Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
A lakásokat lakásbérleti szerződéssel rendelkező lakók lakják, nem albérlők! Határozatlan idejű lakásbérleti szerződéssel rendelkező főbérlők. A bérlakásokat sehol sem lehet albérletbe kiadni.
Nem ismerem Sos Ferencet de talan megtudja különböztetni a berlöket es az alberlöket. Lehet hogy igaza van tisztazatlanok a körülmenyek .Talan sokan mar nem is ott lakna de papiron ök a berlök kiadtak alberlöknek azok meg össze vissza kötöznek mindent nem erdekli öket.
Ne nagyon kavarjatok ezzel, mert ha kimegy a vizmű és illegális vezetékezést talál, akkor ott nem 100e-res birságok lesznek és lesz olyan is, aki szerződésszegést fog emlegetni. Nem vicc, ha valaki engedély nélkül vezetékez és ha csak egy illegális (a tervekben nem ott és nem úgy szereplő) vezeték van, akkor bármi díjat jogosan kérnek, mert NEM felelős az IKV azért, amit más vezetékez és nincs a terveken.
Csak mondom, itt egy VT belefutott ebbe és millás nagyságrendű büntetést kapott.
Te infód volt az utolsó, amit elolvastam, nem büncselekmény, hanem bizonyzitottság hiányában felmentették, mikor tudott volt, hogy a sértettet megfenyegette, ugyan milyen bizonyitékot vártak. Más sem hiányzik, mint hogy visszajöjjön Franciaországból tovább uszitani a cigányokat és ujra elmondja a királyi TV-ben vizióit egy géppisztolyokkal felszerelkezett roma seregröl.
Egyetértek a roma vezetőkkel, Barack Obama megválasztása jó példa. A magyar palamentbe legalább két roma miniszter kellene: Mohácsi Viktória és Kolompár Orbán.
Valahogy ezen a kérdésen átsiklott ezért újra beirom.
Sziasztok, én arra szeretnék választ kapni a topik romákat harciasan védő olvtársaktól, hogy mit tegyek amikor a több milliós mercivel érkező roma család eggyik tagját a boltomban lopáson kapom, akkor én egy rasszista köcsög vagyok mert ő csak belepróbálta a zsebébe a másik kettő mellé. Erre azt mondtam, hogy akkor majd a rendörség eldönti a videó felvételek alapján ki mond igazat erre életveszéjesen megfenyegettek, hogy szétverik a boltomat a családommal eggyütt.
ha FŐbérlő, akkor tovább adja az ingatlant vagy egy részét az ALbérlőnek, aki neki fizet. Ha bérlő, akkor nem adja tovább. (szerintem nem lehet továbbadni, de lakásnál és nálatok nem tudom a rendszert)
Mindig kevered ezeket és ez sokaknak megtévesztő. Azt hiszem, hogy nálatok bérlők vannak simán.
Wazze, ezt Sós Ferenctől kérdezd meg, aki ezt nyilatkozta!
"A cég szerint a költségek jelentős része a vízfogyasztásból származik. A Cserepes sori házaknak ugyanis csupán egy közös vízórájuk van. Így nem tudnak mást tenni, mint a telepre bemenő vízmennyiséget szétosztani az ott lakók között. Soós Ferenc szerint nem oldható meg a lakásonkénti vízórák felhelyezése, mert abérlők által, engedély nélkül a csövek „összevissza" lettek vezetve az évek során, és még a vízmű sem tudja pontosan, hogy melyik vezetékre melyik lakás csatlakozik."
Pedig hamar meglehetne tudni.Sorba allitani a környek uzsorasait ismerik öket.Utana lehet kezdeni az elsön mire harmadszor kerülne sorra örülne hogy beszelhet.
Nem tudom Pesten a berlakasba az atkosban volt gaz es villanyora azt fizetni kellett meg a lakbert.Vizet csatornat nem emlekszem hogy kellett volna fizetni.
Azzal ugyan sokra nem mennek. No de ha a cigány vezetök miniszteri állást igényelnek, akkor ne csak azt lássák, hogy az uj USA-elnök fekete, hanem ugyan vegyék már észre azt is, hogy egy kiemelkedö egyetemen diplomázott.
Sziasztok, én arra szeretnék választ kapni a topik romákat harciasan védő olvtársaktól, hogy mit tegyek amikor a több milliós mercivel érkező roma család eggyik tagját a boltomban lopáson kapom, akkor én egy rasszista köcsög vagyok mert ő csak belepróbálta a zsebébe a másik kettő mellé. Erre azt mondtam, hogy akkor majd a rendörség eldönti a videó felvételek alapján ki mond igazat erre életveszéjesen megfenyegettek, hogy szétverik a boltomat a családommal eggyütt.
EZEK UTÁN ÁLJON ELÉM AZ AZ EMBER AKI AZT MONDJA, HOGY SZERESSEM ŐKET.
Te Life lehet hogy sokan akik oda vannak bejelentve tovabb adogatjak a laksokat alberlöknek.Mert ugye aki oda van bejelentve es ott lakik az berlö.Hogy van ez meselj.
,,A számlák már a jogászoknál, te meg a magad kis rosszindulatú világában..." te ,a videódon a vízórás nő mellett láttam gyereket is,gondolom annak is van anyja. na,hogy jön ki a vízfogysztás havi 1m3-re,azaz 200 forintra ?
Az,hogy a számlák jogásznál vannak,nem jelent semmit. majd ha lesz végeredmény,arra ugrálj. A riportodban meg mi az a kamu duma a házaspártól,hogy 290ezres vízszámlát kaptak? Ki is fizették ?
Ásó, lapát és kiássátok a vízvezeték helyét. Átlag 200 ft/m a KPE cső (gerinc+leágazások), ennek az árát igazán nem tétel szétdobni (pár doboz cigi ára), a többi "csak" munka. Gondolom, ha már össze-vissza kötözgetni tudtok, akkor rendesen is be tudjátok kötni. Az árkok betemetése előtt átvetetni a melót az IKV-sokkal.
Persze ne nagyon reménykedjetek, valószínűleg mehettek ti is Jánoshalmára. Nemrég jártam arra, meg vannak művelve földek, szőlők. A helyiek panaszkodnak, hogy nem kapnak napszámost, így munkalehetőség is van...
Szvsz nyugodtan meg lehetne ezeknek a romavezetöknek igérni, hogy követni fogjuk az USA példáját, amint egyikük diplomát szerez a Harwardon lehet belöle miniszter Magyarországon