Griazev, who missed two competitions earlier this season due to injury celebrated a comeback with a clean program to Didle Mourani by Space. The Russian Champion completed a triple Lutz-triple toeloop, a high triple Axel, a triple flip and earned a level four for his combination spin and a level three for the two other spins to score 70.95 points (39.20/31.75), just short of his personal best of 71.00 points. I was supposed to skate in two other competitions before, but unfortunately I wasnt able to compete there because of my injury. I had an ankle injury. Now Im feeling much better and I dont think Ill have any problems in the future, Griazev commented.
Megnéztem. Nagyon ügyes volt!!!! Tetszik az új programja! Remélem, holnap is jó lesz a folytatás! Ha ezt a 2 csoportban futja meg akkor talán jobb PCS pontokat is kaphatott volna. Szerintem azért így sem lehet ok panaszra. Az a csodás tripla axel!!!
Én valami angol kommentárt várnék, oké a németet is megértem, de náluk is kb. olyan szintű a szakkommentár, mint mikor nálunk egyedül van a Mariann és nincs ott segítségnek Fürst Judit.
Amiatt én is aggódom, hogy még nincs élő link az eredmény jelző oldalhoz... Viszont az Andrei fórumon már felirták: Friday,23.11. Men, SP, 20.35-22:10 Saturday,24.11. Men, LP, 19:50-21:50 (Moscow time,GMT+3)
Miért az ilyen stílusú zenét nem szereted? Mondjuk, ahogy belehallgattam a myspace-en lévő dalaikba azért annyira nem kell megijedni tőlük. Ez a kellemes fajta, szerintem, amiket ilyen aláfestő zenének szoktak használni ebből a műfajból.
Andrei rövid programjának zenéjét, ha minden igaz már nem sokára úgy is fogjuk hallani, de addig itt van az együttes myspace oldala: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=63322015 Azt nem tudom, hogy melyik számra fut, de addig is lehet ismerkedni a zenével. Ilyen zenét úgy se hallunk sűrűn műkorin és Andrei is mindig csak komolyabb zenékre futott, úgyhogy én már veszett kíváncsi vagyok a rövidjére:)
Azt hiszem, Andrei-nek tényleg itt lenne az ideje, hogy összeszedje magát. Sergei Voronov most olyat futott a TEB-en, amit minimum túl kell szárnyalnia Andrei-nek a jövő héten egy dobogós Cup of Russia helyezéssel. Mert Sergei a TEB-es 2. helyezésével kis híjján biztosította a jövőjét az orosz csapatban.
Na, most már hivatalos Andrei megnyerte a Kazanban tartott Russian Cup-ot!!! A program részleteiről annyit sikerült megtudnom, hogy a 3 toe-loopban elesett és kétlábazta a 3 rittbergert. Reméljük, ezeket a hibákat a jövő heti Cup of Russia-ig kijavítja:)
Ami sikerült is neki? Az a 2005-ös moszkvai vébén volt, az viszont valami csodálatos lett! A quad csodás volt, a program többi része, viszont katasztrófa:( Varsóban próbálkozott vele a szabadba, de nem jött össze neki és a 2006-os vébén, a kvalin és a rövidbe sem sikerült neki megugrania. Szerintem inkább mennek a biztos tripláira, mert ha azokat szépen megugorja, akkor ott van a helye valahol elől.
Bocsi, 2-ről írták fel a fórumra az eredményt: Andrei vezet a rövid program után!!! Részletes leírás nincs a programjáról, csak az ugrásai: 3 rittberger - 3 toe-loop kombit ugrott, 3 axel, 3 flip. Pontjai: 38.80 / 35.40 összesen: 74.20 Ez elég jó kezdésnek ígérkezik:) Viszont Dobrin és Menshov is ugrott 4 toe-loop - 2 toe-loop kombit...
Nem akarom elkiabálni, de ha jó az orosz karakterek felismerése nálam, akkor Andrei megnyerte a versenyt!!!! Nem ugrott megint quadot, viszont tiszták lehettek és szépek az ugrásai, mert csak egy kicsivel kevesebb pontot kapott mint Dobrin a szabadjára:
A végeredmény (csak azok a nevek, akiket felismerek:DDD) 1. Andrei Griazev 134.05, 208.25 2. Sergei Dobrin 134.26, 200.04 3. Menshov 123.24, 184.39
Ha jól veszem ki, akkor mind Dobrin, mind Menshov megugrotta a 4 toe-loopot a szabadban is.