkál azon a bizonyos helyen)).Ha net közelében vagyok állandóan megjelenik egy felugró ablak, hogy a Sygic kapcsolatot keres a géppel.Próbáltam regisztrálni a korábbi e-mail címmel jelszóval nem fogadja el.Tartok tőle, hogy egyszer csak megszűnik. Elcseszték az ünnepemet. A második levelemre nem is válaszoltak. Nem értem, hogy engedhetik meg maguknak ezt a hibás verzió forgalmazását. A progival meg vagyok elégedve. Előtte igó- használtam. Annak  valamivel könnyebben volt a kezelőfelülete. Ezzel csak az a bajom, hogy a cím beírása lassú, Sok házszámot és utcát nem ismer fel , illetve egy kicsit lassúnak tartom. Már elhagytam a kereszteződést, mikor mondja az útirányt.Nem tudom Pesten mit kezdek ezzel a lassúsággal.

Várom, hogy megoldják ezt a problémát és frissíthetek. Örömmel veszem a jelzéseteket ha az legújabb verziót már valaki tesztelte és van hangja is.Úgy érzem, hogy sunnyognak.

Üdvözletel

Pasó

Noninnyó Creative Commons License 2018.01.02 0 0 38

Szia!

Hmm, én ezt a verziót nem találtam meg, amikor kerestem a régebbieket :).

Adhatsz neki egy próbát, hátha abban is jó még a hang. Talán csak a legújabbat rontották el.

Írd majd meg léci, mi lett az eredmény :).

Köszi!

Előzmény: ProculNegotii (37)
ProculNegotii Creative Commons License 2018.01.02 0 0 37

Szia! Nekem is ugyanez a bajom, én is a régi verzió telepítésére gondoltam, de még nem tettem meg.

A 17.2.0. sem jó, mert elvileg az az eggyel előtti?

Ezt találtam:

https://sygic-voucher-navigation.en.aptoide.com/?store_name=smfsw&app_id=33087317

Előzmény: Noninnyó (36)
Noninnyó Creative Commons License 2018.01.01 0 1 36

Szeva!

A playből mindig a legújabbat akarja letölteni, ne foglalkozz vele, csak ne engedd frissíteni.

Simán csak google-ben rákerestem, hogy Sygic Voucher old versions, aztán egyik oldalról leszedtem. 16.4.3 a nyerő. Igen, licencet elfogadta, és az aktivációs kódot nem is kellett beírni telepítéskor.

Szuperül megy :)

Előzmény: M Solar (35)
M Solar Creative Commons License 2018.01.01 0 0 35

Szia. Köszi az infot. Nálam is a 17.2.1  van fent.A playből ezt tölti le.A régebbi honnan van?A régi a licencet elfogadja?köszi

Előzmény: Noninnyó (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!