Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
sorban mennek el rajta a meccsek, talán inkább Barthez Man.Unitedes produkciója a kapuban találóbb hasonlat lett volna. Brett Favre egyetlen szerencséje, hogy a kiesés intézménye ismeretlen az USA-ban, egy európai csapatból bármely sportágban kipenderítették volna, köszi elég volt öreg, a múltból nem lehet megélni.
Én azt kaptam a tegnapi meccstől amit vártam, Brett apó meg még jobb is volt, mint gondoltam; igaz, a Pitts eléggé biztonságit védekezett a meccs vége felé...
Nem is igazán értettem, hogy miért nem rúgtak FG-t 3:46-tal a vége előtt, amikor még volt 3 időkérésük is; én biztos azt választottam volna és (már persze ha sikeres), akkor a végén az egálért mehettek volna, de végülis mind1
(az az első félidő végén kihagyott FG mindenesetre csúnyán belenyúlt a zsebembe - volt egy félidő over 18,5 pontos tippem; de azért a végeredmény kb. rendberakta...)
Buta kis Tennesse meg kemény csatában lesz az első 5 pick jogáért...
Mond már nagy tudású ember, hogy milyen hibája volt a meccsen Brettnek. Mert én olyan sokat nem igazán tudok mondani. A fumble-nél szvsz sansza sem volt. Ahogy kiforgott Polamalu elől szinte azonnal jött a tackle. Az IT-nél meg szvsz Drivernek meg kellett volna fogni a labdát. Az, hogy nem minden passza megy emberhez, hát istenem, majd ha te mindegyiket odadobod akkor szólhatsz. Addig jobban jársz, ha a Bácsi Sanyizás itt, ebben a topicban abbahagyod.
S valóban elkeserítő, hogy egy ilyen meccset sem tudunk megnyerni, amelyiket az ellenfél szinte a B csapattal játsza végig.:(((( De amig 2nd and goalnál a 3 yardon sikerül két false startot csinálni, addig nem is érdemlünk győzelmet.
Miskolc - UPC nem volt adás a 2.negyed közepétől. Amint vártam nem csalódtam Favre apóban (bíztam a hibáiban), nyugodtan feküdtem le mert tutti meg volt a meccs a Steelersnek. Meg van a jelöltem az NFL Bácsi Sanyija címre.
Nálam is volt végig (gazdagrét,UPC), de bár ne lett volna. Az a legdurvább, hogy simán nyerhettünk volna, mert nem volt semmi extra ez a Pittsburgh...csak hát élni kéne a lehetőségekkel. Az afrikai törzsfőnök fia viszont egész jól futott.
Szvsz a szolgáltató baszta el. De egyébként sem volt egy akkora meccs, hogy ennyire kelljen sírni. Sőt. Kifejezetten szar volt. Ezt még egy Steelers szurkoló is elismerné szerintem.
Amit a 2 center csinált az már-már nevetséges volt. Pedig Hartings a lige egyik legjobbja.
Batch viszont iszonyat gyenge volt. Bár a WR-ek sem segítették az biztos.
Vazzeg egy perc volt hátra, három yardra az endzone-tól, a győzelemtől, és nem tudjuk megcsinálni!!! Azért látszott sztem hogy Bollinger jobb mint Uncle Vinny... na mindegy, ez az idény már elúszott, azért hajrá JETS!
ok ezt vágom de a LIONs 10-9szer ezt választja és hidd el nekem 10ből 9szer nem is jön be!!!!! Ami még vicces hogy kicsivel több mint 2 perc volt hátra.. erre volt 4-5 complete passzunk ment vele az idő mert nem volt már időkérésünk és 13 pont hátránynál az uccsó 20 másodpercben jut az edzőnek eszébe bedobni az endzone-be... egyből oda kellett hisz nincs kockjázat ha IT akkor IT de meg kell próbálni!!!
valaki magyarázza meg nekem aki ért ehhez a footballhoz, hogy ha 3és 10 van vagy 4 és 10 akkor miért dob egy QB 3-4 yardos passzt aminek semmi értelme?????? egyáltalán mit keres WR a 10en bellül húúzzzzon máááá' messzebbbbb!!!!