Ez a topik kiemelt figyelmet kap a moderatúra részéről.
Az alapelvek egyszerűek:
- Érvelj, vitatkozz, beszélgess. Ne személyeskedj és ne dehumanizálj.
- A politikus is ember. Az olvtársad is. És te is az vagy.
- Ne írj le olyat, amit visítva jelentenél, ha az ellenoldal írná. Negatív véleményt is meg lehet fogalmazni mocskolódás és személyeskedés nélkül.
- Ha csak balhézni, provokálni vagy gyűlölködni tudsz, mehetsz más fórumra.
- Amíg ki vagy tiltva, ne gyere vissza folytatni másik nicken sem. Nem éri meg.
- Olvass törlési értesítőket, és szívleld meg az ott leírtakat.
- A törlést fogadd el, ne jogászkodj és ne próbálgasd a határokat.
Félek a görögöktől ha ajándékot hoznak is. Akkor nem csak nekem vannak aggályaim egy esetleges nagy összeborulással kapcsolatban. Eddig is úgy láttam hogy a legjobb lenne a Magyar Köztársaság törvényei szerint kezelni a problémákat, és ez megerősít benne.
Akkor bizonyára nem probléma, ha ezekre az állításodra linket kérek.
Hogy a c. család bevallotta hogy soha semmi közműdíjat nem fizettek a cs. soron?
Egy olyan riportban volt - ahol a riport szerint te is nyilatkoztál/meg ott voltál a riport közben/legalábbis rád hivatkozott a cikk író. Lehet hogy még sok nem fizető nem nyilatkozott csak nem fizetnek soha semmiért? T
Te meg nem érted hogy miért verik rá a többire? Hát mert - miattuk.
Nem fogok linkeket szállítani. Olvastam/te szerepeltél benne/a riportot a csókosod készítette és megemlített/aki meg bevallotta hogy nem fizet az bevallotta.
Láttam érdekes helyeket én is, bár bevallom hogy néha nem figyeltem a folklórra (különösen az egyik helyen ahol felhő nélkül is mintha dörgött volna valami). Nekem ez a szitu ambivalens, mert sok minden szól a lakók ellen, de ugyanakkor vannak olyan momentumok amelyek nem tetszenek a hivatalos szervek viselkedésében, és rosszízű következtetésekre adnak alapot. Eddig látok jelenleg.
Ez a nem fizetős dolog nekem most nem rémlik. Akkor viszont LIFE merne tüntetni az önkormányzat előtt? Kézműves termékek? Kosárfonás, ilyesmi? Talán ilyen kisebb vállalkozásba bele tudnának fogni, de hotel, étterem elég nagy falat.
De már nincs. Egy romhalmaz van/ahogy láttam a képeken/ meg össze-vissza buherált vízvezeték/villany stb. És bevallottan nem fizetők - akik szarnak a többség érdekeire.
- az ottlakók meg elfelejtettek v.mi turista látványosságot csinálni abból hogy az ott egy c. telep ami a préri meg a bölények után van...
*A világon nem tudsz egy olyan faluba/városszélre/etnikai közösségbe betévedni hogy nincs kaja/szállás/v.milyen megszervezett utaztatás/shopping/népművészet/kézműipar/zene
*csak a ciányoknál.
Hidd el tudom. Szarabb helyeken is laktam már mint egy c. telep/tábor - de mind önellátó volt. Tudott szolgáltatásokat nyújtani - aztán helyi szinten elosztani.
Akkor óvatosan meghallgatni a jogászt,akinél most a papírjaitok vannak,aztán ha perre viszitek,ott be kell mutatni majd minden papírt nektek is,meg az IKV-nak is. Csak nehogy nagyobbat bukjatok,mint amit a csendben maradással nyernétek.
,,Ezért mondta az Elmű embere, hogy azért olyan magasak az áramdíjak, mert a lopásokat is hozzászámolják."
Közeli rokonom 40 milliós házában is lopott villannyal megy még az 1 milliós,egyedi megrendelésre került cserépkályha is. Az új építésű családi házak 1/3-ába már gyárilag kötik be a fekete villanyt. Ez egy ilyen ország.
Úgy hangzott? Pont azért kérdeztem mert az az aggodalmam támadt hogy néhány agyas ember a többséget megvezetve egy ilyen trükkel tömegeket zsákmányolhat ki, közben jelentős politikai hatalmat szerezve mint a maffia Amerikában az olasz bevándorlókkal. Szerinted ez olyan vicces gondolat? Pont azért kérdezelek téged, mert szó esett a vajdákról és kíváncsi voltam a véleményedre hogy lehet-e ilyen törekvés egyesek részéről. Ha marni akarsz, nyugodtan, de ez pont nem ellenséges kérdés volt.
Ennek a két témának semmi köze nincs egymáshoz... annak, hogy nekem leépítenem kell, őket meg kiebrudalják, mert gátlástalan politikusoknak kell a hely, ill. a kenőpénz. De tudod te ezt nagyon jól...
Azért jól eljutottunk Life IKV-s szippantós számlájától a pottyantós, és egyéb budi élményekig. Meg, hogy ki milyen gyakran szippantatja a gödrét.. :DDD
Azt, hogy isten mentse a cigányságot - de a többséget is - attól, hogy a nyomorgókon élősködők kezébe még hatalmat is adjon valaki. Ugye csak tréfának szántad?