Keresés

Részletes keresés

balacy Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200317
10500,-/hó bérleti díj. Hm...

Én mindig azon filozofáltam (már 30 éve sem értettem), hogy amig mi (szüleim) megvettük a lakást, majd házat úgy, hogy semmi támogatást nem kaptak az államtól és nulláról indultak és soha nem siránkoztak, hogy milyen nehéz, addig akik látszat bérleti "díjat" fizettek az életükön keresztül azok hova tették a pénzt, amit így megspóroltak ÉS közben dőlt belőlük, hogy milyen nehéz a sorsuk.

Ez kifejezetten nem Neked szól, nem cseszegetés, csak valahogy nem értettem soha és a riport okán újra felmerült.

Előzmény: L-I--F-E (200313)
Detonátor Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200316
Egy kis összegzés az eddigi esetekről. Állítólag még mindegyik ügyben folyik a nyomozás.

Romák elleni támadások: hat ügyben folyik nyomozás
meghallhatom Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200315
Miert nem javitjak ki az ott lakok??Elvegre soknak munkaja sincs raer??
Előzmény: L-I--F-E (200313)
balacy Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200314
Alapjában az aki 4-5-600 év alatt nem fogadta el, a mainál sokkal keményebb körülmények közt, akkor a mostani környezetben miért fogadná el? Föleg, mert a hülye többség még támogatja is abban, hogy ne fogadja el.

Itt voltak nagyobb fogások lopás ügyben és minden esetben, ha az érintett ontopic volt elővette vagy elővették a "há, mert ín cigány vagyok, azé bántanak" kártyát. Az állomás elötti cigány kurvák is meg vannak arról győződve, hogy azért zavarják el őket mert cigányok és nem azért mert lopnak... persze, ha a jard eltanácsolja őket, rögvest üvőltik, hogy mocskos magyar geci állat... kiváncsi lennék, ha amikor lopnak én is ezt üvölteném, akkor a lopás ténye vagy a rasszizmusom kerülne címlapra...
Előzmény: kaliban01 (200310)
L-I--F-E Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200313
Horthy tisztek. Az épületek 30 éve ugyan így néznek ki, eltekintve attól a néhánytól, amelyet IKV munkaruhában, IKV-s dolgozóként bemutatkozó emberek 5 kilós kalapácsokkal "felújítottak". Egyéb kérdés?

Neked is ajánlom ezt a kis videót.
Előzmény: meghallhatom (200312)
meghallhatom Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200312
Ahogy en tudom regen a Cserepes sorin repülötisztek lakta.Akkor is ilyen volt a cserepes sor?Direkt tönkre tettek amikor kiköltöztek??Minek vagy kinek köszönheti hogy ugy nez ki ma ahogy kinez??
Előzmény: L-I--F-E (200305)
Detonátor Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200311
Igen, a hírekben sörétes szerepel.
Előzmény: balacy (200308)
kaliban01 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200310
A gátlásokat, mármint a (én vagyok a befogadó nemzet, de mégis nekem kell toleránsnak lennem az agresszív kisebbség iránt),belénk nevelték, kérdés ki tud belőle kilépni.
Egyszerü példa, megfontolandó mindenkinek:
Én ha elmegyek a szomszéd házba, akkor ott vendég vagyok, elfogadom az ott lakók megszokott, jól működő dolgait.
Nem kezdek el hőzöngeni, ha teszem azt a kávé, 60-fok helyett, csak 40 fokos(Celsius)
De most nézem mit írok, ezek alapvető emberi dolgok, mit kell, mit magyarázok ezen ???
Ha egy kisebbség nem képes elfogadni a többségi normát, akkor menjen ahova akar, felőlem az Északi-sarkra.
Előzmény: Törölt nick (200304)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200309
Én is tapasztalom, a tiltott oldal penetrás zsidózása ellenére egyre népszerűbb, és ugye nem azért, mert a "szépemlékű" MIÉP agyhalott judeofóbiás feketemiséire emlékeztető stílusban írogatnak. Ehez több kell.

Ha a cigánybűnözés kerül szóba, akkor hivatkozási alap, ha meg esetleg a nagy, hatalmas és világméretű zsidó összeesküvés... hát Istenem, röhögtünk már nagyobbat is.
Előzmény: iimperial (200306)
balacy Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200308
Ha jól emlékszem sörétes volt, azzal meg nem nehéz eltalálni valakit, ha a szórásban van, akkor lehet, hogy ott marad... szerintem két vaktában leadott ijesztgetésnek szánt lövés volt, ami - sajnos - rosszul sült el. Ez valóban csak az én érzésem, nem voltam ott.
Előzmény: avilo (200307)
avilo Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200307

tele van ellentmondasokkal ez a sztori.

veletlenböl ket lövesböl ket talalat...

sokszor meg a sokaig celzott löves sem er celba.

hacsak nem mesterlöveszekkel van dolgunk

Előzmény: mamicska (200298)
iimperial Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200306
Egyre kevesebb hülye van, ezt a tiltott oldal látogatottsága is bizonyítja. Már csak vezetői szinten kellene eljutni oda, hogy a rasszizmust visszafordítsák azokra, akik ezt üvöltözik minden nap.

Előzmény: Törölt nick (200304)
L-I--F-E Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200305
Hogy mennyire talált ez az írás, az a plazmázásod okán is nyilvánvaló...

Két plazmatévé között a földön

Egyébként ma délután a jobbik néhány prominensével beszélgettem, és nincsenek rólad valami épületes véleménnyel. Kisebbségi komplexusokkal küzdő nyilas senkinek minősítettek téged arppyka (emőke).
Előzmény: Törölt nick (200165)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200304
Ja, azért agyalok azon, ha itt mindenki rasszista szempontrendszer szerint értékel, ráadásul a fehérek kárára, akkor mi miért nem tesszük ezt?
Adja magát, nem muszáj permanensen hülyének lennünk, még ha fehér a bőrünk, akkor sem. Csak saját kulturális fékeink gátolnak ebben, de úgy tűnik ideje túladni ezeken. Akkor meg?
Előzmény: kaliban01 (200290)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200303
"nem hozakodtam volna elő azonnal a legnyilvánvalóbbnak vélt rasszista indítékkal " Mohácsi szerint ez legnyilvánvalóbb. Szerencsére a rendőrségnek nem. Ok, de nem a legnyilvánvalóbb. Már csak azért sem helyes ilyen feltételezéseket alapul venni (Mohácsi még fel is szólítja (???) a rendőrséget ez ügyben) mert magát a nyomozást is vakvágányra terelheti, ha erőltetik a rasszista vonalat. Ráadásul a nagy rasszista náci egyének (vagy akiket annak tartanak) igencsak meg vannak figyelve, abban biztos lehetsz.
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200302
Értem én, sőt, teljes mértékben azonosulok felháborodásoddal, de valszeg trianonnal ellentétben a cigánykérdés nem külföldön fog eldőlni.

Vagyis a belföldi propagandára kell inkább figyelni, mint a BBC-re. Amúgy sem bír már olyan hú de jó névvel e csoport, az a patinás múlt igencsak megkopott, hisz a zsidók kapcsán igencsak leleplezte magát e csapat.
Ami nem kicsit röhejes, mert az új, fehér, öngyűlölő, rasszista doktrína szerint az izraeli sem kóser. Van nekik egy nagy hibájuk, méghozzá faji alapon: jobbára askenázik, vagyis többségüknek fehér a bőrük.

Ha a viszonylag védett zsidók is is ilyen elbánásban részesülnek, akkor mire számíthatunk mi? Amúgy faji alapon, hisz mostanában ez a PC, a bevett.
Előzmény: avilo (200288)
meghallhatom Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200301
"de erre nem számított és most reszketve nyüszít valahol, de nem tudom sajnálni."

Szerintem tevedsz.Most egy par ados nyüszit es rohan elökeriteni a következö reszletet.
Detonátor Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200300
"Sajnos valóban ezerféle "megoldás" létezik - én nem hozakodtam volna elő azonnal a legnyilvánvalóbbnak vélt rasszista indítékkal - ez biztos."

Ezzel egyet tudok érteni. Ha nem igazolódik be, ugyanolyan veszélyt rejt a dolgok további alakulása szempontjából, mint a másik változat.
mamicska Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200299
és itt a M. V által legnyilvánvalóbbnak vélt indítékra gondolok

nagy hiba volt ez, még akkkor is, ha netán igaza lesz
mamicska Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200298
látatlanban lőtt az biztos, talán tisztában sem volt a következményekkel - vagy nagyon hülye az illető, vagy tudta mit csinál, de erre nem számított és most reszketve nyüszít valahol, de nem tudom sajnálni.
Aki ilyesmire szánja el magát vagy ráveszik egy ilyen tettre ( mert ez is elképzelhető) - minimum viselje a következményeket.
Sajnos valóban ezerféle "megoldás" létezik - én nem hozakodtam volna elő azonnal a legnyilvánvalóbbnak vélt rasszista indítékkal - ez biztos.
Előzmény: Detonátor (200296)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200297
Azaz. Nem akarta megölni őket, ez 100%. Hülyén hangzik, de egy vonalba kerül sajnos a lövedék és a későbbi áldozat.
Előzmény: Detonátor (200296)
Detonátor Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200296
A támadó szerintem elszámolta magát. Ölni biztos hogy nem akart. Sajnos ez már sovány vigasz, mivel meghalt két ember.
Előzmény: mamicska (200292)
Daisho Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200295
Illene...
Előzmény: IDKFA (200274)
Daisho Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200294
Én nem tudom a képviselők mire esküsznek fel. Lehet hogy jobb is. Nem mindenki ismeri a "Hazámat szolgálom!" jelentését.
Előzmény: kaliban01 (200283)
Tzp Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200293

Nem tudom, hogy elvárható egyáltalán a BBC-től, hogy ilyen mértékben beleássa magát. A cikk alapvetően korrekt volt, Mohácsiék ferdítettek benne nagyot. A cikkben pl a képaláírás az hogy nem tudni hogy valójában kik voltak az elkövetők és miért tették. Tehát a cikk lényegében csak öszefoglalta a dolgokat. Nagy felelősségünk van nekünk abban, hogy hagyjuk hogy a Mohácsi-félék szabadon garázdálkodjanak a sajtóban. Ráadásul a levélben olyan részek is vannak, amihez a BBC kicsi. Pl elvárni tőlük azt, hogy a cigányprobléma etnokultúrális okait feltárják ahoz szembe kéne menniük a ma uralkodó PC világgal. Biztos hogy nem tesznek ilyet meg könnyen. Elég lett volna szerintem csupán arra rávilágítani, hogy a cigányság körében elterjedt az uzsorázás és az ilyen jellegű támadások során cigány uzsorások támadnak az áldozatra megfélemlítés céljából.

Mellesleg vanak kiebb tévedések is, Rajmund nem poénból ölte meg a gyereket, hanem egyszerüen aggreszív a konfliktuskezelése, mert a cigányoknál általában az és amiatt.

Előzmény: avilo (200276)
mamicska Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200292

Sehol a kepeken nem mutattak a lukat a redonyon

sőt! Nem is lőtt senki és nem is halt meg senki - kitaláció az egész, igaz?

már nehogy úgy legyen, ami úgy volt

gömbvillám vót az!

Előzmény: powerfactor (200175)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200291
Hátha elrakják valahová Afrikába...

No az érdekes lesz ha így történik, hisz a feketék a cigányokkal megegyező rasszjegyekkel bíró indiai bevándorlókat ugyanúgy utálják, mint a kaukázusi rassz többi képviselőjét.

Azért azt megnézném, hogyan bólogat az ugandai vérvád esetében, mikor az indiai származású kereskedők és boltosok ellen irányul.
Nehéz dolog ez egy cigány sovinizmust felvállaló jogvédőnek Afrikában aszem, hisz ha mondjuk Dél-Afrikában helyesli a portugál, búr, angol fehérek üldözésére és gyilkolására, akkor nehezen tekinthet el az indiaiak hasonló kezelésétől.
Hát van gond.
Előzmény: iimperial (200281)
kaliban01 Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200290
Nem kell senkire hagyatkozni, sem a BBC-re, sem a CNN-re, se senkire, 20-évvel a rendszerváltás után, visszatértünk a Hofi-féle virágnyelvre...vicc...rossz vic...
De ezt nem kéne csinálni, még az elején vagyunk, most még lehet változtatni, itt az Internet, amit (egyelőre) még nem korlátoznak, itt kell mondani és mondani és mondani, megállás nélkül, bármennyire is fárasztónak és céltalannak tűnik.
Márpedig, nem az.
Naponta ébrednek rá emberek és naponta kérdezik a "Miért ?" szót, ami az alap egy emberi lénynél.

Előzmény: Törölt nick (200284)
Detonátor Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200289
A bors cikket lehozta a c-press is.
avilo Creative Commons License 2008.11.05 0 0 200288

igazad van de, en legalabb levezettem az idegem, ennyire jo volt. Bar azt irtak mindenkeppen valaszolnak:-). Majd berakom azt is.

Mindegy, nekem minden külföldi (fele angolszasz) ismerösöm tudja mit müvelnek a ciganyok Magyarorszagon...

Előzmény: Törölt nick (200284)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!