egyszer egy kabrióból reppent ki egy cica, amikor a kutas kicsit hangosan kérdezte, hány f@szt kellett leszopni egy ilyenért. de meglepően jól reagált a piciliba, és rávágta, csak egyet, de azt soxor! :-D
Vissza kellet volna szólni, hogy akkor, ha nem olyan munkát csinál, amit 100-ból 100 ember meg tudna csinálni. 100-ból 10-nél már jobbak az esélyek. 100-ból 1-nél tuti. Na meg 1-2 idegen nyelv, ami nem csak papíron van meg, hanem aktívan, és magas szinten. Persze ezek arra vonatkoznak, ha valaki - mint én - alkalmazottként keresi meg egy BMW árát. Vállalkozóként, ami azért Magyarországon jellemzöbb, többet érnek az ismeretségek, a jókor jó helyen lenni, a merészség, a megbízhatóság. Bár az ilyen társadalompolitikai kérdéseket inkább én se a rendörökkel vitatnám meg :)
Voltan Trabant klubos tizenéves koromban. Az összes tuning Trabis villogott egymásnak az úton. Ezt hiányolom az E60-asoknál. Legalább a fórumosok villoghatnának.
Valami láthatatlan összetartás biztos létezik, mert a BMW-s mindig előzékeny a márkatárssal a közlekedésben, ez egyértelmű.
Pont most akartam feltenni, de látom megelőzetetek.
Érdekes én is lefuttam a memóraiteszet, hogy hol is voltam én akkor, hűba...+ az enyim is feka. Ilyenek ezek a csúnya BMW-sek.
Megálltam a reptér előtt, 4-5 rendőr ott állt a kocsi mellett. Nem látták, hogy nyitva volt az ablak. Azt mondja: ha valaki becsületesen dolgozik, mikor tud magának ilyen kocsit venni?
Nagyon rossz benyomást kelthetünk az utakon, már többször megfigyeltem.
Szia.Inicializálni kell a menüből! Ennek leírását megtalálod a kezelési könyvben! Nem 80km/h ra korlátoz hanem defekt esetén annival ajánlott továbbhaladni maximum! Üdv Steeef.
bmw e60-61-re,4 db 17"-os,styling 138-as alufelni,2006-os hibátlanok,4db 225/50/17-es 5-5.5mm-es gumikkal.
bmw e60-61 12db/3garnitura/ 16"-osstyling 134-es alufelni,igény szerint új 500km-t futott bridgestone lm 22-es téli gumikkal.Vagy nyári gumival,vagy csak felni.A felnik gumismühelyben vannak!
"Tyre puncture" hibaüzenetnél mi a teendő? 18" -os felnik közül az egyik leengedett 2.0 Bar-ra. Felfújtam mindet 2.4-re, de a hibaüzenet ott maradt, és azt írja hogy elöbb-utóbb korlátozni fog 80kmph-ra.
Kényelmetlen lenne ez mondjuk autópályán, most meg péntek este :( .
Hát én is elkezdtem izzadni a kép láttán, aznap voltam Székesfehérváron, bár nem emlékszem, hogy ennyire siettem volna, de bármi megeshet!
Szín stimmel, Mpacket stimmel, azt nem tudom eldönteni, hogy e60 vagy 61, idő kellett mire megtaláltam a különbséget, nekem fekete a vese! Hiányozna az a 200EFt.
szívem állt meg, amikor megláttam ezt a képet az interneten. Barátom kölcsönkérte az enyémet (szín egyezik), és fél óra múlva hívott, hogy király a verda, 230 km/h, és még menne...:)))
Akkor szóltam neki, hogy a gumik 210-ig vannak tesztelve. Először azt hittem, én vagyok az:)
Én is hetente mosom, bőrápolózom, plusz naponta felületes átmosás a nagy dzsuvát, ablakokat, lámpákat. Olyan bogaras vagyok ezzel, hogy meg van a beutalóm a pszichiátriára... :-)
Amúgy észrevettem, mióta megvan az e60, végképp elmentek otthonról nálam.
Már az előző autónál is sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel, kentem, törölgettem, rendszeresítettem 2 különböző hosszúságú csipeszt, hogy az ablakoknál, ahol húzod le, illetve az elérhetetlen helyeken ki tudjam szedni a nem odaillő dolgokat, de ennél az autónál tetőzik a dolog úgyérzem :) Szegény Asszony, tudna regélni:) Ha leszarja egy madár, és picit is süt a nap...szivroham közepette keresem a törlőkendőt és a puskát egyszerre :) Ez volt az előző autó, eredeti fényezéssel, 2001-es.