Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
De már nincs. Egy romhalmaz van/ahogy láttam a képeken/ meg össze-vissza buherált vízvezeték/villany stb. És bevallottan nem fizetők - akik szarnak a többség érdekeire.
- az ottlakók meg elfelejtettek v.mi turista látványosságot csinálni abból hogy az ott egy c. telep ami a préri meg a bölények után van...
*A világon nem tudsz egy olyan faluba/városszélre/etnikai közösségbe betévedni hogy nincs kaja/szállás/v.milyen megszervezett utaztatás/shopping/népművészet/kézműipar/zene
*csak a ciányoknál.
Hidd el tudom. Szarabb helyeken is laktam már mint egy c. telep/tábor - de mind önellátó volt. Tudott szolgáltatásokat nyújtani - aztán helyi szinten elosztani.
Akkor óvatosan meghallgatni a jogászt,akinél most a papírjaitok vannak,aztán ha perre viszitek,ott be kell mutatni majd minden papírt nektek is,meg az IKV-nak is. Csak nehogy nagyobbat bukjatok,mint amit a csendben maradással nyernétek.
,,Ezért mondta az Elmű embere, hogy azért olyan magasak az áramdíjak, mert a lopásokat is hozzászámolják."
Közeli rokonom 40 milliós házában is lopott villannyal megy még az 1 milliós,egyedi megrendelésre került cserépkályha is. Az új építésű családi házak 1/3-ába már gyárilag kötik be a fekete villanyt. Ez egy ilyen ország.
Úgy hangzott? Pont azért kérdeztem mert az az aggodalmam támadt hogy néhány agyas ember a többséget megvezetve egy ilyen trükkel tömegeket zsákmányolhat ki, közben jelentős politikai hatalmat szerezve mint a maffia Amerikában az olasz bevándorlókkal. Szerinted ez olyan vicces gondolat? Pont azért kérdezelek téged, mert szó esett a vajdákról és kíváncsi voltam a véleményedre hogy lehet-e ilyen törekvés egyesek részéről. Ha marni akarsz, nyugodtan, de ez pont nem ellenséges kérdés volt.
Ennek a két témának semmi köze nincs egymáshoz... annak, hogy nekem leépítenem kell, őket meg kiebrudalják, mert gátlástalan politikusoknak kell a hely, ill. a kenőpénz. De tudod te ezt nagyon jól...
Azért jól eljutottunk Life IKV-s szippantós számlájától a pottyantós, és egyéb budi élményekig. Meg, hogy ki milyen gyakran szippantatja a gödrét.. :DDD
Azt, hogy isten mentse a cigányságot - de a többséget is - attól, hogy a nyomorgókon élősködők kezébe még hatalmat is adjon valaki. Ugye csak tréfának szántad?
Ebbe most annyira nem folynék bele - de egy cs. sori riportban olvastam hogy voltak akik bevallották hogy soha semmiért nem fizettek. Soha semmiért. Akkor? Nyilván ráterhelik a többségre.
U.ebben a riportban - a cs. soron össze vissza buherálták a lakók csöveket/víz stb. Minden illegális...
Nyilván ingatlanpanama is játszik - dehát mit is keresne ott/belvár - egy ilyen c. telep? Ez mindenhol a világon a városok szélén van. Sőt sokkal messzebb. Ha megcsinálja a tetőt okés - ha nem akkor beázik...
A c. telepek lakóit nem fogja érdekelni soha hogy pl. mi az az idegenforgalmi bevétel - ami még egy legcsóróbb peruit/arabot/feketét is lázba hoz ha kis falujába tévednek - aztán elkezdik gyártani a szebbnél szebb kézműves termékeket/helyi kaját/zenét/hotelt stb
Vazze : "Szerintem igencsak 2 számjegyű... " Miért írtam 2-tőt? 7 akart az lenni, hét számjegy. :DDD Pedig a 2 billentyű igencsak messzire van egymástól...
Na,szerintem beszélje meg minden lakó,hogy reggeltől estig még véletlenül sem nyitja meg a vízcsapot.Aztán nézzétek meg a főmérőt óránként,hogy mennyire pörög. Ha egyenletesen pörög, valahol el van repedve,törve a vezeték,he meg csak néha,akkor lopják a vizeteket.
Nem kell reklámozni, akkor egyelöre nem lesz gond belöle, mert nincs kapacitás kikeresni azt, hogy kinek van ilyenje még. Amúgy nem szabályos. Ha meg a vizzel együtt fizeted a csatornát is, akkor soha az életben nem jönnek rá. (persze ha van ott csatorna)
Figyeld meg, hogy menniük kell onnan, mert értékesek a telkek. Azért akárhogy is nézzük ez nagy g**iség, és mondjon bárki bármit LIFE-ékra, még engem vagy bárki mást is kiraknának onnan, ha az lenne az érdekük. Ellehetetlenítenének minket is. De a cigány az ugye cigány, gondolják úgyis mindenki szarik rájuk, így még jobban fel vannak bátorodva. Megsúgom, Botka éppen most törli ki a seg**ét LIFE-ék petíciójával... utána meg kajánul röhög rajtuk... Durva szavak, de így van ez... szemét politikusok.