Keresés

Részletes keresés

nomadliba Creative Commons License 2009.08.01 0 0 1539
oké
várom az infót
köszi szépen
Előzmény: areacode212 (1538)
areacode212 Creative Commons License 2009.08.01 0 0 1538
szemelyes tapasztalattal sajna nem tudok szolgalni, de ha erdekel akkor megkerdezhetem az ismeroseimet akik igy talaltak meg a jelenlegi kapcsolatukat. /ferj vagy feleseg/

Z:)
Előzmény: nomadliba (1537)
nomadliba Creative Commons License 2009.08.01 0 0 1537
A társkereső oldalak, alkalmi partnerek tárháza.
Társkeresés címszó alatt könnyű numerák kínálkoznak, holmi biznisz tárgyaként.
Csalódtam ezen helyekben, minden második pasi hetyegni akar. De ha tudsz egy konkrét oldalt, ahol a fent említett megtapasztalások elenyésző mennyiségben vannak, akkor légyszíves szólj.
Előzmény: areacode212 (1536)
areacode212 Creative Commons License 2009.07.31 0 0 1536
tarskereso oldalakon probalkoztal mar? Tobb ismerosom is talalt, ilyen oldalakon...Bar igy a nagy messzesegbol egy kicsit docogosebb a dolog.

sok sikert

Előzmény: nomadliba (1535)
nomadliba Creative Commons License 2009.07.31 0 0 1535
na asszem nem lesz nekem nyújorkban élő magyar férjem
valahogy nem tolonganak... :-(
Newmi Creative Commons License 2009.07.31 0 0 1534
Köszönöm a segítségedet a lányok nevében. Mivel viszonozhatnám jólelkűségedet? Esetleg egy viccet elfogadsz? Milyen legyen, rendőrös, politikai, foglalkozással kapcsolatos vagy valami más? sokat ismerek!
Előzmény: Törölt nick (1530)
juve27 Creative Commons License 2009.07.28 0 0 1532
Hello,
esetleg tudnal mondani olyan siteokat, amik ezzel kapcsolatban informaciot szolgaltatnak? hosszu kereses utan csak a uShip/et talaltam, oda dobtam is par licitet, de kellene meg par, mert nem hiszek abban hogy egybol belelonek egy ilyenbe.
Elore is koszi mindent!
Előzmény: denes (1522)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1531
ez jogilag theft=lopás.előbb utóbb egyikötőket elkapnak a reptéren és irány a fogda.inkább keress los angelesben egy magyar car dealert és vegyél tőle 3 hétre egy kocsit. www.californiaimagyarsag.com a nyolcvanas években volt californiai magyar telefonkönyvem.szerintem most is van ilyen
Előzmény: juve27 (1523)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1530
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1529
www.nepszava.com bal oldalon alúl hírdetnek.a papíros kiadás is jó.2 dolcsi egy szám,előfizetve olcsóbb
Előzmény: Newmi (1528)
Newmi Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1528
Sziasztok,
egy fiatal hölgy ismerősömnek és a barátnőjének keresünk alkalmi munkát New York-ban vagy közelében. Eddig főleg lakástakarításokhoz hívták őket, nagyon meg voltak velük elégedve, leinformálhatók. Tudna valaki, valami lehetőséget? Köszönettel vennénk!
aoluak Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1525
Miért nem rabolsz bankot? Azzal sokkal több pénzt szerezhetsz. Esetleg simán lopjál valakitől, az is kb. ugyanilyen. :-(((
Előzmény: juve27 (1523)
juve27 Creative Commons License 2009.07.27 0 0 1523
Sziasztok, koszi szepen a valaszokat
A baj, hogy a Greyhound is inkabb tavolsagi busz, mintsem repterekrol kozvetitsen az elso faluba, ahol be tudok vagodni egy putto kis Enterprise avagy Dollar autokolcsonzobe.. A helyi transzportok altalaban a varoskozponta visznek, onnan meg kibuszozni videkre csomagokkal meg ott megtalalni az autokolcsonzot egeszen maceras, nem biztos hogy megeri azt a minimalis kis kulonbseget, avagy tevednek...?
Nyugodtan javitsatok ki ha tevuton jarok, mert en meg csak most toltom a masodik nyaram az USA-ban, es igy meg kozel sincs teljes kepem a dolgok itteni mukodeserol.
Az erdekelne, hogy milyen oldalakon lehetne ilyen autot eljuttatok A-bol B-be ajanlatokat feladni, avagy keresekre lelni? Sajnos netezni nem igazan van sok idom, meg a savszelesseg is elegge minimalis. (nyari taborban dolgozom)
A masik, nem tudom ezt tippkent kaptam olyantol akinek tavaly bejott a dolog, erdekelne nektek mi a velemenyetek rola:
itt a USA-ban utlevellel es nehol ssn segitsegevel konnyeden lehet checking accountot nyitni, minimalis deposittal, minden banknal. Namost ezek a szimpla debitcardok is vihetoek minuszba, a kartyan tarolt penzmennyiseg fuggvenyeben. Ha jol tudom, olyan 500 dollar koruli egyenleg eseten a legtobb kartya overdraftolhato 500-zal, tehat leveheto rola kerek 1000 dollar. Namost aki tavaly ezt vegrehajtotta, annak Mo-ra a mai napig egy levelet nem kuldott a bank, nemhogy behajtokat vagy akarmit. Nektek errol mi a velemenyetek, mennyire kockazatos mindezt vegrehajtani, es milyen kovetkezmenyei lehetnek? Sajnos massziv penzhianyomnak koszonhetoen ilyen elkeseredett otletek is az eszembe jutnak, es megfontolas targyat kepezik...
Elore is koszi a reakciokat
--DL--
Előzmény: denes (1522)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1521
a reptereken minden kétszer annyiba kerül mint 20-50 kilométerrel odébb.a pizza is meg a gépkocsibérlés is.persze gond eljutni a reptérről az olcsóbb vidékekre,de ebben segít www.greyhound.com www.amtrak.com
Előzmény: Törölt nick (1520)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1520
van még egy megoldás.minden helyszínen bérelsz autót pár napra és ugyanott adod le ahol felvetted és a helyszínek között busszal,vonattal,repülővel utazol www.amtrak.com www.greyhound.com
Előzmény: Törölt nick (1519)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1519
700 dollárért nem kapsz jó autót.minimum 2-3 ezer dollár.és hogyan járkálsz autó nélkül hivatalokba hogy rendszámod stb engedélyed legyen.tehát marad a bérlés.   www.hotwire.com
Előzmény: juve27 (1517)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1518
a használt kocsi megvételére és az eladására 2-3 plusz nap kell kétszer és akkor még el is romolhat
Előzmény: juve27 (1517)
juve27 Creative Commons License 2009.07.26 0 0 1517
Szerintetek 3 het erejeig USA-ban hogy eri meg jobban a kozlekedest megoldani, ha berelunk egy autot, vagy ha veszunk?
Berlessel kapcsolatban azt talaltuk, hogy a legkedvezobb ajanlat a thrifty-e, csak a baj vele az, hogy nekunk mivel nincs kozottunk senki aki 25 felett lenne felszamolnanak napi 25 dolcsi underage fee-t, es sulyos charge van arra is, ha nem ott adjuk le az autot, ahol atvettuk, szamszeruleg mar nem lehetne meguszni ezekkel egyutt 1700 dollar alatt.Es ezeken nem tudunk faragni, mert ugy szeretnenk, hogy Dallasba repulunk, es onnan szepen megjarnank El Pasot, Phoenix-et, San Diegot, majd felverekednenk LA-be, es vegul San Fransisco-ban fejeznenk be a korutazast. Tehat nem tudjuk sehogysem ott leadni az autot ahol felvettuk, ezert ugy gondoljuk, hogy ez igy eleg koltseges lenne.
Vetel esete erdekelne ezert jobban, illetve az azzal kapcsolatos tapasztalataitok velemenyetek: mennyire lehet normails, megbizhato autot talalni arban korulbelul 700 dollarig bezarolag, mennyire megbizhatoak errefele (Texasban, nyugaton akarmerre) az autonepperek es az eladok, illetoleg egyaltalan hogy zajlik itt egy adasvetel: mennyi idobe telik, mik a lebonyolitas koltsegei (eredetvizsgalat, tulajdonos atiratas, biztositas ilyesmi...) es hogy utana a turank befejeztevel mennyire van lehetosegunk gyorsan es korrekt aron megvalni tole, gondolok itt arra hogy egy bonto fizet-e erte realis arat vagy egy autokereskedo beveszi-e, ha csak beesunk az utcarol vele kobo:)
Szoval szerintetek erdemes-e hasznalt auto vetelbe fogni, vagy eselyes hogy megjarnank vele, es atvernenek, vagy nem tudnank esetleg eladni a trip vegen.?

Remelem nem voltam atlathatatlan es hosszu, illetve nem problema hogy Hozzatok fordultam a felmerulo kerdeseim tomkelegevel.
Elore is koszi a segitsegert,
a valaszokat el tudnatok kuldeni esetleg a laca.dallos@gmail.com mail cimre is?
Udvozlettel
Dallos Laszlo
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.25 0 0 1516
1327 , idén április 23.-án írták meg a telefonszámot . ez kb 25 dolcsi naponta de asziszem nem vagy egyedül a szobában
areacode212 Creative Commons License 2009.07.23 0 0 1513
Olvass vissza!

1479, 1496 , 1509
Előzmény: st.morpheus (1512)
st.morpheus Creative Commons License 2009.07.23 0 0 1512
Sziasztok,

Augusztusban ket het erejeig New Yorkba utazom s olcso szallast keresek. Egyagyas, minel olcsobb szobat szeretnek, kerlek irjatok ha ismertek valakit, vagy akar vmifele ugynokseget aki szobakiadassal foglalkozik. Illetve nem tudjatok veletlenul hogy nem lenne e olcsobb ha nem egyedul mennek? Ebben az esetben utitarsat is keresnek:)

koszi

Attila
nomadliba Creative Commons License 2009.07.22 0 0 1511
Sziasztok!

Engem pedig az érdekel, még hogy hogyan működik a szerencsejáték NewYorkban. Minden érdekel! Milyen időközönként lehet feladni, mennyibe kerül, hol lehet feladni stb stb stb. Ha nyerek kihez kell majd fordulni.

Köszi sziasztok!

Csilla
nomadliba Creative Commons License 2009.07.22 0 0 1510
Szia Ági!

Írtam e-mailt :-) meg adatokat.

puszi

Csilla
Előzmény: agnes0011 (1508)
Annesoft Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1509
Sziasztok!

Olcso szallas turistaknak Brooklynban. Ar: 35-50 dollar / nap
Metro es bus kozel van, amivel konnyu a bejutas Manhattanbe.
Etkezes biztositott. Nagyon kedves es vendegszereto par.
Laktam naluk, nagyon jol ereztem magam.

Olcso szallas Queens, Glendale-ben. Harom szobas lakas ket szobaja kiado rovid es hosszutavra is. Kedves es segitokesz fiatalember fogadja leendo lakotarsait. Kivaloan beszel angolul. Nagyon jo kozelekdesi lehetoseggel, Manhattan Union Square 35 perc. Ar: 40-60 dollar / nap rovid tavra, hosszu tavra megbeszeles kerdese.

Erdeklodni lehet: room4rent@nycmail.com

Koszonettel
Anne
agnes0011 Creative Commons License 2009.07.21 0 0 1508

Szia Csilla!

Köszi, hogy írtál! Nagyon örülök:)

E-mail címedet, esetleg msn címedet elkérhetem? Ha nem szeretnéd beírni ide, az enyém itt van: agi0011@hotmail.com. Msn és e-mail is ugyanez.

Szép napot,

Ági

Előzmény: nomadliba (1507)
nomadliba Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1507
Szia Ági

...én szívesen kimegyek Veled. Készültem egy ismerősömhöz aki a héten repül haza, és októberben megy vissza.
Ha várnál még egy hónapot, akár mehetnénk vissza hármasban. Ismerősöm tud szállást, is munkát is. Ráadásul ha mégsem akkor van még kint egy barátnőm, aki szintén tudna segíteni.
Nem is tudom mi a faszt keresek még itt, ilyen ismeretségi körrel. Talán fosok a nagy nyújorktól egy kicsit.

Csilla
Előzmény: agnes0011 (1505)
agnes0011 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 1505

Sziasztok!

Én egy 19 éves lány vagyok, szeptemberben szeretnék kimenni minimum egy hónapra New Yorkba, ez idő alatt munkát találni, és ha sikerül tovább maradni.

Ha van itt valaki, aki tudna jó és megbízható szálláslehetőséget, illetve munkalehetőséget, nagyon hálás lennék ha megírná, illetve ha van olyan, aki már kint él és szívesen elmesélné nekem mit hogyan csinált, nagyon kíváncsi lennék. Ha van olyan, aki hasonló cipőben jár, társat keres akivel kimehetne, kérem írjon.

E-mail címem: agi0011@hotmail.com

Előre is köszönöm,

Ági

nomadliba Creative Commons License 2009.07.19 0 0 1503
New York-ban élő magyar férjet keresek....

I look for a Hungarian husband living in New York
areacode212 Creative Commons License 2009.07.11 0 0 1502
ajanlom az ebay sajat topikjuat ez ugyben eloszor is, de ugy latom, hogy 45 nap utan ok nem foglalkoznak vele.

Ebay-nem erkezett meg

Ugyved nem hiszem, hogy fog vele foglalkozni hacsak nem valami tobb ezer dollaros Chanel kosztum-rol van szo, bar igy is ketlem.

Probaltal mar az eladoval kommunikalni? Biztositas volt a csomagon? PP-vel fizettel? Ezek mind fol fognak merulni kerdeskent...

udv

Előzmény: Tandika75 (1497)
Tandika75 Creative Commons License 2009.07.09 0 0 1497
sziasztok,

vettem az e-bayen egy drága ruhát 5 hónappal ezelőtt. Se ruha se pénz azóta.
Tudtok nekem adni egy kinn élő jó ügyvéd elérhetőséget? Jó lenne a magyar nyelvű, de az angol sem gond.
New York mellett lakik az illető egy kisvárosban.
Muszály lépnem. Bántja az igazságérzetem...

köszi előre is

Andessz

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!