Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Egy idő óta magátólk scrollozik a WIN 10 mindkét böngészője WEB lapok nézése közben, pl itt a fórumén is időről időre azelejére ugrik. Video, élő video chat közben nem. Valahol javasolták a bővítmények kikapcsolását, csüökkentette e gyakoriságot, de nem szüntette meg. Újra telepítettem a Chrome böngészőt, de visszajött a probléma. Visszaálltam az utolsó automatikus frissítés előtti állapotra a WIN 10 -nél, de nem változott a helyzet. A Scroll lock KMI-BE kapcsolgatása sem segít. Vírusírtó sem jelez be. Mi lehet az ok és a megoldás?
A régebbi XP -s gépen nemjelentkezik ugyanez a jelenség
Meg annyit, hogy pokolian vigyazom a cuccot. Eredeti dobozaban az otnott muanyag formaban ,befoliazva, razkodasmentes helyen tarolom:D
Vezetem tinta alapon termeszetesen ,h mik hogyan vannak rajta. Ha nem emlekszem valamire, meg tudjam nezni szepen az eszkoz hasznalata nelkul( tudom-tudom, okostelo stb. Maradok a tintas megoldasnal.
Olyan konyvtarrendszer gyokoret alkottam ra, hogy rajzolni nem lehetne komplexebbet.
'reggelt! Létezik valamilyen módszer arra, hogy egy csomó fájl létrahozási dátumát odébb állíthassam egy fix értékkel?
Egy utazáson két GoPro-t használtunk, de az egyik lenullázta magát (visszaállt 2016-01-01 00:00:00-ra) az akksi behelyezésekor. Onnan kezdve jól kezelte az időt, és mivel van esemény, amit mindkettővel felvettünk, másodpercre pontosan tudjuk, hogy a fájlok dátumozása mennyivel tér el a valóságostól. Ennyit kellene hozzáadnom minden dátumhoz.
És akkor most állítsuk párhuzamba azzal, amivel itt győzködnek és 4 giga mindenre is elég. Tudom, tudom,ne Chromeot használjak,mert. Most ez van, amúgy múltkor meg éppen Firefox volt, abból raktam be képet, akkor meg azon nyüszített valaki. Ezek enni kérnek:
Az biztos, hogy amikor itt a fórumon nyitok pár ablakot, akkor semmi baja, amikor céges weboldalakra megyek, pl. Jahno által adott linkekre kattintva, akkor kezd visítani, rossz esetben kilövi a böngészőt.
A brózerek akkor frissítik magukat szó nélkül, ha ezt megengeded nekik, de akkor se úgy, hogy futás közbe' a saját bináris fájljaikba irkálnak bele.
Letöltik a telepítő-cumót, aztán vagy bekopognak egy kisablakon, hogy 'Hé', itt a friss anyag!', vagy csak simán csöndbe', de mindenképpen a legközelebbi (program)indításnál szépen fölteszik, és utána indul az új verzió.
Na, most megint csinálta, egy újabb info, összeomlásnál a brave dll fájl írás-olvasás túllépi a 3,5 MB/s sávot a Resouce Monitor második, Disk ablakban.
Talán a böngésző frissíteni akarja magát a háttérben, azért írja a saját dll fájlt?