Keresés

Részletes keresés

maseratisti Creative Commons License 2015.04.22 0 1 2

Sok fiatal cseréli le a nagypapa hegesztő trafóját a modernebb, pici, kompakt inverterekre. 

 

Tegyük akkor ezeket tisztába. Invertert szabad venni, de azzal kalkulálni kell hogy az előnyök mellé hátrányok is társulnak (nem fog addig tartani mint a nagypapa trafója) szerencsés esetben ezt nem az első felhasználó tapasztalja meg.

 

MÁRKÁK! Ha nagyon gazdag/igényes vagy és nem számít a pénz (ha profi vagy ... akkor rossz fórumot olvasol) a KEMMPPI, ESAB, FRONIUS, MAHE, ERGUS, EWM, MERKLE, REHM, LORCH, MILLER, MIGATRONIC, LINCOLN ELECTRIC, lehet valamit kihagytam... közül érdemes válogatni.

 

Ennél lentebb van a befutott saját márkás kínai, illetve európai cucc RILON, JASIC, STAHLWERK ... hirtelen több nem jut eszembe. Ezek nyugodtan megvehetők.

 

Árban kicsit lentebb vannak hazai márkák amik szintén Kínában készülnek, nagyon jó minőségben. WELDI inverterek, IWELD, BLM, ALFAWELD, ez is nyugodtan megvehető mert rendben van a termék és a szerviz/garancia háttér is.

 

Ennél lentebb nem nagyon kéne menni, bár hobbizni azért egy einhell, güde, is több mint a semmi :-)

maseratisti Creative Commons License 2015.04.22 0 0 1

Pont azért tettem hasonló címet mert nem szeretném nagyon elkülöníteni, hagy olvassák a másikat is. :-)

Előzmény: Rahed Lee (0)
Rahed Lee Creative Commons License 2015.04.22 0 0 0

Talán jobb lett volna a "Hobbi hegesztés..." indítani topik címét, így jobban elkülönülne a másiktól. Nem tom, hogy át lehet-e utólag csinálni.

maseratisti Creative Commons License 2015.04.22 0 1 topiknyitó

Nagyon sok segítséget kaptam a "Hegesztés MIG/MAG, WIG, AWI, stb" fórumról kezdő hobbistaként.

 

Komolyabb hegesztésbeli trükkök, kérdések, praktikák megtárgyalására kérem továbbra is azt a fórumot használjátok. Maradjon ez a banális kérdések, és a gépvásárlási segítségnyújtás fóruma.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!