Lemaradtam egy kicsit. Tudjátok hol van a másik TRIUMPH szervíz? Mert nekem is elmarasztaló véleményem van a frontosa-ról... :((( Eléggé furcsa hangja van az első lánckeréknek. Periódikusan zörög. Mintha elkopott volna, vagy óvális formája lenne. Nemtom. Köszike
Én 130 Le-ig akartam láncot venni, DE akitől szoktam vásárolni, mint jó barát mondta, hogy hidd el, jobb ha erősebbet veszel, főleg ha még át is lesz tételezve több nyomatékra, mert bár drágább kicsivel, de lényegesen tovább bírja. Amúgy DID van rajta.. Ha legalább annyit elmegy mint a gyári, már jó!
Találtam egy, DID láncot 530-as 130Le feletti motorokhoz, 30-ért postával. Ennek a láncnak 110Le motoron q-va sokat el kellene, hogy mennyen nem? Jár az agyam mit vegyek, egyik srác teljes láncszettet ad 35800-ért, abban is DID lánc de az "csak" 130Le ig bírja.
43000km-nél lecseréltem, bár még annyira nem volt rossz állapotban, az idei gyenge nyarat kibírta volna, de most volt anyagilag is jó lehetőségem lecserélni, ezért gyorsan ház felújítás előtt vettem rá láncszettet, új gumikat! :) Fékbetét!?? hm.. azt asszem 25000km-nél cseréltem, és tán Ferodo betéteket raktam rá, hátulra valami puhábbat, mert így is elég silány minőségű a hátsó tárcsa, ha nem muszály, ne kopjon jobban mint szükséges.. meg hátulra múyg is felesleges brutál jó betétet rakni.,. szerintem..
Még nem olvastam, de eléggé jól összeszedett. Gondolom egy fordított motoros autósszemmel c. történet is simán kerekedhetne. Sőőt egy motoros motoros szemmel c. gondolaton is jót lehetne virulni...vajon hanyadik alkategória lehet a Triumphokat istenítő motoros?:D
Egyelőre Szigetbecse, de remélhetőleg jövőre már valaho Bp-n. A szerelő Karácsonyi Zsolt, aki régen a Frontosaban szerelt. Sok régi Triumph-os hordja hozzá a gépet, de szerel mást is.
Olvasgattam az ítéleteket a totalbike.hu-n! :) Úgy vélem sokan nincsenek megelégedve a Frontosa által nyújtott magas színvonalú szolgáltatásért! :) Tipikus esete, amikor egy jó és minőségi márkáról a buta hozzá nem értő marketing és szervíz miatt egy negatív kép alakul ki! Gratulálunk Frontosa! Legalább szeré húgyér vehetünk itthon Triumphokat.. még ha pár félig meddig szét is van barmolva, de van aki rendberakja (igaza Attis!?? :) ) és örök darab válik belőlle! :))
Még annyi, pár hónapja írtam a totalbike.hu-nak, hogy a népítéletre kattintva a főbb motormárkák között miért nem szerepel a Triumph és miért szerepel pl. a Bazuka:D, azt mondták, újra fogják gnodolni és szerepelni fog a Triumph. Nem így történt, ezért pár napja írtam még egy levelet és teljesítették kérésemet, u.h. nagyon boldog vagyok:D
Sziasztok, ma feldobtam a gépre egy radiális főfékhengert. Sokkal jobb lett az adagolhatóság és már akár 1 ujjal is simán kezelhetem az első féket. Illetve a legfontosabb, hogy a nyomáspont változása elmult.
Tegnap elvitték a nyeregtáskát, így már nem aktuális az eladási ajánlat. Nekem van a motoron egy Hepco Becker doboztartó, ahhoz jól lehetett rögzíteni. Szerintem tartó nélkül is lehet használni, csak a fényezést kell velemivel megvédeni. pl. fólia vagy széles ragasztó Üdv
vmi kelleni fog rá, kb évente 2x mert haverok tuti nem fogják cipelni a cuccaimat, bár igaz h fürdőnadrág, poló, és hitelkártya kombóval stílusosabb lenne nyaralni menni, de lehet azért pár dolog még kelleni fog :)