A párommal gondolkodunk, hogy jövőre talán Kubát néznénk meg. Melyik szállodát ajánljátok? Nem kell, hogy 5*-os legyen, a lényeg, hogy all inclusive, szép legyen a szállodához tartozó strand. És azért 2-3 programra is el tudjunk menni. Mi nem vagyunk azok a nagy kirándulósak, de azért elmennénk 1-2 helyre. :) Mexikó tökéletes volt ilyen téren, hasonlóan szép strandokat szeretnénk látni.
Van valakinek most pontos információja a kilépési illetékről?
Mert a repjegy vásárláskor azt mondták, hogy állítólag már eltörölték, vagy benne van a repülőjegy árában, így már nem kel fizetni a reptéren. Ha minden igaz, akkor ez februártól van így.
Mondjuk a cikkekben sehol nem írták, a videóban is csak a vége felé említik meg, hogy azoknak kell, akik a sárgaláz, dengue és zika, vírusokkal megfertőzött országokból érkeznek ...
tavaly amikor beléptünk, kikérdeztek az ebolával kapcsolatban, nyilatkozni kellett....
hőkamerával szűrték a lázas embereket itt is.
off kicsit:
idén Fülöp-szigetekre pedig még a repülőn egy nyilatkozatot kellett kitölteni, hogy nem jártunk ott, arra, nem voltunk lázasak, nem találkoztunk ilyen beteggel stb...
szerintem ez máshol is így lesz. Sőt hőkamerák is voltak, ahogy beléptünk.
Áprilisban utazunk Kubába, a szállás és a repülőjegy már megvan, azonban a fakultatív programok szervezésével egy kicsit megakadtunk. Írtunk a szállodáknak, hogy mit szeretnénk, de azt a választ kaptuk, hogy majd, ha ott vagyunk náluk, akkor helyben tudjuk ezt intézni. Mennyire reális az, hogy így másnapra is tudunk programot foglalni? (magyar/angol nyelven)
Mi szeretnénk ezeket előre lefoglalni. Tudna valaki megbízható személyt, irodát, honlapot javasolni, ahol mindezt megtehetnénk?
Köszönöm az infót. Ezek szerint nem sok esély van arra, hogy magyar nyelvű programokra menjünk, mivel ahol a szállást foglaltuk, ott nincs magyar nyelven program...
Az irodák ott élő magyarokat fizetnek azért, hogy a turistáikat körbevigyék. Egyetlen szakképzett van közülük, a többi csak helybéli, aki nem téved el Havannában.
A szakképzett illető viszont már nem fiatal, és hamar elfárad.
Kérdezném, hogy valakinek tud-e kinti fakultativ programot szervezőt ajanlani, aki magyar nyelven szervez programot? 1-2 oldalt találtam, de ott azt olvastam higy a saját utasok vehetnek rajta részt.
Mi március 15-23-ig leszünk Varaderon, onnan keresnénk magyar nyelvű programokat! Egy bő évet visszaolvastam a fórumon, de nem találtam ... Köszönöm