Egyedül söröztem a Ladában! Néhol kilötykölődött ugyan....:-) ezek a rossz utak...grrr...
Aztán döntöttem! Ittam és vezettem,
áramot, naplót, háztartást de leginkább biliárdban amig le nem raktam KÉCCER egymás után a nyolcast...
nyomorultul éreztem magam....
csak az mentett meg attól, hogy leugorjak egy járdaszigetről, hogy haza kellett jönnöm, elolvasni, ahogy Paucica aszongya Secs Baby Van Mór Tájm...:-)
Na én most
L.tántorgok Wágnerúr módra...
:-)
hukk
:-)
azrt kicsit többel is méltathatnád a te drága lubodat.
kérdezz már meg egy pár topikgazdád, ők mennyire örülnének, ha ilyan sikeres topikjuk lenne!
szal te is viselkedj jó gazdihoz méltóan, és csaholj...akarom mondani örülj velünk együtt! :))
Különben meg nem tudom, miféle perverzió választatja veled a Ládát a Jag helyett, de ezen ne múljon a boldogságod, ha az, hát legyen az. Csak fehér legyen. Vagy más színű. :)
Shal, e heti alapos ajánlatunk: szerdán este még idejekorán vonulj el videjólzni, amíg nem késő...mer tod, asztán már egy pillanat alatt bekövetkezik a baj...
mindannyiótokat nagyon nagyon szeretlek, köszönöm nektek a sok rajongást!
nem is tudom mit mondjak...eljutottunk 5000-ig ezen még az sem változtat, hogy az utolsó száz hozzászólás jelentős részét én magam szereztem :)
szerintem nem is húzom tovább ezt a beszédet, vagy mit, azt mondom durranjanak a pezsgők, ünnepeljük meg ezt a nagy eseményt
ÉS NE IS ÁLLJUNK MEG 10 000-IG!!!!
Na kedveskéim, készüljetek szépen az az ötezres beszédekre,
én eme mélyenszántó elmélyült tevékenységet, egy solitikai szemantika óra után némi söröblítéssel teszem meg...:-)
azt még muszáLY elmondanom, hogy a pancser géza mellőlem fél óra után felállt, és belátta, hogy nem jó a gépe....:DDDD jól megszívta!
(a legszebb öröm ugyebár...:) )
na, mostmár télleg megyek, éljen a pszicho! broáf.
hopsz, most egy újabb ember érkezett a géphez, de ennek sajna nem tudok szólni, mert kínaijapánvietkong (valamilyen ferdeszemű sárga), és furcsa nyelven karattyol :)))))
na, asszem itt az ideje, hogy leállítsam magam...egy kicsit túlpörögtem...:))))
pedig még nem is ittam igazi kávét! :)))
már látom, hogy az 5000 megint veszve van, na de mindegy, majd 5000 után kicsivel mondok valami szép kis beszédet :)))
na most megyekl, pszichológiára...biztos nagyon izgi lesz....valszínű hogy inkább elmegyek Roxfortba, és ott kalandozok tovább :)))
(mellesleg megint hüjének nézhettek reggel a metrón, amikor hangosan röhögtem magamban :))) )
hogy sikerült a tegnapi kutyasétáltatás? sikerült becsajozni? mármint a kutyának úgy értem, mert persze te hűséges vagy a mi Shalinánkhoz...;-)
amúgy rájöttem, hogy ti ketten (ti. Shal és Luna) united rajongók vagytok.
észrevételeim:
1. jaguárban "tornáztok"....ugye nem is kell mondanom, "hófehér jaguár odakint áll"
2. ugyan ebben a dalban szerepel a "gyönyörű buta nő" sor is, na ugye ezt se kell magyaráznom :)
3. folyton koktélt isztok, márpedig "koktél jéghideg, szívószál minek"
4. amilyen szerelmesek lettetek egymásba, mingyár nekiálltok "nincs ősz, nincs tél"-t énekelni :)))
vigyázzatok velem, mert nagy united rajongó vagyok, multkor is ott nyomultam az első sorban, szal meglátok minden összefüggést! :)))
(bevallom igazából barnie erotikus csípőmozgása miatt álltam legelől, de ez ebből a szempontból lényegtelen)
Linocska, ezek az új sörhasú haverjaid mindjárt kapnak színt, én, aki aggódva és féltve kísérem libidód sorsod alakulását, nem kapok színt? pedig 16,7 millióból egy nekem is csak jutna. vagy már szeret ismerőseid köre átlépte volna ezt a számot?
ha lehet, a c3939c-at választanám, piszkos is és rózsaszín is
ui. a harapásokkal és a karmolásokkal hogy állsz? Zed nem valami profi kéjenc, ha becsődöl e téren, nekem nyugodtan szólhatsz.
[Zed] hiába féltékenykedsz, mesterkedsz, a szex (Pau)cicával nem rossz :-PP
közben megjött a következő páciens a géphez jól, és én ígéretemhez híven szóltam is neki, de nem hallgat rám a hüje, aszongya próbálkozik...:)))
így legyen az ember egyszer kedves....na majd megláttyák ezek, mikor szólok én legközelebb!!! :)))