DM esetében szinte minden dalnak kicsi az esélye, ha az nem az aktuális albumról van vagy valamelyik korábbi kislemez A-oldaláról. Egy korábbi albumdal pont annyira nem fog előkerülni, mint egy korábbi B-oldalas. :-) :-(
Tudom, máshol is olvastam azóta. És hogy a csak promó VHS-re felkerült 2 pluszdal is rajta van (10.15 + Arab), ami igazán jó hír lesz, ha majd egyszer nyilvánossá teszik a videót.
Társproducer, társkeverő, és hangmérnök vagy társhangmérnök: Great Xpectations Live CD dalai World In My Eyes More Than This Bloodflowers session dalai Trilogy Anniversary - Live In Hyde Park Curaetion-25 - From There To Here From Here To There
"My new solo release 7 Different Words For Love will be released on the 18th of November, a slight delay of a week but here's a sneak peak at the cover art.."
Lenny vagy nem Lenny-t nem ismerem ilyen szempontból, de Prince csinált magának egy második karriert is a nem saját maga előadta dalokkal. És persze jól is keresett ezekkel.
Sziasztok! Bocsánat, hogy közbeszólok, de sajnos van miért keseregni a “B” oldalak vonatkozásában.
Mások biztos, hogy nem ezt a 2 dalt emelték volna ki, pont azért teszem meg én:D
Mennyi esély volt a pesti koncerten egy 2late vagy egy Pink Dreamre?
A 2late pl egy tök jó igazi cure-os dal, de a Disintegrationre valóban nem illeszkedett volna, úgyhogy valahol érthetö, hogy kiesett.
Vagy ott van a DM-nél a Ghost. Na, ott például szerintem senki se érti hogy engedhették el azt a dalt. És ezekkel mind mind az a baj, hogy nagyon kicsi az esély rájuk egy koncerten
A B-oldal nem azt jelenti, hogy szar dalok gyűjtőhelye, és így a B-oldalas dal sem a maradék, resztli, töltelék, stúdióhulladék, stb. A B-oldal csak annyit jelent, hogy dal, ami valamilyen okból nem került fel az albumra, persze csak ha van kapcsolódó album. De még ez is túloz némileg, mert az jelenti, hogy albumra kerülhetett volna, de nem került fel oda, miközben album dalok esetén simán elfogadja az ember, hogy ez vagy az a dal nem lett kislemezes, ott ritkábban mondják, hogy egy dal, ami valami miatt nem lett kislemezes.
Így az sem helyes, ha valaki az album gyenge dalát B-oldalra száműzné, de fordítva sem túl bölcs, amikor valaki egy jó B-oldal esetén azon kesereg, hogy miért nem került fel az albumra.
a wish-hez lelki kötődésem van, és ez mindig meglesz. a cure-os fórum fele szerintem csípi nagyon a lemezt, és nagyon jó érzéssel fogom bömböltetni majds karácsony előtt a masterelt lemezeket.
.
Jött a haver valamikor 1992 késő tavaszán, kora nyarán, hogy "tök jól énekel a Róbert". Azt hittem, hogy Szikora Róbertre gondol, a csapból is ő folyt akkor a Jockey Ewing-os dalával. De szerencsére kivette a zsebéből a Wish album TAKT kazettás változatát, így kiderült, hogy kiről is van szó. Akkor már ismertem a bandát, ezért rögtön el is koboztam tőle a hanganyagot hosszabb megőrzésre. :-)
Alone, Pictures of You, Shake Dog Shake, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, 39, Burn, The Hanging Garden, Push, Play For Today, A Forest, Want, Hungry Ghost, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong. Encore 1: I Can Never Say Goodbye, Cold, A Strange Day, One Hundred Years. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.