sztem úgy értette, hogy bármit megér neki, h hivatalos vizsgapapír legyen a kezében és ezért szívesen küldene be mást maga helyett, aztán ugyanezért fejtegette a lebukás esélyét is... :$
alapvetően egyet lehet érteni cheekylady-vel, még ha kicsit erősen is fogalmaz :D magam sem értem, hogy miért nem érzik sokan érdemesebbnek azt, hogy valóban megtanuljanak egy nyelvet, amire még lehet szükségük az életben. a mai világban nyelvtudás nélkül semmire se megy az ember. ezen érdemes lenne elgondolkodni...
jaj dehogynem. az írásszakértőtől az egyéb expertekig mindenkit be lehet vonni a vizsgálatba (és ez meg is szokott történni). 3-4-5 év után is derülnek ki csalások, és egytől egyig rá is fázik mindegyik érintett (még ha ez nincs is a közvélemény orrára kötve).
A munkahelyemre az előlélptetéshez van szükségem egy államilag elismert alapfokú írásbeli angol nyelvvizsgára. Van-e valakinek tapasztalata hol a legkönyebb megszerezni? Természetesen hogy más megy be helyettem, vagy papírt adnak nem igazán érdekel, hivatalos vizsgát szeretnék tenni, csak időm nem sok van rá.
Sziasztok lenne egy kérdésem remélem tudtok segíteni. A barátnőm neve Nagyné Kovács Rita és nem tudjuk eldönteni hogy ezt hogyan kell mondani angolul. Kérlek segítsetek nekünk ebbe. Előre is köszi.
15 éves lányom már kisiskolás kora óta tanulja az angolt, és nem tud megbarátkozni vele. Most négyes lett félévkor angolból, de...
Szeretném, ha a lehető legkönnyebb angol középfokú, államilag elismert nyelvvizsgát letenné a nyár végén vagy ősszel. Szeretném elküldeni egy nyári angol középfokú nyelvvizsgára előkészítő tanfolyamra.
Mit gondolsz, ha a TELC-cel végigcsinál egy ilyen tanfolyamot, leteheti a nyelvvizsgát őszre? Milyen egy ilyen előkészítő tanfolyam? Kifejezetten a vizsgára készülnek, típusfeladatokat csinálnak?
A suliban egyébként olyan a tanítás, hogy az idei év után már simán nyelvvizsgázhatnak a gyerekek - a tanrendjük szerint. De a gyerek nem igazán szereti az angolt - nyilván azért, mert a négyes ellenére sem beszél angolul. A középfokú vizsgára pedig szükség van a felvételizeh...
Angolból szeretnék középfokút. Most végeztem egy STANAG 1 tanfolyamot és azt ajánlotta ismerősöm, hogy érdemes megpróbálni egy civil középfokot. Én az Euroexamra gondoltam. Van valami tapsztalat. A saját fórumukban nagyon fényezik őket. Kicsit gyanús.
Most mennék negyedszerre vizsgázni Origós középfokra írásbeliből! PLS Segítsetek, h. hogyan lehetne eredményesebben felkészülni az írásbelire! Egy csomó nyelvkönyvet, gyakorlót megvettem....angoltanárhoz is járok, akik GB-ből költöztek ide. A fordítás is megy, de nem kapok rá megfelelő pontot! Help me!!! TELC-es vizsgát is tanulmányoztam, de az meg egynyelvű, amihez szótárat nem lehet használni! A szóbeli vizsgát letettem sikeresen! Adjatok vmi tippet, h. váltsak másik vizsgára, vagy maradjak Origós?