Na, kb erre gondoltam sötétség alatt...
Ki beszél itt hazaárulásról? Egyedül te. Nem lestem a fickót, nem foglalkoztam vele. Észrevettem, majd a rendezvény után kérdeztem tőle valamit. Igaziból a válasza akasztott ki.
De nem magyarázom már el többször.
Hehe, már a Bmen is van világitás:-) Amúgy meg éjszaka nálatok is elsötétedik, nem? Legalábbis a kari napok filmünkben van egy jelenet, amikor kikapcsolják a lámpákat, és hirtelen tök sötét lesz a közgáz:*-)
Lécci ne adjál az én számba semmit sem.
Vannak olyan gondolatai a Miépnek, amivel egyetértek, de nem vagyok miépes. A gondolkodásmódom meg a sajátom, nem szoktam tanácsot kérni senkitől, hogy hogyan is gondolkodjam.
Hogy miért is mentem el? Egyrészt mert nem hiszek a médiáknak, jobb saját szemmel látni a dolgokat, mert akkor legalább tudom, hogy mi történik ott.
Másrészt meg szerintem is le kéne mondania d-209nek. Már eleve a szellemi képességei miatt sem alkalmas miniszterelnöknek (amikor a szegénységpártinál kiröhögték, és felnézett sütött a teljes értetlenség és sötétség az arcáról, nem értette, hogy miért röhögnek. Ez siralmas volt, akkor éreztem először úgy, hogy ez a pasi értelmi fogyatékosok közé való max.), de a múltja miatt erkölcsileg sem az.
De az,hogy ott vagyok, az nem jelenti azt,hogy a felszólalók minden szavával egyetértek, s mindenki aki ott van.
Szerencsére nem hallottam mit mondott. De elég volt az ostoba vigyorukat látni. Majd utána elkezdték a párt fotózni, s mivel mögöttem álltak én is rákerültem a képekre.
Fotósok a himnusz alatt is dolgoznak. Ezt már a múlt rendszerben is megfigyeltem. Fotózzák, hogy az emberek éneklik a himnuszt. Képzeld el, ha nem így lenne, nem lennének képeink pl. az olimpiai bajnokainkról a dobogón állva stb.
Itt nem a balosokról van szó, hanem a fotósokról.
"Kedves fenykepeszek,
Ti valóban ennyire sötétek vagytok, hogy nektek a Himnusz csak egy kötelező nyüg, amit iskolai ünnepségeken végig kell állni csendben?"
A Himnuszt legjobban a focirajongók interpretálják.
A zenekar csak a felénél tart de ők már ordítanak mert befejezték.
Nem jobb vagy balodali focirajongók, csak 99 %-uk.
Úgy 30 éve mindig.
Akármilyen rendszer alatt.
Lehet szepen enekelni, bar tenyleg szomoru. Amugy meg a szovjet himnusz utan a legszebb :) Megvaltoztatni akkor lenne erdemes, ha kicist osszeszedne magat a magyarsag, mert most csak vmi giccset tudnanak csak osszehozni. Talan ha a magyarsag "hatarokon ativelo ujraegyesitese" megtortenik, akkor lehetne egy optimista hangvetelut irni.
Szóval amíg az igaz magyar emberek áhítattal éneklik vagy hallgatják a Himnuszt, néhány sunyi besúgó figyeli őket. Akinek nem jól mozog a szája, azt ki lehet kiáltani a nemzet ellenségének, hazaárulónak, idegenbérencnek.
Kedves barátom, te a Himnusz alatt miért nem a Himnuszt hallgatod vagy énekled, miért másokkal foglalkozol?
Mindig ott kezdődött a baj ebben az országban, amikor valakik elkezdték másoknak megmondani, előírni, hogy hogyan kell gondolkodni, hogyan kell érezni. Abba kéne már hagyni.
Hé, nyugi, honnan veszed, hogy a fotóriporter balos? Egyébként lehet, hogy csak nagyon nem tud énekelni, és nem akarta, hogy Te a vájt füleddel kiröhögd:-)) Mellesleg, tényleg nem kötelező. Vagy igen?
Ódri kedves, ugye van otthon nemzetiszín zászlód? Mert holnap már anélkül nem mehetsz ki az utcára, mert Bencsik bácsi megmondta a Sajtóklubban, hogy azzal kell nevelni a rendőröket. Olasz zászló is jó, a rendőrök nem bírják megkülönböztetni. Aztán ne lepődj meg, ha kétféle rendőrt fogsz látni. Amelyik az Orbán-kormány alatt szocializálódott, az sírva fog átölelni, és veled együtt fakad majd Himnuszra. De azokkal nagyon vigyázz, amelyikek az igazi vagy a lopakodó diktatúrában antiszocializálódtak, mert azok nevelésre szorulnak. Mert ők a vörös patkányok serege. Kicsi vagy még, biztos nem tudod, kik voltak a népnevelők. Mégis, ha követed Bencsik néptanítóbácsi utasításait, te leszel a hajdani népnevelők dicső utóda. Dagassza kebled a büszkeség, és legyél te az SMS-forradalom legszebb partizánlánya! És ha Himnuszt énekelsz, sose feledd, hogy abban az a legidőszerűbb sor, amely Tokaj szőlővesszeiről szól, mert abból is gyarapodik a vezércsalád vagyona.
figyu confs, o a fideszt tartja legalkalmasabbnak, en az szdsz-t, te meg nem tudom, kiket.
szerencsere demokracia van, es nem csak, hogy ezt megteheted, de szavazhatsz is igy, es ha eleg sokan (:)) gondolkoznak hasonloan, akkor az a kellemes elmeny er, hogy az fogja vezetni az orszagot, akiket te a legalkalmasabbnak tartasz.
nem hinnem, hogy ezert barkit is le kene sajnalni.
ok emiatt vesztettek.
végigolvastam a topicot, néha felröhögtem, de a legtöbb esetben mélységesen elszomorított, hogy egy egyetemista hogy lehet ennyire sötét.
Ódri, nem veszed észre, hogy tényleg hatalmas baromságokat mondogathatsz, ha még a többi jobbos sem áll ki melléd? ez azért elgondolkoztathatna