SCARM. Szerintem tökéletes, én is azzal terveztem az én asztalom. Bár nem ezzel kezdtem neki, hanem az ATLAS saját tervező programjával de áttértem erre.
hasonló méretűre gondoltam én is,legalábbis addig amig rendbe nem lesz minden a lakás körül és meg nem tudom csinálni a padlást mert igazábol oda álmodom az én kis hobbyszobámat!Igaz nem gurulósra hanem plafonba felhúzósan!
Egészen pontosan 2760mmX1070mm. A lábak behajthatóak, guruló kerékkel vannak szerelve. A legmagasabb pontja 430mm. Ennek függvényében falhoz állítva is majdnem elfér egy normál belmagasságú lakásban, és mindössze ugye 43cm-re áll el a faltól. De ha pl. fektetve megy egy fal elé be tárolás szempontjából, akkor elé tolva egy megfelelő bútorral akár el is lehet "tüntetni" egy kisebb lakásban (is). Nem állítom, hogy ennek tudatában építettem ilyen méretűre, de olyan sokan küzdenek a helyhiánnyal pedig nagyon sok féle megoldás létezik egy ilyen szerkezet tárolására.
Láttam fotót olyan asztalról, ami olyasmi méretű lehet mint az enyém de középen félbe halytható, és úgy már mint egy "bőrönd" oda tehető ahova akarja az ember. Mindenre van megoldás. Persze egy ilyen szerkezetet precízen kell megépíteni, de minden terepasztalt úgy kell(ene...)
Igen azt láttam, hogy egy műhelyben van.. Én nem merném ott tartani ezeket a sérülékeny modelleket. Meg nekem valahogy a lakásban ha tényleg szép az egész megjelenése olyan jó látványt nyújt. De ugyan ez vonatkozik az én szememben ennek a shelf layout-nak is amiben gondolkozol. Én is gondolkodtam anno ilyen megoldáson. Ebből is látszik, hogy annyiféle alternatíva létezik a terepasztal építésre. És ezzel a megoldással tulajdon képen olyan keskeny helyen lehet üzemeltetni az egész rendszert ami sokat nem zavar a lakás berendezésen. Bár én egy a két végére visszafordító hurkot minden képen tennék bele ha ilyet építenék és mehetne a folyamatos üzem. Sajnos a hurok ami nagy helyet foglal ebben az esetben (is). Pl. az én asztalom is lehetne keskenyebb picit másabb elrendezéssel a középső részein. És azzal is sok hely nyerhető ha kicsi a szobában a hely.
Azt látom a műveden , hogy élvezed az építését . Látszik a minőségén , hogy szívből jön ! Remélem majd nekem is sikerül hozni ezt a minőséget . Az íves modulom is azért kezdtem el mert nagyon kíváncsi voltam , hogy tudom elkészíteni a terepet . Hibáztam sokat az anyagok felhasználásánál de akkor is hasznos volt mert az elméleti felkészülés azért kevés ennél a hobbinál . Az elkészült részen pedig tudom tesztelni a felhasznált anyagok időállóságát , eléggé rossz körülmények között és az új technikákat is kitudom rajta próbálni . Természetesen szeretem én is ha mozognak a vonatok de a végcél , hogy az általam megtervezett környezetben mozogjanak és sajnos amibe én beleszerettem az a hegyek között haladó vonatok . Számomra az a fontos , hogy valahogy érzékeltessem azt mintha a szemben levő hegy oldalában futna a vonat . Ez sajnos nagy hely igénnyel jár de amíg lehet kitartok az elképzelésem mellett . Olyan méretü hegyeket szeretnék mint amit Paksinuti épített a Miniversumban . A modul nekem kevés mert nem a pálya hosszúsága csak a cél és pont amire vágyom az marad le róla . Fő ihletőm a kárpátaljai hegyi átkelő szakasz , az egy gyönyörű táj . Lehet , hogy soha nem valósul meg de azért rajta vagyok ! :)
Nálam kb 60-40 százalék az eloszlása a készítés és a használat közt. Előbbi 60 maga az építés, talán ezt ennyivel jobban élvezem mint a használatot. De azért jó hátradőlve nézni ahogy köröznek a vonatok az elkészült művemen. Sőt, volt olyan hogy hetekig nem is láttam a modelleket mert annyit kellett bajlódni a terepépítéssel. Ilyenkor már vártam mikor lehet végre egy kis játék is a dologban.
Akkor ha jól értem a te asztalod ott tart az építésben, hogy fel kellene fogatni a falra a polcokat? Van valami terv is milyen lesz a vágány hálózat, vagy milyen stádiumban van ez a dolog?
Az épületeknek nincs meghatározott funkciója, nem kapcsolódik az egyik a másikhoz bármiféle gyártási folyamat szerint. Nincs rálátásom ezekre a dolgokra, az asztal alapvetően inkább a nyílt vonalra van kihegyezve, de mivel ekkora terepen rengeteg a szabadon maradó hely, muszáj beletenni egy kis változatosságot ipari jellegű részekkel, il. a yard-nál lesz még néhány épület a mi a vasútüzemet szolgálja ki. Nálam valóban nem lesznek túlzsúfolt dolgok, csak annyi épület lesz és egyéb játékra vagy ha úgy tetszik rendezgetésre szolgáló hely ami még egészségesen elfér. Ezeket ha elhagytam volna akkor már annyi sziklafarigcsálás lett volna amit magam is megunnék, nem beszélve az egyéb terepi dolgokról ahol nem árt a változatosság. Így itt van igazából minden ami nekem elegendő látványt nyújt. De persze az összképet nézve szerintem más is talál rajta bőven érdekességet.
Ha lenne egy napos hétvége akkor szebb fotókkal még nekiszaladok a bemutatónak.
Ami az üzemeltetést illeti, nem igazán értem a kérdést. Üzembiztosság szempontjából nem látok semmiféle kivetnivalót, de azért pontosítsuk le mire gondolsz. Minden kocsin knuckle kuplung van, bár nem egyforma mind szépen csatlakoznak, és manuálisan szét tudom őket kapcsolni, de veszek majd ehhez speckó szétválasztó piszkafát mert én most hústűvel szedem szét őket. Az összekapcsolás természetesen rátolatással simán megy.
Nagyon jól néz ki, gratula! :-) Eddig mindig csak a viaduktról meg az elkészült részekről láttam képet, így az egészről még nem. A rajz alapján sem állt össze teljesen a kép...
Azoknak az ipari épületeknek megvan pontosan a funkciója, vagy ez majd kialakul, hogy melyikben mit gyártanak? :-) Lesz külön tolatómozdony ezek kiszolgálására? És még mindig nem tudom, lehet-e N-esben üzembiztosan le- és összekapcsolni a kocsikat?