Keresés

Részletes keresés

k314panni Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124997

Shai szépek a virágszálak egytől egyig:-)

Különösen a négylábú virágszálak:-D

Nekem ilyen lett idén. NAgyon szeretem a petúniát, most is azt terveztem, de a fele tönkrement. Mentem az üzletbe reklamálni, hogy ez meg mi, mondta a nő, hogy sokan panaszkodtak ugyanerreúgyhogy most fele petúnia fele Pistike

k314panni Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124996

Sziasztok,
Mi 6 kutyával voltunk tegnap, szerencsére nem volt gond:-)Bár azon én is elgondolkoztam, hogy azt hogy kezelik le, ha valami idióta megy oda kutyával.
Azért nem tervezem, hogy minden nap ott fognak fagyizni, mert elég messze van:-)
Egyszeri kipróbálásra meg jó volt:-)   Plusz a fagyi árának a fele a Ligának megy, így ezt is letudtuk:-)

Shai-na Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124995

Hoztam a virágszálaimról képeket! :-)))

Shai-na Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124994

Sziasztok! 

Panni említettük már a fejkamerát? :-))) Az ilyen nótaest felvételre köteles! :-)))

Panni úgy látom, a kutyikat nem zavarta, hogy nem annyira édes a kutyafagyi! :-))))

Egyébként a fagyizóval kapcsolatben osztom Zsazska véleményét a kánikulai fagyizással és a verekedéssel kapcsolatban is. Remélhetőleg egyikkel sem lesz gond a fagyizóban.

Detti örülök, hogy Dáma füle javul! Reméljük, a kúra bvégére teljesen rendbejön! 

Lizizumi szerencséje volt a kicsinek, hogy ilyen jó helyre került és hogy rögtön jött a segítség! 

Molera nem hiszem, hogy Dalma kövérségével kellene vmit kezdened, hiszen csak Te látod kövérnek! :-)))))))))))))

Kekszihez kitartás!

molera Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124993

Ohh, nem a vedlés meg ilyenek, azon már túlvagyunk:-) csak "csodásan" megtépkedte magát:(

Előzmény: zsazska (124992)
zsazska Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124992

Szia Molera!

Múltkor említettem a kutyák lenyírását. Kipróbálni sajnos azóta sem volt alkalmam, mert valahogy mindkét jelentkező elveszett a szürke ködben, nekem meg nincs gépem... Azonban elővettem a trimmelő fésűt. és az sokat dobott a helyzeten. Persze még így is bőven akad mit kiszedegetni, lényegesen szebb a látvány. 

Előzmény: molera (124991)
molera Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124991

sziasztok!:-)

shai remélem talál gazdit ez a fekete kis fiatal szépség, de lássuk be, nem túl jó az ajánlólevele:S

Detti remélem azóta már még jobban van Dáma füle:-)

lizizumi az én figyelmemet elkerülte ez a kis szépség, nem semmit, amin ő is átment:S reméljük, hogy most már egyenesben van a kis élete és rátalál a gazdi is:-)

zsazska a gazdikereső labi nálam is kedvenc, tényleg már évek óta kering:(

panni egészségetekre a fagyival.-)

nálunk minden változatlan, Kekszike rojtos szőnyeg, Dalma meg kövér:) mindkettő javításán dolgozunk:-) Azt hiszem Kekszi szőre könnyebb vállalkozás:-)

zsazska Creative Commons License 2014.06.30 0 0 124990

Láttam már ezt a kutyafagyizót, és be kell vallanom, de nekem nem tetszett az ötlet, több okból sem. Egyik, ami azonnal eszembe jutott, hogy a kutyáknál a nyári kánikulában még arra is ügyelni kell, hogy ne ihasson jéghideg vizet, pláne ne egyen fagylaltot. Sokan ezt nem tudják, csak amikor végül orvosnál kötnek ki, akkor válik világossá, hogy mégsem volt olyan jó ötlet fagyival kínálni őket. Éppen ezért szerintem teljesen mindegy, hogy a fagyinak milyen amúgy az összetétele, mert a jéghideg nyalánkság már önmagában is gondot jelenthet. A másik aggályom pedig, hogy a legtöbb kutya sajnos nem kellően szocializált ahhoz, hogy egymás társaságában falatozhasson, így fokozottan fennáll a kutyák összeverekedésének veszélye. Nyilván nem a két saját kutyádra gondolok, hanem ha egy adott időben érkezne több négylábú, abból már bizony a falatozáskor könnyen tömegverekedés alakulhatna ki.

De lehet, hogy csak én vagyok ilyen szkeptikus... ne legyen igazam!

Előzmény: k314panni (124989)
k314panni Creative Commons License 2014.06.29 0 0 124989

Sziasztok:-)

Mi ma testületileg kutyafagyizóban voltunk:-) A kutyák kaptak kutyafagyit:-)

Nemrégen nyílt, sok idióta kutyás (természetesen velem az élen:-D ) megy kutyafagyit venni. Amúgy megkóstoltam, nekem nagyon izlett:-) Nem annyira édes, mint az emberfagyi:-) Még nem régen nyitottak, de terveznek kutyasütit is:-)

Kismackóknak nagyon ízlett a kutyacsoki fagyi:-)

zsazska Creative Commons License 2014.06.29 0 0 124988

Hát igen...sajnos. Ezért aztán biztosak lehetünk benne, hogy lesznek posztok, amiket több tucatszor viszont fogunk látni, akár évekkel az aktualitása után :( 

Előzmény: Lizizumi (124987)
Lizizumi Creative Commons License 2014.06.29 0 0 124987

Sokan sajnos nem tudják, hogy a képekhez utólag is lehet írni megjegyzést, lehet módosítani, szerkeszteni a képhez tartozó szöveget és a hozzászólást is. Sokan ha utólag meglátják, hogy valamit elírtak, újabb hozzászólásban módosítanak, mint itt valóban csak így lehet, de a facebbokon lehetne szerkeszteni és törölni is. :D

Előzmény: zsazska (124986)
zsazska Creative Commons License 2014.06.29 0 0 124986

Igen. Teljesen igazad van. Azonban sok poszt csak megszületik, és évekig kering, holott már régen nem aktuális. Van egy örök kedvenc...egy labrador kölyökről, akinek gazdát keresnek...immár 3. éve :) A baj ezekkel, hogy törölni kéne, amikor már okafogyott a dolog, de ehelyett csak odaírják egy hsz-ben, hogy már nem aktuális, de sokszor még ennyit se. 

Előzmény: Lizizumi (124985)
Lizizumi Creative Commons License 2014.06.28 0 0 124985

Fene tudja, azért illene odaírni, ha már gazdisodott, de ha nem, akkor remélem hamarosan álomgazdira lel. Imádom a keverékeket, mind olyan különleges.

Előzmény: zsazska (124984)
zsazska Creative Commons License 2014.06.27 0 0 124984

Panni! Vicces lehetett a koncert így, több szólamban :) 

Ha csökkent a vakarózás, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy a vedlés miatt volt. 

Detti! Jó, hír, hogy javul a füle. Remélhetőleg tényleg megússzátok ennyivel! 

Lizizümi! Szegény kis csöppség! :( Szerencséje volt, hogy ilyen jó kezekbe került, és helyrehozták az állkapcsát. Frissebb kép nincs róla? Csodálom, hogy még nem gazdisodott. Vagy ilyen sokáig tartott a gyógykezelése? Mert ő még egy márciusi eset a poszt szerint. 

Lizizumi Creative Commons License 2014.06.27 0 0 124983

Kép lemaradt.

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10488064_10202413081869857_3245122434621686249_n.jpg

Előzmény: Lizizumi (124982)
Lizizumi Creative Commons License 2014.06.27 0 0 124982

Facebookról bemásolva.

Emlékeztek még Noára az út szélén össze szedett bántalmazott gyerekre? Köszöni szépen most már jól van, és várja a gazdikeresők sokaságát Noa kb 6 hónapos shar-pei mix kislány
Előzmény: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201806484065291&set=pb.1277765806.-2207520000.1403775715.&type=3&theater
Kontakt: Csilla Táborszky
Noa ist eine 6 Monat altes kleines Weibchen,share pei mix.Sie sucht ein liebevolle Zuhause.Kontakt: Erika Varga

Detti003 Creative Commons License 2014.06.27 0 0 124981

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! A fokhagyma eléggé megosztja a közvéleményt, nem is adok neki és azért a féreghajtást is a tablettára bízom. 

Már lassan egy hete tart Dáma gyógyszeres kezelése és én úgy látom szépen javul a füle! Szerencsére már nem is vakarja és nem is jön belőle olyan trutyi, mint előtte, úgyhogy remélem még pár nap és teljesen meggyógyul és nem lesz műtét. Kedden megyünk majd kontrollra.

Szép napot mindenkinek! :) 

Előzmény: k314panni (124966)
k314panni Creative Commons License 2014.06.26 0 0 124980

Remélem hamar lesz gazdája:-(

Zsazska köszi a tanácsot.  Furminátorozom Royt, meg nincs most olyan meleg így mintha nem vakarná magát annyira

Egész héten rendezvény van a gödörben nálunk. A futtató mellett van a sátor templom, este fél 9 től meg koncertek vannak.Tegnap nótaest volt, ami vicces volt, mert elkezdte a nótaénekes, Zeusz meg Szellő becsatlakoztak:-) Ültek a keritésnél aztán danolásztak ők is:-) Volt nagy derültség:-))

zsazska Creative Commons License 2014.06.26 0 0 124979

Örülök, hogy nincs baj! Nyáron nálunk is megszaporodnak a tennivalók, így ismerős az érzés. 

Nem láttam még a posztját a kutyusnak, de majd meglesem. 

Előzmény: Shai-na (124978)
Shai-na Creative Commons License 2014.06.25 0 0 124978

Szeva!

Semmi baj, csak kertszezon és sok meló :-)))))

1,5 éves kancsika és pöttyet morgolódos, mint a sharpok  általában, ha kennelben vannak :-( 

Fb-n is fent van. 

Előzmény: zsazska (124977)
zsazska Creative Commons License 2014.06.25 0 0 124977

Szeva Shai! 

Sajnálom, hogy így el vagy havazva. A kutyusról több infód nincs? Neme, kora, viselkedése? 

Remélem, sikerül hamar gazdisodnia! 

Előzmény: Shai-na (124976)
Shai-na Creative Commons License 2014.06.25 0 0 124976

Sziasztok!

Bocsi, nincs sok időm még olvasni sem :-) Majd jövök, csak Morgónak keresünk gazdit. A makói telepen van:

zsazska Creative Commons License 2014.06.25 0 0 124975

Vedléskor általában vakaróznak a kutyák, de ez csak egy tipp. Nem láttam a tieidet, csak az enyémekre alapozok. 

Agár szinte minden színárnyalatban létezik, és a vizslákból is van több féle, nem feltétlenül a magyar vizslára kell gondolni, de az is lehet, hogy az ég világon semmi köze ezekhez, csak rájuk emlékeztet. Mindegy is  szerintem :) Aranyos, és kész. 

Előzmény: k314panni (124974)
k314panni Creative Commons License 2014.06.24 0 0 124974

Igen, köszönöm sikerült sok aláírást gyűjteni:-)

Zsazska valóban okozhatja ezt a vedlés is? Erre nem is gondoltam. Akkor furminátorozzam  ezerrel? Roy csak az oldalát vakarja. Allergiás a vedlésre? Jó, mondjuk én is, de az más:-)

Képzeljétek az állatorvos megoldotta a Szellő rejtélyt:-) Ivartalanitás utáni varratszedésen voltunk és a doki azt mondta, hogy szerinte vizsla agár keverék. Mondjuk én még közepesen sült  zsemle színű agarat nem láttam, igaz vizslát sem, de hiperaktiv, sovány, akár lehet agár is:-) Ha pedig 3 ból is lehet választani, akkor azért a labi is benne lehet.

Lizizumi Creative Commons License 2014.06.24 0 0 124973

Azért elég sokan dicsérik is, volt aki kifejezetten leoltott, hogy merek én ellentétes véleményen lenni. Véleményt kérdez, aztán meg elzavar, mert nem egyezik az övével... A kutyusok aranyosak egyébként. :P Természetesen a kis foxi jellegű a kedvencem. Meg tök jó, hogy a film által sok kutyus jólnevelten kerülhetett családokhoz.

molera Creative Commons License 2014.06.24 0 0 124972

Na tessék, valami baj lehet, ha Cápi elfáradt:-) Nem beteg?:-) Vicceltem természetesen, de megnyugtató,hogy még egy ilyen kis hiperke is tud néha fáradt lenni:-)

Sajnálom, hogy nem tetszett a film, de máshol is egyre több negatív kritikát olvasni róla. Biztos meg fogom nézni, mert kiváncsi vagyok, de jó lesznek majd később is, amikor már nem csak moziban lehet megnézni:-)

Előzmény: Lizizumi (124967)
molera Creative Commons License 2014.06.24 0 0 124971

Remélem, hogy pénteken tud valami okosat mondai a doki a foltokra, de szerintem semmit újat azokon kivül, amikre már gondoltunk is.

Majd hozzál képet az új sharp tagról:-)

Remélem sikerül az aláírás gyűjtéssel véget vetni az állandó konfrontációnak:-)

molera Creative Commons License 2014.06.24 0 0 124970

Remélem akkor már csobbantatok is a medkóban:-)

Valóban macerásabb így etetni, mint táppal, ez tény:-) És persze nem csak ettől függ, helytől, beszerzési forrásoktól, időtől,stb,stb. Én sem gondoltam volna soha, hogy ezeket fogom vállalni és csinálni (amúgy nem olyan vészes, mint elsőre tűnik). Én mindig is imádtam a táp biztosította kényelmet és egyszerűséget és megnyugtató volt a tudat, hogy megfelelő is:-) Nekem a mai napig nincs bajom a tápokkal, egyszerűen kipróbáltunk valami mást bizonyos remények miatt és bevált,mondjuk csak részben, csodát ez sem tett,de sokat javított amblokk. De ugye, mint mindennek, ennek is hosszú távon jelentkezik majd az eredménye valójában.

Előzmény: zsazska (124965)
zsazska Creative Commons License 2014.06.23 0 0 124969

Cápi úgy hiszem nem panaszkodhat! Rendesen kap lehetőséget a mozgásra. Nem csoda, ha ebben a melegben ki is pukkan tőle.  :) 

Előzmény: Lizizumi (124967)
zsazska Creative Commons License 2014.06.23 0 0 124968

Szia Panni! 

Nem lehet, hogy csak a vedlés miatt? Az enyémek most eszetlen vedlésbe kezdtek, és náluk is megfigyeltem, hogy a hasuk alját, és az oldalukat vakarják, ahol a hátsó lábukkal elérik, és a vakarászás helyén kikopaszodott, főleg Szambánál. A kutyakefével nem is lehet győzni a sok szőrt... már trimmelő hurokkal is nekiestem, az elég sokat javított a helyzeten, de erősen fontolgatom a nyírást. Van pár mopsz vendégem,  akiket rendszeresen nyírnak. Én régen teljesen szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, de mióta saját szememmel láttam, hogy a nyírás után 2 hónapig nem hullik a szőrük, azóta hajlok én is a dologra... már csak össze kell egyeztetnem a programot. Remélem, hogy Roynál is csak ez okozza, és nincs más a háttérben! Esetleg még az úsztatásra gondolnék, mert tudom, jártatok nemrégiben élő vízben. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!