Kuczora talán első jó meccse volt a Bundesligában tegnap. Ha jól láttam negyven percig egyáltalán nem játszott, akkor megsérült a jobbátlövőjük (aki szintén jobbkezes). Az Oldenburg nyomta a hét a hat ellent, Csenge két üres kapus gólt is szerzett, de most egy kivétellel az átlövései is bejöttek, meg voltak jó passzai is.
Érdekes, hogy a THC lerohanásban erőlteti a hét a hat ellent, aztán ha nem jön összes a gyors befejezés, akkor meg visszaállnak hat mezőnyjátékosra.
Szabó Melinda, Deli Rita vagy éppen Borsós is elmondta már többszőr hogy Mayonnade egy kiváló edző de emberileg egy nagyon nehéz eset, vannak fura dolgai.
Mayonnade lehet a világ leghatékonyabb klubedzője, de nekem személyében inkább tűnik a hagyományos régimódi magyar edző karakternek. Eleve az milyen, hogy van két kapusod, rájuk igazolsz a semmiből egy világklasszist és a két korábbi kapusoddal nem ülsz le megbeszélni a helyzetet.
a XXI. században élünk, még szép, hogy Mayonnade-hoz valahogy visszajutott Zsófi nyilatkozata
másrészt Zsófit én tartom olyan karakánnak, hogy ezt neki direktben is elmondta
már csak azért is, mert Mayonnade-dal lehet beszélni, meglehetősen normális embernek tűnik akkor is, ha eredetiben hallgatom
biztosan le vannak osztva a szerepek. Az isteni Cléo a legjobb kapus a háromból, ugyanakkor nem tudhatjuk, tervez-e babát a közeljövőben. Depuiset saját nevelés, az ő ideje eddig is el-eljött Sako mellett, el fog jönni Darleux mellett is. Fontosabb feladat lehet most Darleux-t összeszoktatni a védelemmel, mint Zsófit (akinek van a műfajban pár hónap előnye)
Ettől még érdekes, hogy a Fradi után egy nem túl jómódú csapatnak van a legerősebb 3. számú kapusa a BL-ben.
én Vámost nem szidtam, keversz valakivel, csak az irányító játékát, /s ezt sem egyedül, kvázi mindenki/
Persze. Amúgy milyen mindenki? 1-2 fradista meg egy magyargyűlölő kommentelő. Elek, Szilágyi, Köstner, Vova mind rábízta az irányítást, annyira mind hülye nem lehet. Mayonnade meg szintén nem hülye, hogy Petrát nézte ki irányítónak.
Az meg csak gyenge önigazolás próbálkozás, hogy az olimpia után gyakorlatilag két hét felkészüléssel Mayonnade megtanította irányítani, mert eddig egyáltalán nem tudott.
Heine tegnap odaadott Simonnak harminc percet, Bordásnak meg többet is, mint harmincat. A Fradi játéka még jobb is volt velük, de azért kiváncsi vagyok, hogy a CSM ellen mennyi időt kapnak. Meg mennyit védenek majd a románok ellen a magyar kapusok.
Szemerey keretben volt tegnap, de összesen egy lövést kapott, gondolom egy hetesre állhatott be. Óriási paraszt ez a Mayonnade, 14 góllal nyertek, de még így sem adott egy félidőt Zsófinak, végig Darleaux védett.
Na milyen, áruld már el! Megjegyzem nem a két játékoson röhögök, hanem az olyan bohócokon, akik a válogatottba követelik őket. Még várom a Planétát meg Tóth Gabit a válogatottba követelőket.😉
Amúgy itthon Vámost vagy Csibét is évekig szidtad, csak most bánatodra megállják a helyüket külföldön.
Ez sem így igaz,
én Vámost nem szidtam, keversz valakivel, csak az irányító játékát, /s ezt sem egyedül, kvázi mindenki/ ami most sokkal jobb és benne biztos voltam hogy megállja a helyét. Bánatodra ne jelents ki olyat, ami te találsz ki! Ezek a fikcióid!
Faluvégit igen, jogosa, eddig nem is volt jó.
Nem véletlenül maradt ki a keretekből.
Most jobbnak látszik, de még ezt egy világversenyen sem bizonyította.
Az egyértelmű, hogy most helye van, nem Töpfner szint.
Miért ne lenne ilyen, Jaukovics haza igazolt először a sérülései után, de Despotovic vagy Ivanovic is, Stanko is ment a szlovénokhoz a sikertelen metzi kaland után, Ryu is hazamenekült, amikor bepánikolt a franciáknál. De amikor Mörknek voltak térdproblémái, akkor a norvégok adtak neki extra fizetést és újra felépítette magát. Vagy Perianut, akit a Siófokról román bl csapatba menekítettek.
Ez az egyik fő dolga a nemzeti szövetségeknek, hogy segítsék a tehetségeiket a karrierjüket felépíteni adott esetben újra építeni.
Amúgy itthon Vámost vagy Csibét is évekig szidtad, csak most bánatodra megállják a helyüket külföldön.
Valójáhan arról van szó, hogy még a nyáron igazolták, az Ingstad sérülése után, de még jóval a Pintea sérülése elött, azaz azzal, hogy a Pintea visszatért (akit qrvára nem lehet fiatalnak nevezni, mert már a válogatottból is visszavonult), még egyáltalán nem került körön kívülre, így ok sincs az elküldésére, már csak azért sem, mert a pintea a méretei okán fokozottan veszélyeztetve van sérülések tekintetében, év közben meg a lehetetlennel határos beállóst igazolni.
1.Annak ellenére, hogy Magyarországon jellemzően nem a beálló a legmeghatározóbb poszt sem a klubcsapatokban (egy-két kivétellel), sem a válogatottban, Pásztor az elmúlt két szezonban 100 gól körül zárta az NB1-et. Miután eljött a Fradiból, az első szezonban is gólerősen játszott,tehát Pásztor már akkor is jó játékos volt. Hogy be kellett volna építeni? Na ja. Micsoda meglepetés.
2.Olyat látunk, hogy egy légiós helyett a román klubban román fiatalt játszatnak? Hát komám, ez lenne a normális. Csak mi nem ehhez vagyunk szokva.
Minden magyar játékos, akinek valami nem jön össze, az neked mekkora öröm lehet!
Amúgy meg Pásztor önerőből elérte, hogy egy Nantes kezdő játékosnak hívta, meg egy CSM is gondolt rá beugróként. De persze nagyobb élvezet belerúgni, mint elismerni amit elért.