Eggyébként hajnal óta végignéztem a hasonló fórumokat. Mindegyik pang. Alig van tagsága, de nem is ez a szembe tűnő. Csak egy-két műszaki témát dolgoznak fel, azokban is a legutolsó hozzászólás több éves. Vagyis nincs helyette. Kész, ennyi volt. Egyenes út a magyar rádióamatőrizmus halálához. Az utánpótlás autodidakta többet nem lesz hol tanuljon. Többen a Hasixon tanultaknak köszönhetően lettek hívójelesek az elmúlt években. Ha mi büszke magyarok valamiben jók vagyunk, hát akkor a rombolás az, a mi elévülhetetlen érdemünk. Na meg a kiállás mellőzése a jó mellett.
Én sem tettem volna másképp, ha az általam üzemeltetett médiát egyesek bubusnak, a tulajdonosát pedig Chuck Norrisnak nevezik és ehhez a hívójeleseknek egy szavuk sincs.
Azért fura, hogy egy személy (??), többek kérésének mereven ellenállva, laza csuklómozdulattal a levesbe küldi sok amatőrtársunk szellemi termékeit, ötleteit, hozzászólásait...
Ha már megemlékezünk Dózsa Gyuri barátomról, egy mozzanat: a TWR-ben ült a nagy vasai között és nem kis csodálattal hallgatta az akkor újdonsült kis Kenwood TH-28-amat...
Hála az elmúlt 65 békeévnek mára sok területen megfordult a dolog. Sok fejlesztés pont az IT oldalról megy a hadiipari felhasználás felé. Ami azért vicces, mert a polgári életben a kisebb megbízhatósági igény miatt pillanatok alatt a piacon van. A derékszíjasok meg tesztelik keményen az ő feltételeiknek. Mire végeznek a minősítésekkel, már el is avult a civil világban szinte.