Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nekem is ez a gondom. XP SP2-t használok. Az eddigi verziók mentek. (Egy másik gépen, amin használni akartam, mondjuk az előzők sem mentek, ugyanez volt a hiba, ami most itt is. A 0.771-es verzió még szépen fut.)
Pedig igaza van Volt Tuzernek, a katonai vezetes azt tekinti legfontosabb feladatanak, hogy a nagy harcerteku, pancelos technikat pusztitsak. Ami nagyon helyes hozzallas, az egyetlen apro gond, hogy ok az araboknal hasznalt KUB utegek szinvonalat sem erik el (akiknek az eredmenye: 33% izraeli, 66% arab megsemmisitett repulo*), mivel 100%-ban a magyar erot semmisitik meg.
Na de akkor legalább szándék volt, most meg még az sincs.
Ugy tunik, felreerthetoen irtam. Tehat mi a jobb: -ha korszeru fegyverzetre csak szandek van, mikozben 18 ezredet vetnek a harckocsik es bombazok ele. -ha korszeru fegyverzetre szandek sincs, mikozben 1 ezrednyit kuldenek a fegyvertelen/kezifegyveres "terroristak" ellen.
És amit én nagyobb bajnak tartok az, hogy a kiképzettség is erősen hiányos. Hiányzik egy alapvetően fontos mozdulat egyöntetű, kötelékszintű és villámgyors begyakorlása, mégpedig a kézfeltartásé. Úgy legalább a személyi állomány egy részét meg tudnánk tartani.
Röhej de rosszabul állunk mint a II. VH elött mert akkor legalább a szándék megvolt és elötte pár évvel el is kezdtük a felfegyverkezést.
Nem is annyira keves az a par ev. 1927-ben tavozott az antant ellenorzo bizottsag, 1930-31-tol mar eleg batran megszegtuk a bekeszerzodest (RUISK/harckocsizo kikepzes, kenyszersorozas ismetelt bevezetese, sorkatonak pancelosokkal kozos gyakorlatoztatasa, 1931M 15 cm-es vontatott tarack, ...)
Szerintem azert nem allunk rosszabbul, mert akkor az orszag tobbsege azt akarta, hogy tuleroben levo ellensegre tamadjunk ra!
Ott ahol most vagyok egy olyan ország amelyik lélekszámban alig kétszerese mint M.o de itt már három éve is úgy vélték hogy emelik a hds létszámát és modernizálnak. Azóta egyik projekt éri a másikat, és idén megint az előzőhöz hasonló 3500 fős létszámemelésről döntöttek. A lakosság csak kis hányada kérdi hogy miért .
Az egész társadalom átérzi hogy a nemzetközi helyzet bizony fokozódik " Bástya elvtárs után szabadon ".
A politikusok illetve katonák pedig csomagolva kezdik beadni a népnek hogy a pakliban pár nem kellemes dolog is benne van, pedig senkit nem kívánnak megtámadni.
Röhej de rosszabul állunk mint a II. VH elött mert akkor legalább a szándék megvolt és elötte pár évvel el is kezdtük a felfegyverkezést. Most a M. o világgal szembe menve csak az ingét tudja majd mellén széttépni hogy " ide lőjetek".