Ez a csörlőslökösproject nagyon űrtechnikás. Első lényeges momentum, hogy a kiszemelt 5mm vastag vaslemezt először a kert végében a kerítésnek támasztva, ill. a földre borítva kell érlelni egy 25-30 évig, és ha már elég ántik, na akkor kell nekifogni:)
Féjszbúkon van egy képsorozat róla, de majd valamikor teszek fel pikaszára is, csak össze kell szedni hozzá a képeket, mert nem mindegyik készült fényképezővel.
Ha minden jól megy én a hétvégén megnézem Jani játszóterét. Sztem jó móka lesz.
Más:
Iván!
A verebek azt csiripelik, hogy finishben van a lökös projekt. Lehetséges erről már valami képes beszámolót látni itt vagy a picasan. Vagy ez über-szuper-titkos NASA cucc :)))))))))))
Szerintem a túrán rábeszélhetnénk, hogy adjon elő egy izgalmas bábjátékot a legutóbbi menetéről. Asszem a múlt hétvégén volt valami menet, hívott engem is de nem értem rá, viszont megígértettem vele, hogy emide rak majd valamit, hátha elkap minket az ékszíj
Tudom,hogy itthon duplája ezért néztem a messzeségbe csak túl sok kompatibilitási feltétel van amiből nem tudom,hogy mi igaz.Ezért dobtam be képen is a rendszer összetevőket.
Azért az sírva röhögős, priceless jelenség lenne, ha a kolléga végül a bábjáték vagy a pantomim mellett döntene, és így illusztrálná a Toyota kalandjait a dzsuvában! :)))
"Hanem a legközelebbi túrát bízzuk már a 4runner Janira, szegény folyton itt áradozik a saját helyéről és le sem sz.rjuk :) állítólag jó hely, kevesenn km-rel megvan az élmény, mindenféle pályákkal, de erről ő többet tud mondani. Úgyhogy Janikám, léccives rakjál ide valami élménybeszámolót he."
Meg fotót, videót, annál jobb reklám nem kell egy "játszótérnek".
Hanem a legközelebbi túrát bízzuk már a 4runner Janira, szegény folyton itt áradozik a saját helyéről és le sem sz.rjuk :) állítólag jó hely, kevesenn km-rel megvan az élmény, mindenféle pályákkal, de erről ő többet tud mondani. Úgyhogy Janikám, léccives rakjál ide valami élménybeszámolót he.
KÖZLEMÉNY: Jövő vasárnap (Április 1-én) ismét túra a Dunakeszi - Vác vonalon. Találkozó 9-kor a Dunakeszi 2/a mellett lévő TESCO parkolóban (N47 37.142 E19 09.975). A korábbi túrákkal ellentétben nem Csővárt célozzuk. Először a Fót-Vácrátót tengelyen mutat nekünk Nelson kolléga ezt-azt (patakátkelést, homokbányát, crosspályát, miegymást), majd kiruccanunk az erdőkertesi minisivatagba, elkanyarodunk egy kissebb kőbánya felé, és valamikor késő délután - kora este Rád-Vác magasságában zárjuk a programot. (Valamikor délidőben tartunk egy pihanőt Vácrátóton a "szokásos helyen", aki elfáradt az itt (is) kiszállhat. Az utakat lejártuk, remélhetőleg nem lesz kóválygás. Ha addig nem esik 20-30mm eső, akkor nem kell különösebben nehéz terepre számítani, ugyanakkor a fent említett játszótereken mindenki az igényei és a vérmérséklete szerint meggyötörheti az autóját megmutathatja mit tud. Aki nem keresi a bajt az valószínűleg egyben hazajut, de a túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt. Arra azért számítsatok, hogy lesznek bozótharcos részek is, de nem rosszabbak, mint a korábbi túrákon.
Rántó- és vontatókötelet, PMR-t, egész napra enni és innivalót hozzatok.
Néhány apró kérés: Amikor konvojban haladunk, akkor: - mindenki tartsa szemmel a mögötte jövőt, és lassítson, vagy álljon meg ha az lemarad (főleg az elágazások után). A PMR sajnos eléggé korlátozott hatótávú főleg dombos részeken, és ha megint olyan szép számban leszünk mint a múltkor, akkor elég nehéz a kettészakadt társaságot újra összeterelni. - tartsunk 2-3 autónyi követési távolságot, főleg a nagyobb emelkedők és lejtők környékén, hogy ha az előtünk haladónak nem jön ki a lépés, akkor legyen elég helye korrigálni. - emelkedő után ne álljunk meg rögtön kifújni magunkat, mert a mögöttünk lévők a meredeken rekednek, és esetleg nehezen tudnak majd újra elindulni. A fent említett játszóterektől eltekintve lehetőség szerint az úton haladjunk. A "vetésben/szántóföldön előzöm a sort" jópofa mutatvány lehet, de nagyon nem használ a rólunk kialakult (amúgy sem rózsás) képnek.
Eddig nekem is megjött minden Kínából!Max.3 hét de volt,hogy 8 nap alatt.
" Sőt néha még könnyebb is velük szót érteni, hihetetlen, hogy hány magyar nem képes magyarul írni-olvasni,"
Ebben is egyetértünk!A borzalmas helyesírási hibák még hagyján /én is kettes voltam belőle,hát gondolhatod mi van ha még én is elszörnyedek/ de értelmezni képtelenek írott szöveget és értelmezhető írást sem képesek produkálni sokan!Mondjuk én vasutállomáon dolgozom így viszonylag hozzá vagyok szokva,hogy minden köszönés és bevezetés nélkül csak odaböfögik : "Melyik megy Kanizsára?"
Azé ez a link érdekes ám..... :o)))) Nem mondom, hogy nagyon messze áll tőlem, de asszem valahol máshol kellne keresgélnem. Biztos, hogy ezt akartad ide tenni? Mert hogy ezen egy tanulmányi versenyre lehet jelentkezni, amit ha jól látom, a MOZAIK kiadó szervez. :o)
"de a Kínaival még vannak fenntartásaim, igaz hogy óccó, de kb ilyen a megbízhatóság is, nem annyira stabil mint egy ángélus csomagküldő mondjuk"
Én rendszeresen rendelek Kínából (mindenféle webshopból és eBay-ről is), meg eBay-en keresztül Európából és USA-ból, de eddig semmivel sem tűnt rosszabbnak, kiszámíthatatlanabbnak, mint a többi. Két csomagom keveredett már el Németországból, az angolok küldtek hibás terméket, egy ausztrál arc nem azt küldte, amit rendeltem stb, a kínaiaktól viszont eddig minden megjött, hibátlanul, olcsón. Pedig 20000 Ft feletti összegben is rendeltem már párszor. Sőt egyszer meghibásodott 3 hónap után az egyik műszaki cikk (100 dolláros nagyságrend), visszaküldtem és kicserélték gariba, mert ott komolyan veszik az 1 év garit is. Állítom, hogy nagyobb bizalommal vagyok a kínaiak iránt, mint a Vaterán seftelő dílerek iránt (akik ugyanúgy a kínaiaktól rendelnek mindent, és 200%-os haszonnal adják el a tudatlanoknak). Sőt néha még könnyebb is velük szót érteni, hihetetlen, hogy hány magyar nem képes magyarul írni-olvasni, a kincsók meg vállalható szinten nyomják az angolt.
"így aztán leszarom mennyire olcsó ha összerakom magamnak, inkább gyűjtök még egy kis pénzt és megveszem a készet. Csak keresgélés, utánanézés kérdése az egész."
Azért majd nyisd fel a kész dobozt is, mert sokszor oltári gányolások vannak a gyári cuccokban, sokszor a spórolás, sokszor az igénytelenség jegyében. Ezért szeretem a kínai webshopokat, mert ott lehet videót és fotót feltölteni és értékelést írni a termékről, így elég hamar kiderül egy-egy cuccról, hogy milyen a belseje.
És persze azt sem érdemes elfelejteni, hogy az Európában kapható márkák 95%-a gyakorlatilag kínai termékek matricázásával születik. Egy európai cég logójáért én nem adok ki feleslegesen pénzt, inkább megrendelem közvetlenül Kínából.
Ja, és a Kínából (meg Európából) érkező csomagok egy jelentős része általában Magyarországon tűnik el, valahol a Ferihegy és a címzett között. Néha még belföldi csomag is eltűnik. Vagy pl. ajánlott küldemény. Szóval a hiba elsősorban a "mi készülékünkben van".