Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Nézd, én a cigányproblémát természettudományi-mérnöki szemszögből nézem. Az itteni mainstream álláspontja fog hosszú távon érvényesülni. Nem azért mert ők így akarják, hanem mert így fog történni. A természet ilyen.
Elég nagyarányú felvilágosító munkát folytatok e téren, sok ember úgy találta, hogy igazuk van. Tálán potenciális szavazó lettek. Nem indultak ki másból, csak amit TAPASZTALTAK!
"Kiköltözés után dózer és meghirdették az üres telket 1 ft-ért kisgyerekes dolgozó családoknak. :-)" Fogadjunk, hogy utána termőre fordultak a fák, és a kert? Ha igen, akkor egyértelmű : a föld rasszista. :)
Sziasztok,jó szurkolást! Most olvastam ezt,és dobtam egy hátast:
"A mélyszegénységben élő Nagyék szociális jövedelmeikből, a beteg kislány után járó gondozási díjból és a kosárfonásból, illetve napszámból származó összesen kb. havi 80-100 ezer forintból éltek."
Nem azért mondom,de nagyon sok olyan magyar család él ennyi pénzből,aki becsülettel dolgozik!!
Miskolc melletti faluban a képviselőtestület úgy döntött, hogy házat vesz nekik a düledező putri helyett másik településen. Kiköltözés után dózer és meghirdették az üres telket 1 ft-ért kisgyerekes dolgozó családoknak. :-)
Ezekkel nem szarakodtak, kivágták őket mint macskát szarni. Mondjuk 10-ből 8 bűnöző volt. A költöztetés után jött a dózer. Valszínű a cserepesre is ez vár ha van eszük...
Felesleges hiú ábrándok közt lebegnek. Ti, a véleményetekkel kisebbség vagytok, és az is maradtok. Sajnos ez a nagy büdös helyzet.
Személy szerint én még drukkolok is a Jobbiknak, hogy jussanak be a Parlamentbe 2010-ben. Jó lesz nézni a sorozatos pofára esésüket az általuk kezdeményezett törvényjavaslatokat illetően, vagy majdan seggnyaló konstruktivitásukat a Fityesszel.
Tegnap egy cigánygyerekkel söröztem. Rühelli ám a fajtáját, de cefetül. Miatta szív ő is. Vett egy dvd-t oszt összeraktam neki, hogy tudja nézni. Még a múlt héten, csak tegnap futottam vele össze a könyvtárban, oszt nem hagyta ki a lehetőséget.
Dolgozik nagyon keményen, minden nap 4-kor kel, sok ilyen cigány kellene. Meg is mondtam neki, azt mondja tudta hogyan vélekedek róluk, és nagy vonalakban igazam van. Hozzáteszem, őt már nem is lehet besorolni a putrisok közé. Összegályázott egy saját lakást, és tiszta dolgos.
Az önkormányzatok gyakorlatilagválaszthatnak: vagy egyszeri nagyobb költség egy másik településen való lakásvásárlással, vagy folyamatosan növekvő, ám havonta jelentkező kisebb költség. Egy közepes méretű cigány életvitelű család 2 és 4M ft évenkénti költséget jelent egy településnek. 10 család jelenléte minden fejlődési lehetőséget megbénít egy kisebb településen, mert a szűkös költségekből még a pályázati önrészre sem futja...
Mivel az itteni "tömeget" a társadalom eléggé változatos tagjai alkotják, mind egzisztenciálisan, szellemileg, műveltségileg, ezért ha az ittenieket felzabálta a Gólem, akkor az azt jeletni, hogy már nincs társadalom, mert a Gólem letarolt mindent. Hát az tényleg gáz lenne :)
A városé mind. Ezek régen se voltak a város legjobb házai, de jól látod, azóta csak avultak tovább. Híres utca ez pedig, hiszen Sándor Csikar itt született és nőtt fel.
Valljuk be, minden önkori összetenné a kezét, ha megszabadulhatna a cigányaiktól. Nálunk sikerült, a kmb meg a polgi tökös gyerekek voltak, az uccsó családot is elpaterolták messzire.